24. 4. 2024

Vremenske napovedi za Sevno – junij 2017

petek, 30. junij 2017
Danes dopoldne bo večinoma jasno, popoldne se bo postopoma pooblačilo. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje temperature lahko presežejo 25° C. Popoldne, zvečer in ponoči bo občasno deževalo, padavine pa naj bi do jutra več ali manj ponehale.Jutri dopoldne se bo počasi zjasnilo, dan naj bi bil sončen. Najvišje temperature bodo okrog 26° C. V nedeljo bo jasno, čez dan se bo pooblačilo in popoldne ni izključena kakšna ploha. V ponedeljek bo sončno, prav tako v torek. Oba dneva bodo temperature okrog 25° C. Od srede naprej bo bolj nestabilno vreme z verjetnimi popoldanskimi plohami ali nevihtami in temperaturami spet okrog 30° C.

četrtek, 29. junij 2017
Danes bo spremenljivo z občasnimi plohami, lahko tudi kakšna nevihta. Vmes bodo tudi sončna obdobja. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo okrog 25° C. Jutri bo sprva sončno, popoldne pa bo začela oblačnost naraščati. Temperature bodo okrog ali malo nad 25° C. Ponoči bo začelo deževati in v soboto prek dneha bodo padavine prenehale. Popoldne bo večinoma sončno. V nedeljo bo delno jasno, ni izključena še kakšna ploha ali nevihta. Najvišje temperature bodo tako v soboto kot v nedeljo do 25° C. Od ponedeljka dalje bo večinoma suho vreme s temperaturami okrog 25° C.

sreda, 28. junij 2017
Danes dopoldne bo spremenljivo oblačno,  predvsem popoldne pa nas lahko že doseže kakšna ploha ali nevihta. Predvsem proti večeru in ponoči se bodo padavine okrepile, vmes bodo lahko tudi močne nevihte z nalivi, vetrom in tudi točo. Sredi noči bodo padavine oslabele. Najvišje temperature bodo okrog 30° C.  Jutri bo spremenljivo z občasnimi plohami, vmes je lahko tudi kakšna nevihta. Najvišje temperature bodo okrog 25° C. Pihal bo okrepljen južni do zahodni veter. V petek bo spremenljivo, prek dneva nas lahko doseže kakšna manjša ploha. Veter bo oslabel. Najvišje temperature bodo lahko malo nad 25° C. V noči na soboto pa se bodo padavine okrepile in v soboto čez dan postopoma ponehale. Najvišje temperature bodo do 25° C.  Tudi v nedeljo popoldne še lahko nastane kakšna ploha ali nevihta, potem pa nas čaka suho vreme z dnevnimi temperaturami okrgo 25° C. Konec prihodnjega tedna naj bi se spet otoplilo.

torek, 27. junij 2017
Danes bo spremenljivo oblačno in popoldne lahko nas doseže kakšna ploha. Najvišje temperature bodo okrog 30° C. Jutri dopoldne bo še delno jasno, popoldne in zvečer pa se bodo začele pojavljati padavine, lahko tudi močnejše. Najvišje temperature bodo okrog 30° C. Pihal bo južni do zahodni veter. V četrtek bo spremenljivo oblačno, občasno bodo še padavine. Najvišje temperature bodo okrog 27° C. Jugozhodni veter se bo še okrepil. V petek bo večinoma delno sončno in suho vreme. Temperature bodo okrog 25° C. V petek je večja verjetnost padavin, predvsem popoldanskih ploh in neviht. Najvišje temperature bodo okrog 25° C.  Podobno bo tudi v nedeljo. Od ponedeljka pa kaže na suho vreme z okrog 25° C.

ponedeljek, 26. junij 2017
Zjutraj bo še nekaj megle, čez dan pa bo delno jasno. Najvišje temperature bodo do 30° C. Tudi jutri bo delno jasno, občasno več oblakov, pihati bo začel jugozahodni veter. Najvišje temperature bodo okrog ali malo nad 30° C. V sredo bo sprva jasno, popoldne bo več oblačnosti, popoldne bodo krajevne padavine, lahko tudi kakšna navihta. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje temperature bodo lahko prek 30° C. V četrtek bo večinoma oblačno z občasnimi padavinami. Veter se bo še nekoliko okrepil. Najvišje temperature bodo malo nad 25° C. Nestabilno vreme s popoldanskimi plohami in nevihtami in temeperaturami okrog 25° C bo nedelje, za začetek prihodnjega tedna pa kaže da bo suho vreme. Vročine ne bo.

nedelja, 25. junij 2017
Danes bo spremenljivo oblačno, predvsem sredi dneva, popoldne in zvečer bodo nevihte, lahko tudi zelo močne. Najvišje temperature bodo do 28° C, popoldne pa se bo ohladilo. Jutri bo večinoma sončno s temperaturami do 30° C. V torek in sredo se bo povečala možnost za kakšno nevihto. Dnevne temperature bodo lahko presegle 30° C. Naprej pa bo nestanovitno s popoldanskimi plohami in nevihtami. Za konec tedna pa kaže, da se bo ohladilo.

sobota, 24. junij 2017
Danes bo spremenljivo oblačno, popoldne je možna kakšna vročinska nevihta. Najvišje temperature bodo okrog 33° C. Jutri bo dopoldne še jasno, čez dan pa se bodo krepile padavine in zvečer ponehale. Vmes bodo zelo močne nevihte, ki bodo zvečer ponehale. Najvišje temperature bodo sredi dneva še lahko do 30° C, popoldne pa se bo ohladilo. V ponedeljek bo večinoma jasno in suho vreme. V torek se bo povečala možnost za kakšno nevihto. Dnevne temperature bodo okrog 30° C. Naprej pa bo nestanovitno s popoldanskimi plohami in nevihtami. Za konec tedna pa kaže, da se bo ohladilo.

petek, 23. junij 2017
Danes in jutri bo sončno in vroče z najvišjimi temperaturami okrog 35° C. Predvsem danes popoldne ali proti večeru ni izključena kakšna vročinska nevihta. Posebej pa naj velja, da je v takšnih vremenskih razmerah izredno težko natančno vnaprej mikrolocirati posamezno ploho ali nevihto. V nedeljo bo sončno, popoldne pa lahko pričakujemo nevihte, lahko tudi močnejše. Najvišje dnevne temperature bodo okrog 30° C. V ponedeljek in torek bo sončno, predvsem v torek so možne popoldanske nevihte. Vročina bo popustila, vendar bodo temperature še vedno okrog 30° C. Lahko pa nas v drugi polovici tedna zajame tudi deževje z ohladitvijo, vendar je o tem še malce prezgodaj predvidevati. Vsekakor pa naj bi bilo od srede manj vroče s tempraturami med 25° in 30° C.

četrtek, 22. junij 2017
Danes bo sončno s temperaturami okrog 35° C. Verjetnost za kakšno popoldansko vročinsko nevihto je danes majhna, ni pa povsem izključena. Tudi jutri bo sončno in vroče z najvišjimi temperaturami prek 35° C. Ni izključena kakšna vročinska nevihta. Posebej pa naj velja, da je v takšnih vremenskih razmerah izredno težko natančno vnaprej mikrolocirati posamezno ploho ali nevihto.  V soboto bo sončno in vroče s temperaturami prek 35° C. V nedeljo bo dopoldne sončno, popoldne pa nas bo zajelo poslabšanje z vročinskimi nevihtami, lahko tudi močnejše z nalivi, točo in vetrom. Najvišje dnevne temperature bodo okrog 33° C. V ponedeljek in torek bo sončno z možnimi popoldanskimi nevihtami. Vročina bo nekoliko popustila, vendar bodo temperature še vedno okrog 30° C. Tudi vnaprej bo sončno s temperaturami okrog ali malo pod 30° C s verjetnostjo popoldanskih neviht, še posebej v sredo. Je pa razvoj vremena še dokaj nepredvidljiv. Lahko nas v drugi polovici tedna zajame tudi deževje z ohladitvijo, vendar je o tem še malce prezgodaj predvidevati.

sreda, 21. junij 2017
Danes ob pol peti uri je nastopilo astronomsko poletje. Temu primerno bo tudi vreme. Sončno bo s temperaturami okrog 34° C. Popoldne niso izključene vročinske nevihte. Tudi jutri in v petek bo sončno in vroče najvišje temperature bodo okrog 35° C. Ni izključena kakšna vročinska nevihta. Posebej pa naj velja, da je v takšnih vremenskih razmerah izredno težko natančno vnaprej mikrolocirati posamezno ploho ali nevihto.  V četrtek in petek je možnost za popoldanske vročinske nevihte. Od petka naprej bodo temperature večinoma prek 35° C. Tako bo vse do konca junija.

torek, 20. junij 2017
Danes bo sončno s temperaturami do 33° C. Tudi jutri bo sončno, popoldne ni izključna kakšna vročinska nevihta, najvišje temperature okrog 34° C. Posebej pa naj velja, da je v takšnih vremenskih razmerah izredno težko natančno vnaprej mikrolocirati posamezno ploho ali nevihto.  V četrtek in petek je možnost za popoldanske vročinske nevihte. Od petka naprej bodo temperature večinoma prek 35° C. Tako bo vse do konca junija.

ponedeljek, 19. junij 2017
Danes bo sončno. Najvišje temperature bodo do okrog 30° C. Jutri bo večinoma sončno z najvišjimi temperaturami prek 30° C. Tudi jutri in v sredo bo sončno, najvišje temperature bodo presegle 30° C. Predvsem v  četrtek je možnost za popoldanske plohe in nevihte. Potem pa bo do prihodnje srede zelo vroče bodo temperature večinoma presegale 30° C, posamezne dne tudi prek 35° C Pred nami je torej prvi vročinski val letos, ki bo trajal najmanj dos redine prihodnjega tedna.

nedelja, 18. junij 2017
Danes bo dopoldne zmerno oblačno, popoldne pa bo več sonca. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Najvišje temperature bodo do 28° C. Jutri bo večinoma sončno z najvišjimi temperaturami blizu 30° C. V ponedeljek in torek bo sončno, predvsem v torek bodo temperature že prek 30° C. Od srede naprej bo vreme spet bolj nestabilno, predvsem v sredo in četrtek je možnost za popoldanske plohe in nevihte. Prihodnji konec tedna pa bo spet bolj stabilen. Doprihodnjega torka bodo temperature večinoma presegale 30° C.

sobota, 17. junij 2017
Danes bo dopoldne zmerno oblačno, popoldne pa bo več sonca. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Najvišje temperature bodo okrog 25° C. Jutri bo večinoma sončno z najvišjimi temperaturami malo nad 25° C. V ponedeljek in torek bo sončno, predvsem v torek bodo temperature že prek 30° C. Od srede naprej bo vreme spet bolj nestabilno, predvsem v sredo in četrtek je možnost za popoldanske plohe in nevihte. Prihodnji konec tedna pa bo spet bolj stabilen. Do konca tedna bodo temperature večinoma presegale 30° C.

petek, 16. junij 2017
Danes bo zmerno oblačno, popoldne in zvečer so možne posamezne plohe ali nevihte. Posebej pa naj velja, da je v takšnih vremenskih razmerah izredno težko natančno vnaprej mikrolocirati posamezno ploho ali nevihto. Najvišje temperature bodo pod 30° C. Jutri bo delno jasno. Občasno lahko zapiha veter vzhodnih smeri. Temperature bodo malo nad 25° C. Podobno bo tudi v nedeljo, veter bo oslabel. Za kakšno stopinjo bo topleje.  Od ponedeljka dalje se bo nadaljevalo sončno in vse bolj vroče vreme. Od torka naprej bodo temperature spet presegale 30° C. Do srede je verjetnost za nevihte zelo majhna, potem pa se bo verjetnost povečala. Sušno bo.

četrtek, 15. junij 2017
Dopoldne se bo zjasnilo, prek dneva bo sončno. Najvišje temperature bodo okrog 30° C. Jutri bo spremenljivo, predvsem popoldne ni izključena kakšna ploha ali nevihta. Temperature bodo tudi okrog 30° C. V soboto bo delno jasno in nekoliko hladneje bo. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Temperature bodo malo nad 25° C. Podobno bo tudi v nedeljo in za kakšno stopinjo topleje. Nato se bo nadaljevalo sončno in vse bolj vroče vreme. Od torka naprej bodo temperature spet presegale 30° C. Do srede je verjetnost za nevihte zelo majhna, potem pa se bo verjetnost povečala.

sreda, 14. junij 2017
Danes bo večinoma spremenljivo z oblaki, več sonca bo popoldne. Lahko nas doseže kakšna ploha ali nevihta. Najvišje temperature bodo okrog 25° C. Jutri bo sončno s temperaturami okrog 30° C. V petek dopoldne bo sončno, popoldne in proti večeru pa so možne posamezne plohe ali nevihte. Temperature bodo prek 30° C. V soboto bo sončno z oblaki, občasno bodo še manjše padavine. Temperature bodo okrog 26° C. V nedeljo bo sončno s temperaturami okrog 28° C. Od ponedeljka bo sončno, v drugi polovici tedna bodo temperature spet prek 30° C.

torek, 13. junij 2017
Danes bo večinoma sončno, najvišje temperature bodo prek 30° C. Proti večeru in ponoči bodo posamezne plohe ali nevihte, občasne padavine bodo lahko tudi jutri dopoldne. Najvišje temperature bodo okrog 25° C. V četrtek bo sončno s temperaturami okrog ali malo nad 30° C. V petek dopoldne bo sončno, popoldne in proti večeru pa so možne posamezne plohe ali nevihte. Temperature bodo do 30° C. Nato pa so bo nadaljevalo poletno vreme, verjetnost za kakšno kapljo dežja bo zelo majhna. Najmanj do srede bo sončno, od začetka tedna bodo temperature spet prek 30° C.

ponedeljek, 12. junij 2017
Danes in jutri bo večinoma sončno, najvišje temperature bodo prek 30° C. V noči na sredo so možne posamezne plohe in nevihte. Tudi v sredo čez dan bo še oblačno z občasnimi padavinami. Najvišje temperature bodo okrog 25° C. Od četrtka naprej pa bo spet večinoma sončno in vsak dan topleje (v petek ni izključena kakšna nevihta). Konec tedna bodo tako temperature spet prek 30° C, podobno pa bo tudi v začetku prihodnjega tedna.

nedelja, 11. junij 2017
Danes bo večinoma sončno, občasno lahko piha veter vzhodnih smeri. Najvišje temperature bodo okrog 28° C. Jutri in v torek bo sončno s temperaturami prek 30° C. V torek bo čez dan še sončno, popoldne in zvečer se bo pričelo oblačiti in ponoči bodo nastajale plohe in nevihte. V sredo dopoldne bo še oblačno, možna je kakšna ploha. Popoldne se bo razjasnilo. Vročina bo popustila, najvišje temperature bodo malo nad 25° C. V nadaljevanju pa bo večinoma sončno, za konec tedna pa bodo temperature spet prek 30° C.

sobota, 10. junij 2017
Danes bo sončno, občasno lahko piha veter jugozahodnih smeri. Najvišje temperature bodo okrog 28° C. V nedeljo bo sončno s temperaturami okrog 28° C. V ponedeljek in torek bo sončno s temperaturami prek 30° C. V torek obstaja možnost za kakšno vročinsko nevihto. Trenutno pa kaže, da bo v sredo Slovenijo prešla hladna fronta in padavine bodo verjetnejše. Vročina bo popustila.

petek, 9. junij 2017
Danes bo sončno, občasno lahko piha veter jugozahodnih smeri. Najvišje temperature bodo okrog 28° C. Podobno vreme bo tudi jutri. Popoldne ni izključena kaka kaplja dežja, čeprav je verjetnost majhna. V nedeljo bo sončno s temperaturami okrog 29° C. V ponedeljek in torek bo sončno s temperaturami prek 30° C. V torek obstaja možnost za kakšno vročinsko nevihto. Trenutno pa kaže, da bo v sredo Slovenijo prešla hladna fronta in padavine bodo verjetnejše. Vročina bo popustila.

četrtek, 8. junij 2017
Danes bo sončno, popoldne se lahko pripodi kakšen oblak. Najvišje temperature bodo okrog 23° C. Jutri bo večinoma sončno. Jutro bo precej sveže s temperaturami pod 10° C, prek dneva pa se bodo dvignile malo nad 25° C. V soboto in nedeljo bo sončno s temperaturami do 28° C. Tudi ponedeljek in torek bosta večinoma sončna in temperature se bodo približale 30° C. V torek obstaja možnost za kakšno vročinsko nevihto. Trenutno pa kaže, da bo v sredo in četrtek Slovenijo prešla hladna fronta in padavine bodo verjetnejše. Vročina bo popustila.

sreda, 7. junij 2017
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno. Občasno bodo posamezne manjše plohe. Najvišje temperature bodo največ 18° C. Zvečer in ponoči bo nekoliko več padavin, ki bodo do jutra prenehale. Jutri bo sončno, najvišje temperature bodo okrog 25° C. V petek in soboto bo sončno in postopoma topleje s temperaturami pod 30° C. Do torka bo sončno s temperaturami okrog ali celo nad 30° C. V torek pa se bo povečala možnost za popoldanske vročinske nevihte in vročina bo popustila.

torek, 6. junij 2017
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno. Popoldne in zvečer bodo posamezne plohe ali nevihte. Najvišje temperature bodo okrog 25° C. Jutri bo večinoma oblačno, občasno bodo padavine. Najvišje temperature bodo okrog 20° C. Tudi noč na četrtek bo nestabilna z občasnimi padavinami. V četrtek pa se bo postopoma zjasnilo. Najvišje temperature bodo okrog 25° C. Potem pa nas čakajo sončni dnevi s temperaturami okrog 30° C. Tako naj bi bilo vse do torka, ko bo spet verjetnost vročinskih neviht.

ponedeljek, 5. junij 2017
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno. Najvišje temperature bodo okrog 25° C. Jutri bo večinoma oblačno in prek dneva še suho. Popoldne in v noči na sredo bodo občasne padavine. Najvišje temperature bodo okrog 25° C. V sredo če dan bodo padavine prehodno ponehale. Najvišje temperature bodo malo nad 20° C. V sredo zvečer bodo spet padavine, vendar naj bi do četrtka zjutraj že ponehale. Zjasnilo se bo, spet bo topleje, okrog 25° C. Potem pa nas čakajo sončni dnevi s temperaturami okrog 30° C. Tako naj bi bilo vse do torka, ko bo spet verjetnost vročinskih neviht.

nedelja, 4. junij 2017
Danes dopoldne bo večinoma sončno, popoldne nekaj koprenaste oblačnosti. Pihal bo JZ veter. Ponoči bo oblačno. Ni izključena kakšna ploga ali nevihta. Najvišje temperature bodo do 30° C. Jutri bo spremenljivo, dopoldne še oblačno, ni izključena kakšna ploha ali nevihta. Najvišje temperature bodo okrog 27° C. Tudi v torek bo večinoma oblačno in prek dneva še suho. Najvišje temperature bodo okrog 25° C. V noči na sredo bodo občasne padavine. Najvišje temperature bodo malo nad 20° C. V drugi polovici tedna pa bo vreme bolj stabilno s temperaturami okrog 25° C.

petek, 2. junij 2017
Danes dopoldne bo sončno do zmerno oblačno, Predvsem popoldne in proti večeru je velika verjetnost ploh ali neviht. Najvišje temperature bodo pod 30° C. Posebej pa naj velja, da je v takšnih vremenskih razmerah izredno težko natančno vnaprej mikrolocirati posamezno ploho ali nevihto. Tudi jutri dopoldne bo sončno, sredi dneva pa bodo posamezne plohe ali nevihte. Temperature bodo okrog 30° C. V nedeljo bo sončno, verjetnost za nevihte je zelo majhna, temperature pa bodo okrog ali celo nad 30° C. Ponoči se bo pooblačilo in pojavljati se bodo začele padavine. V ponedeljek bo spremenljivo z občasnimi padavinami, sprva lahko tudi  nevihte. Najvišje temperature bodo okrog 25° C.  V torek pa kaže na padavine. Ohladilo se bo na okrog 20° C. Od srede naprej pa bo večinoma jasno in postopoma spet topleje, nekje okrog 25° C.

četrtek, 1. junij 2017
Danes bo dopoldne sončno, Predvsem popoldne in proti večeru je velika verjetnost ploh ali neviht. Najvišje temperature bodo do ali okrog 30° C. Posebej pa naj velja, da je v takšnih vremenskih razmerah izredno težko natančno napovedati posamezno ploho ali nevihto.Tudi jutri bo dopoldne sončno, popoldne in zvečer pa bodo posamezne plohe ali nevihte. Temperature bodo okrog 30° C. V soboto bo ozračje še nestabilno, zato so predvsem popoldne možna kakšna vročinska nevihta. Temperature bodo okrog 30° C. V nedeljo bo sončno, verjetnost za nevihte je majhna, temperature pa bodo okrog 30° C. V ponedeljek in delno še torek pa kaže na padavine. Ohladilo se bo na okrog 20° C. Od srede pa bo spet postopoma topleje.

Dodaj odgovor