28. 3. 2024

Nova24TV mi pripisuje čudežno moč, da lahko pomagam zrušiti Janševo vlado!

Nova24TV pravi, da sem jaz tisti Šarcev stric iz ozadja, ki vse kaže, da v navezi z Davorom Črnčecem ruši Janševo vlado. Nisem vedel, da mi lahko ta medij pripisuje tolikšno moč, ker o njih nikoli nisem imel najboljšega mnenja. ?

Pač sem samo delil dve sliki nekega besedila, ki jih tu ponovno objavljam:

Jaz sem jih prejel od nevemkje, na Nova24TV pa kot “raziskovalni novinarji” takoj pripišejo meni, da se sklicujem na anonimni profil, za katerim se skriva Damir Črnčec.

Zaslonska slika prispevka Nova24TV

Da je to popolna laž, kaže zaslonska slika mojega izvirnega sporočila, ki so jo objavili tudi na Nova24TV. Ali kjer koli v mojem stavku vidite informacijo, da gre za anonimni vir? ?

In pri tem še ne zaključijo. Popolnoma nerazumljivo zaključujajo, da Bregar priročno “pozabljajo”. Pri najboljši moči, ne znam razumeti, kaj so hoteli dopovedati. A meni pripisujejo avtorstvo besedila? ?

Zaključijo pa se s čisto manipulacijo, ko objavijo mojo nekdanjo profilko na FB. ? Da smo imeli takrat takšne profilke, je bil kriv prav SDS, ki je neprestano iskal strice iz ozadja, ker se je Šarec tako hitro vzpenjal po politični lestvici. Iz principa sem si (kot številni drugi) dodal zraven, da sem tudi jaz stric iz ozadja.

In to sliko zdaj pri Nova24TV grdo zmanipulirajo in me povežejo s Črnčecem. ? Madona, kakšno čast so mi pripisali. Postali so me ob bok strokovnjaku za varnostna vprašanja. Jaz pa o tem nimam pojma. ?

Sicer sem hotel to objaviti 1. aprila, ampak je menda letos tudi 1. april ukinjen.

Sicer pa to v SDS ni nič novega. Kajne, Boris Doblekar?

https://nova24tv.si/slovenija/politika/zacelo-se-je-hujskaci-na-facebooku-sredi-krize-napovedujejo-zrusitev-vlade-je-v-ozadju-zopet-crncec/

Naslovna slika: Damir Črnčec, Wikipedia

Dodaj odgovor