24. 4. 2024

Vremenske napovedi za Sevno – maj 2017

sreda, 31. maj 2017
Danes bo sončno, občasno z nekaj oblaki. Danes ni izključena kakšna ploha ali nevihta. Najvišje temperature bodo prek 30° C. Posebej pa naj velja, da je v takšnih vremenskih razmerah izredno težko natančno napovedati posamezno ploho ali nevihto.Tudi jutri bo sončno, možnost za plohe ali nevihte je zelo velika. Temperature bodo okrog 30° C.  V petek in soboto bo ozračje nestabilno, zato so predvsem popoldne možne posamezne plohe ali vročinske nevihte. Temperature bodo okrog ali celo nad 30° C. Podobno vreme bo tudi v nedeljo, ko se pričakuje fronta z nekaj padavinami. Od ponedeljka naprej bodo temperature spet okrog 25° C.

torek, 30. maj 2017
Danes bo sončno, popoldne občasno z nekaj oblaki. Lahko zapiha veter južnih smeri. Najvišje temperature bodo presegle 30° C. Tudi jutri o sončno, tudi temperature bodo prek 30° C. Možna je kakšna ploha ali nevihta, čeprav je verjetnost majhna. V četrtek in petek pa bo ozračje bolj nestabilno, zato so prek dneva možne posamezne plohe ali vročinske nevihte. Temperature bodo pod 30° C. Podobno vreme bo vse do nedelje. Temperature bodo med 25 in 30° C. Od ponedeljka naprej bodo temperature spet okrog 25° C.

ponedeljek, 29. maj 2017
Danes bo sončno, popoldne občasno z nekaj oblaki. Lahko zapiha veter južnih smeri. Najvišje temperature bodo okrog 28° C. Tudi jutri in v sredo bo sončno in še topleje. V sredo popoldne nas lahko doseže kakšna ploha ali vročinska nevihta. Najvišje temperature bodo okrog 30° C. Tudi v četrtek bo večinoma sončno z občasno oblačnostjo in s temperaturami okrog 28° C. Popoldne bodo krajevne plohe ali nevihte. Od četrtka naprej bo vreme bolj nestabilno s plohami in nevihtami predvsem v popoldanskem času. Temperature bodo med 25 in 30° C.

sobota, 27. maj 2017
Danes bo sončno, popoldne občasno z nekaj oblaki. Lahko zapiha veter SV smeri. Najvišje temperature bodo okrog 25° C. Tudi v jutri in ponedeljek bo sončno in še topleje. Najvišje temperature bodo presegle 25° C. Tudi v ponedeljek bo sončno s temperaturami okrog 28° C, v torek pa se lahko približajo 30 ° C. Od srede do nedelje bo ob dopoldnevih sončno, popoldne obstaja možnost posameznih vročinskih neviht, temperature pa bodo med 26 in 30° C. Kot se spodobi za začetek meteorološkega poletja.

petek, 26. maj 2017
Danes bo sončno, popoldne občasno z nekaj oblaki. Lahko zapiha veter SV smeri. Najvišje temperature bodo okrog 25° C. Tudi jutri bo sončno, občasno lahko tudi z nekaj oblaki. Zjutraj bo okrog 12° C, prek dneva pa okrog 25° C. Tudi v nedeljo in ponedeljek bo sončno in še topleje. Najvišje temperature bodo presegle 25° C. Tudi v ponedeljek bo sončno s temperaturami okrog 28° C, v torek pa se lahko približajo 30 ° C. Od srede do sobote bo ob dopoldnevih sončno, popoldne obstaja možnost posameznih vročinskih neviht, temperature pa bodo med 26 in 30° C. Kot se spodobi za začetek meteorološkega poletja.

četrtek, 25. maj 2017
Danes bo sončno, občasno z nekaj oblaki. Kakšna kaplja dežja ni izključena. Najvišje temperature bodo malo nad 20° C. Jutri bo sončno, občasno lahko tudi z nekaj oblaki. Zjutraj bo okrog 10° C, prek dneva pa do 25° C. V soboto in nedeljo bo sončno in vsak dan za kakšno stopinjo topleje. Od ponedeljka do petka bo večinoma sončno, sredi tedna lahko izjemoma nastane kakšna vročinska nevihta. Najvišje temperature bodo okrog ali malo nad 25° C, sredi tedna pa se bodo najvišje temperature približale 30° C.

sreda, 24. maj 2017
Danes bo spremenljivo oblačno, občasno bodo padavine, še posebej sredi dneva in popoldne bodo zelo verjetno posamezne plohe, lahko tudi nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo okrog 26° C. Jutri bo zmerno oblačno, lahko pade tudi nekaj dežja. Zjutraj bo okrog 11 ° C, prek dneva pa največ okrog 23° C.  V petek bo zmerno oblačno in najverjetneje suho vreme. Temperature bodo verjetno presegle 25° C. Sobota in nedelja bosta večinoma sončni s tempraturami prek 25° C. Prihodnji teden bo večinoma sončno in suho vreme, temperature pa se sredi tedna že lahko približajo 30° C.

torek, 23. maj 2017
Danes bo večinoma sončno, sredi dneva in popoldne bodo zelo verjetno posamezne plohe. Najvišje dnevne temperature bodo okrog 26° C. Jutri bo dopoldne sončno, popoldne pa spremenljivo s plohami ali nevihtami. Zjutraj bo okrog 15° C, prek dneva pa bodo najvišje temperature okrog 25° C. V četrtek bo delno jasno, občasno lahko pade kakšna kaplja dežja, kakšna ploha torej ni izključena. V petek in soboto bo zmerno oblačno in najverjetneje suho vreme. Temperature bodo okrog 25° C. Potem pa do začetka junija kaže na večinoma sončno in toplo vreme.

ponedeljek, 22. maj 2017
Danes bo večinoma jasno, sredi dneva in popoldne lahko tudi nekaj oblakov. Najvišje dnevne temperature bodo okrog ali malo nad 25° C. Jutri bo večinoma sončno. Zjutraj bo okrog 15° C, prek dneva pa bodo temperature presegle 25° C. Prek dneva in popoldne so možne krajevne plohe. V sredo bo večinoma jasno, verjetno st za popoldanske plohe je zelo majhna. V četrtek bo delno jasno. Temperature bodo vse dni najverjetneje presegle 25° C. V petek bo večinoma sončno, popoldne ni izključena kakšna ploha. Temperature bodo okrog 25° C. Od sobote do konca maja pa bo večinoma sončno in toplo.

nedelja, 21. maj 2017
Danes bo večinoma jasno, sredi dneva in popoldne lahko tudi nekaj oblakov. Najvišje dnevne temperature bodo do 25° C. Jutri, v torek in sredo bo večinoma jasno, jutri popoldne tudi oblačno. Jutranje temperature bodo jutri okrog 10° C, prek dneva pa okrog 25° C. V torek in sredo bo še nekoliko topleje. V sredo popoldne in zvečer lahko nastanejo posamezne plohe. Četrtek bo bolj oblačen, zjutraj so še lahko padsavine, prek dneva pa lahko nastane kakšna ploha. V petek bo večinoma sončno, popoldne lahko nastane kakšna ploga. Od sobote do torka pa bo večinoma sončno in toplo.

sobota, 20. maj 2017
Danes bo zjutraj še nekaj jasnine, potem se bo pooblačilo, sredi dneva in popoldne bodo posamezne plohe ali nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo do 20° C. Jutri dopoldne bo še oblačno, prek dneva pa se bo delno zjasnilo. Zjutraj bo nekaj nad 10° C, prek dneva pa spet malo nad 20° C. V ponedeljek in torek bo večinoma sončno do zmerno oblačno, v torek je lahko popoldne kakšna ploha, temperature pa bodo spet okrog 25° C. Večja možnost za dež bo spet v čertek. Konec tedna naj bi bilo spet suho s temperaturami okrog 25° C.

petek, 19. maj 2017
Danes bo sončno, sredi dneva tudi nekaj zmerne oblačnosti. Najvišje dnevne temperature bodo do 27° C. Popoldne in ponoči se bo počasi pooblačilo, vendar na območju Sevnega do jutra naj ne bi bilo padavin. Jutro naj bi bilo še suho. Potem pa bo večinoma oblačno s plohami in nevihtami, še posebej popoldne in proti večeru. Jutranje temperature bodo okrog 12° C, prek dneva pa do 20° C. V nedeljo dopoldne bo dež ponehal in popoldne se bo delno zjasnilo. Zjutraj bo okrog 10° C, prek dneva pa okrog ali malo nad 20° C. V ponedeljek bo večinoma sončno do zmerno oblačno, temperature pa bodo spet okrog 25° C. V torek in sredo so popoldne možne posamezne plohe ali nevihte. Večja možnoist za dež pa bo spet v čertek. Prihodnji konec tedna naj bi bil suh.

četrtek, 18. maj 2017
Danes bo sončno. Najvišje dnevne temperature bodo  presegle 25° C. Tudi ponoči in jutri bo večinoma jasno, jutri popoldne se bo počasi pooblačilo. Jutranje temperature bodo malo nad 10° C, prek dneva pa vse do 28° C. V noči na soboto bo pričelo deževati, vmes bodo tudi nevihte. V soboto bo zmerno oblačno z krajevnimi plohami, lahko tudi nevihtami. Zjutraj bo okrog 12° C, prek dneva pa okrog ali malo nad 20° C. V nedeljo bodo dopoldne padavine ponehale in delno se bo zjasnilo. Zjutraj bo okrog 12° C, prek dneva pa se bodo temperature povzpele prek 20° C. Od ponedeljka do sobote bodo dopoldnevi večinoma sončni, popoldne pa bodo lahko nastajele posamezne plohe, lahko tudi kakšna nevihta. Najvišje dnevne temperature bodo do 25° C.

sreda, 17. maj 2017
Danes in jutri bo sončno. Danes lahko občasno nebo prekrijejo tudi oblaki. Najvišje dnevne temperature bodo že danes lahko presegle 25° C, jutri pa bo še za kakšno stopinjo topleje. Občasno lahko zapiha veter južnih smeri. V petek se bo počasi pooblačilo, vendar bo do večera še brez padavin. Najvišje temperature bodo prek 25° C. V noči na soboto bo pričelo deževati, vmes bodo tudi nevihte. Sobota bo več ali manj deževna z najvišjimi temperaturami okrog 20° C. Proti večeru ali zvečer bodo padavine ponehale. Vse od nedelje do četrtka pa bo ob dopoldnevih sončno, popoldne pa bodo posamezne plohe ali nevihte, kakšen dan več kakšen manj. Najvišje temperature bodo do 25° C. Za prihodnji konec tedna pa vsaj trenutno kaže na suho vreme.

torek, 16. maj 2017
Danes bo sončno. Popoldne ni povsem izključena kakšna kaplja dežja. Najvišje dnevne temperature bodo okrog 25° C. Tudi jutri bo sončno, zjutraj bo okrog 12° C, prek dneva pa tudi okrog 25° C. V četrtek in petek bo jasno in  še topleje s temperaturami prek 25° C. Konec tedna pa nas bo spet zajelo poslabšanje z občasnimi padavinami. Več padavin bo v soboto.

ponedeljek, 15. maj 2017
Danes bo spremenljivo vreme z občasnimi padavinami. Najvišje dnevne temperature bodo okrog 20° C. Jutri bo sončno, popoldne pa ni izključena kakšna ploha dežja. Zjutraj bo okrog 10° C, prek dneva pa okrog 25° C. V sredo, četrtek in petek bo jasno, predvsem v četrtek in petek bodo temperature prek 25° C. Konec tedna pa nas bo spet zajelo poslabšanje z občasnimi padavinami.

nedelja, 14. maj 2017
Danes bo spremenljivo vreme. Sredi dneva in popoldne so lahko plohe. Je pa dejstvo, da so plohe lahko zelo lokalnega značaja nasploh. Če v Sevnem bodo, so lahko tudi močne. Najvišje dnevne temperature bodo okrog 25° C. Jutri bo več oblakov, občasno bodo padavine, predvsem v obliki ploh, lahko tudi zagrmi. Zjutraj bo okrog 13° C, prek dneva pa malo nad 20° C. Torek in sreda bosta suha dneva z veliko sonca. Temperature bodo spet okrog 25° C, jutranje pa okrog 10° C. Sončno in suho bo do petka, v soboto pa so spet možne padavine.

sobota, 13. maj 2017
Danes bo bolj ali manj zmerno oblačno z občasnimi sončnimi obdobji, občasno bodo posamezne plohe. Manjša verjetnost je popoldne, ko bo tudi več sonca. Najvišje dnevne temperature bodo lahko dosegle tudi 25° C. Jutri bo spremenljivo vreme z občasnimi plohami, predvsem popoldne. Zjutraj bo okrog 10° C, prek dneva pa bodo temperature lahko tudi dosegle 25° C. V ponedeljek bo še nestabilno vreme s posameznimi plohami. Za kakšno stopinjo bo hladneje. Od srede do petka pa bo predvidoma suho in toplo vreme. Za konec tedna pa lahko spet pričakujemo padavine.

petek, 12. maj 2017
Danes bo bolj ali manj zmerno do pretežno oblačno z občasnimi sončnimi obdobji, občasno bodo posamezne plohe. Tudi kakšna nevihta ni izključena. Pihal bo veter. Najvišje dnevne temperature bodo med 22° in 24° C. Po prehodni prekinitvi lahko ponoči spet dežuje. Jutri bo spremenljivo vreme z občasnimi plohami. Zjutraj bo okrog 15° C, prek dneva pa bodo temperature že dosegle 25° C. Tudi v nedeljo in ponedeljek bo še nestabilno vreme s posameznimi plohami. Toplo bo. V torek bo že manjša možnost za padavine, od srede do petka pa bo predvidoma suho vreme. V soboto pa lahko spet pričakujemo padavine.

četrtek, 11. maj 2017
Danes bo večinoma oblačno, prek dneva ni izključena kakšna kaplja dežja. Občasno bo pihal veter zahodnih smeri. Najvišje temperature se bodo približale 20° C. Ponoči lahko občasno dežuje. Jutri bo tudi bolj ali manj oblačno, predvsem sredi dneva in popoldne bodo nastajale plohe. Tudi kakšna nevihta ni izključena. Pihal bo veter. Najvišje jutranje temperature bodo okrog 13° C, prek dneva pa bodo presegle 20° C.  Tudi v soboto in nedeljo bo spremenljivo, predvsem sredi dneva in popoldne so možne posamezne plohe, tudi kakšna nevihta ni izključena. Najvišje temperature bodo okrog 25° C. Tudi ponedeljek bo oblačen z nekoliko več padavinami, v torek bo padavin manj, od srede pa lahko pričakujemo suho vreme.

sreda, 10. maj 2017
Danes dopoldne bo še oblačno, prek dneva in popoldne se bo zjasnilo. Začel bo pihati veter južnih oziroma zahodnih smeri. Najvišje temperature bodo okrog 17° C. Jutri bo zmerno oblačno, prek dneva delno jasno.Veter zahodnih smeri se bo okrepil. Zjutraj bo med 5° in 7° C, prek dneva pa okrog 20° C. V noči na petek nas lahko zajamejo manjše občasne padavine. Prek dneva se bodo menjavali oblaki in sonce. Pihal bo okrepljen zahodni veter. Zjutraj bo nad 10° C, prek dneva pa ob soncu že blizu 25° C. Podobno bo tudi v soboto, sredi dneva ali popoldne ni izključena kakšna ploha. Veter se bo umiril. Jutranje temperature bodo okrog 13° C, dnevne pa bodo verjetno presegle 25° C. Tudi v nedeljo bo vreme podobno kot v soboto. V ponedeljek in torek bo še nestabilno z možnimi popoldanskimi plohami, od srede naprej pa bo manj možnosti za padavine.

torek, 9. maj 2017
Danes dopoldne bo še oblačno z občasnimi majšimi padavinami. Popoldne bodo nastajale posamezne plohe. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Najvišje temperature ne bodo presegle 15° C. Jutri bo zmerno oblačno, prek dneva delno jasno. Pihati bo začel veter zahodnih smeri. Zjutraj bo okrog 3 do 5° C, prek dneva pa okrog 18° C. V četrtek se bodo menjavali oblaki in sonce, verjetnost za padavine pa je majhna. Pihal bo okrepljen zahodni veter. Podobno bo tudi v petek, popoldne ni izključena kakšna ploha. Še bo pihal zahodni veter. Vsak dan bo topleje, v petek temperature že lahko dosežejo 25° C. Tudi sobota in nedelja bosta zelo topla dneva z možnostjo posameznih ploh v popoldanskem času. Najvišje temperature lahko presežejo 25° C. Od torka naprej naj bi bilo več sonca, verjetnost za padavine pa bo majhna.

ponedeljek, 8. maj 2017
Danes dopoldne bo še jasno, potem se bo pooblačilo. Predvsem popoldne in zvečer so lahko posamezne plohe. Najvišje temperature bodo okrog ali malo nad 20° C. Jutri bo bolj oblačno, možne so občasne rahle padavine. Zjutraj bo okrog 8° C, prek dneva pa okrog 15° C. Pihal bo veter vzhodnih smeri. V sredo bo večinoma jasno, zjutraj bo precej sveže. Pihati bo začel veter zahodnih smeri.  Jutranje temperature bodo okrog 5° C, najvišje dnevne pa pod 20° C. Od četrtka do sobote bo suho vreme in vsak dan nekoliko topleje. Konec tedna tudi okrog 25° C. Od nedelje bo spet večja verjetnost za občasne padavine, predvsem plohe.

nedelja, 7. maj 2017
Danes bo večinoma oblačno z občasnimi plohami. Temperature bodo med 15 in 19° C. Jutri zjutraj je lahko nekaj megle, dopoldne bo delno jasno, popoldne pa bolj oblačno z občasnimi plohami. Zjutraj bo okrog 10° C, prek dneva pa verjetno za kakšno stopinjo hladneje. V torek bo oblačno, občasno bo deževalo. Hladneje bo. Pihal bo veter vzhodnih smeri. V sredo zjutraj bo zelo sveže, nekje okrog 3° C, bo pa suho. Od srede do petka bo suho vreme in vsak dan nekoliko topleje. Konec tedna tudi okrog 25° C.

sobota, 6. maj 2017
Danes bo večinoma sončno. Popoldne se bo začelo oblačiti in proti večeru bodo prve padavine, ki se bodo ponoči okrepile in do jutra oziroma najkasneje dopoldne tudi prenehale. Najvišje temperature bodo blizu 25° C. Jutri bo oblačno, občasno nas doseže lahko kakšna manjša ploha. Zjutraj bo okrog 10° C, podnevi pa do 20° C. Tudi v ponedeljek in torek bo nestabilno vreme, predvsem popoldne s plohami. Od srede do sobote pa kaže na suho vreme.

petek, 5. maj 2017
Danes bo večinooma oblačno. Pogosto bo deževalo, občasno bodo plohe, predvsem dopoldne in popoldne. Najvišje temperature bodo okrog 15° C. Občasno bo pihal veter vzhodnih smeri. Ponoči se bo zjasnilo. Jutri bo večinoma sončno, za kakšno ploho je zelo majhna verjetnost. Jutranje temperature bodo okrog 10° C, najvišje dnevne pa prek 20° C. V noči na nedeljo se bo pooblačilo, nedelja pa bo oblačna in deževna. Popoldne bodo padavine oslabele. V ponedeljek in torek bo spremenljivo s posameznimi plohami, od srede naprej pa kaže na večinoma suho vreme. Najvišje dnevne temperature bodo v torek in sredo malo nad 15°C, potem pa spet okrog 20° C.

četrtek, 4. maj 2017
Danes bo zmerno oblačno. Najvišje temperature bodo okrog 20° C. Predvsem popoldne lahko nastane kakšna ploha. Pihal bo veter zahodnih smeri. Tudi jutri bo podobno vreme, posamezne plohe so možne cel dan. Jutranje temperature bodo okrog 10° C, najvišje dnevne pa do 20° C. Sobota bo večinoma sončna, temperature pa se bodo lahko približale 25° C. Verjetnost za kakšno ploho je zelo majhna. Ponoči se bo pooblačilo, nedelja pa bo oblačna in deževna. Popoldne bodo padavine oslabele. V ponedeljek in torek bo spremenljivo s posameznimi plohami, od srede naprej pa kaže na večinoma suho vreme. Najvišje dnevne temperature bodo v torek in sredo malo nad 15°C, potem pa spet okrog 20° C.

sreda, 3. maj 2017
Danes bo zmerno oblačno. Najvišje temperature bodo okrog 20° C. Lahko nas doseže kakšna manjša ploha dežja. Tudi jutri bo precej oblakov, ki so bodo mešali z obdobji sončnega vremena. Kot se spodobi za spomladansko vreme, nas lahko doseže kakšna ploha dežja. Jutranje temperature bodo okrog 8° C, najvišje dnevne pa do 20° C. Tudi v petek bo podobno vreme. Sobota bo večinoma sončna, temperature pa se bodo lahko približale 25° C. Nedelja bo bolj turobna, možnost za padavine so večje, pa tudi nekaj stopinj hladneje bo kot v soboto. Tudi prihodnji teden bo tipično pomladansko vreme s soncem in občasnimi predvsem popoldanskimi plohami. Najvišje temperature bodo med 15° in 20° C.

torek, 2. maj 2017
Danes bo jasno, prek dneva bo pihal veter jugozahodnih smeri. Najvišje temperature bodo okrog 20° C. Jutri bo večinoma deloma sončno, včasih nekoliko več oblakov. Lahko nas obišče kakšna ploha dežja. Občasno bo pihal veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bodo temperature do 10° C, prek dneva pa tako kot danes tudi okrog 20° C.

ponedeljek, 1. maj 2017
Danes bo jasno, prek dneva bo pihal veter vzhodnih smeri. Najvišje temperature bodo okrog 20° C. Ponoči bo oblačno in lahko pada kakšna kaplja dežja. Jutri bo včinoma deloma sončno, včasih nekolikov eč oblakov. Občasno bo pihal veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bodo temperature do 10° C, prek dneva pa največ do 20° C. V sredo in četrtek bo spremenljivo oblačno z možnimi popoldanskimi plohami.  Podobno vreme bo do konca tedna. Jutranje temperature bodo okrog 10° C, prek dneva pa do 20° C.

Dodaj odgovor