28. 3. 2024

Tihi državni udar v Sloveniji

Marionetna vlada pod vodstvom samodržca je zlorabila epidemijo bolezni Covid-19 in izvedla tihi državni udar. Omejila je svobodo gibanja, svobodo novinarskega poročanja, nadzor nad lastnim delom… Naj še naštevam naprej?Do zdaj sem pričakoval, da je to nemogoče tudi v Latinski Ameriki.

Slika: Wikipedija

********************

Janez je izgubil tla pod nogami. Najprej poviša plače, zdaj zniža za 30 odstotkov. Kdo ti še verjame? Folk bi bil že danes na Gregorčičevi, če ne bi prepovedal druženja!Aja, upam, da Nova24TV ne bo spet objavila, da rušim Janševo vlado.

*********************

Janez ni tako glup kot se dela. Frdamano grdo je izkoristil svojo pozicijo moči in omejil delovanje protikorupcijske komisije, da slučajno ne bi kdo brskal po njegovih sedanjih rabotah. Janez, poznamo te!

********************

Marionetna vlada nas je zaprla med štiri stene, blokirala vse, kar je mogoče, da lahko izvaja diktaturo! Saj vem, da od njih ne morem pričakovati podatkov, pa vendar bom zastavil vprašanje.Naj kdo javnosti sporoči relevantne podatke za zadnjih 12 mesecev:

– o številu smrtnih žrtev zaradi koronavirusa v Sloveniji,

– o številu smrti zaradi različnih virusov gripe v Sloveniji,

– o številu smrti zaradi alkohola,

– o številu smrti zaradi prometnih nesreč,

– o številu smrtnih žrtev zaradi izgorelosti in mobinga…

Nismo tako nori, da si potem ne bi znali ustvariti lastnega mnenja, ne pa da poslušamo blebetanja Jelka Kacina, zgubljenega, prodanega in ponovno najdenega vojaka!

Dodaj odgovor