24. 4. 2024

Vremenske napovedi za Sevno – marec 2017

petek, 31. marec 2017
Danes in jutri bo sončno, oba dneva bo pihal veter zahodnih smeri, najvišje temperature se bodo približale 25° C. Tudi v nedeljo bo večinoma sončno z najvišjimi temperaturami do 25° C. Jutranje temperature bodo okrog 10° C. V ponedeljek bo dopoldne jasno, popoldne pa občasno oblačno z možnostjo posameznih ploh ali neviht. Najvišje temperature bodo okrog 20° C. OD torka do četrtka bo nestanovitvo s posameznimi plohami predvsem v popoldanskem času. Temperature verjetno ne bodo presegle 20° C. V dr4ugi polovici tedna bo spet sončno in spet topleje. Dežja, ki bi namočil razsušeno zemljo, še ne bo.

četrtek, 30. marec 2017
Danes in jutri bo sončno, danes popoldne bo občasno več oblakov, najvišje temperature bodo krepko prek 20° C. Jutri bo prek dneva zapihal veter zahodnih smeri. Jutri zjutraj bo med 5 in 10° C. Tudi v soboto in nedeljo bo večinoma jasno, pihal bo veter. Predvsem v soboto se bodo temperature približale 25° C. V ponedeljek bo nekaj padavin, lahko tudi zagrmi. Nekoliko hladneje bo. Od torka dalje bo več ali manj suho, najvišje dnevne temperature pa bodo nekoliko nižje. Dežja, ki bi namočil razsušeno zemljo, še ne bo.

sreda, 29. marec 2017
Danes bo sončno, najvišje temperature bodo krepko prek 20° C. Jutri zjutraj bo jasno, prek dneva se bo pooblačilo. Jutri zjutraj bo med 5 in 10° C, dnevne temperature pa bodo okrog ali malo nad 20° C. V petek bo zjutraj še nekaj oblakov, prek dneva se bo zjasnilo. Jasno bo tudi v soboto. Še posebej v soboto bo pihal veter. Temperature bodo prek 20° C. V nedeljo popoldne nas lahko doseže kakšna ploha dežja, večja verjetnost za pdavine pa bo v ponedeljek. Nekoliko se bo ohladilo. Prihodnji teden bo več ali manj suho, najvišje dnevne temperature pa bodo nekoliko nižje. Dežja, ki bi namočil razsušeno zemljo, še ne bo.

torek, 28. marec 2017
Najnižje jutranja temperatura je okrog 5° C. Če dan bo sončno, najvišje temperature bodo okrog 20° C.  Jutri bo jutro sveže, dnevne temperature pa bodo presegle 20° C. V četrtek bo nekoliko več oblakov in kakšno stopinjo hladneje. V petek in soboto bo večinoma jasno s tempraturami prek 20° C, lahko piha jugozahodni veter. Nedelja bo bolj oblačna, temperature bodo nekoliko nižje, pa tudi nekaj dežja lahko pade, vendar pravih padavin, ki bi namočile razsušeno zemljo, še ne bo.

ponedeljek, 27. marec 2017
Danes bo sončno, najvišje temperature bodo okrog 15° C. Noč bo spet hladna, jutri zjutraj bodo temperature malo nad 0° C, po dolinah tudi pod 0° C. Jutri bo sončno z dnevnimi temperaturami blizu 20° C. Obe jutri obstaja verjetnost slane. Tudi v sredo bo sončno, jutro bo še hladno, najvišje dnevne temprature pa prek 20° C.  V četrtek bo še topleje, vendar z nekoliko več oblakov in kakšno stopinjo hladneje. V petek in soboto bo jasno s tempraturami okrgo 20° C, v nedeljo pa se bo pooblačilo in obstaja večja možnost padavin, vendar pravih padavin, ki bi namočile razsušeno zemljo, še ne bo.

nedelja, 26. marec 2017
Danes bo oblačno, za dež je malo možnosti, morda kakšna ploha. Popoldne se bo zjasnilo. Najvišje temperature bodo do 10° C. Pihal bo vzhodni veter in hladilo se bo. Noč bo hladna, jutri zjutraj bodo temperature okrog 0° C, po dolinah tudi pod 0° C. Jutri in v torek bo jasno, jutri bosta zelo hladni, prek dneva pa bo postopoma topleje; v ponedeljek do 15° C, v torek pa lahko tudi okrog 20° C. Obe jutri obstaja velika možnost slane. Preostanek tedna bo suh z dnevnimi temperaturami okrog 20° C. Konec tedna obstaja možnost za padavine, vendar pravih padavin, ki bi namočile razsušeno zemljo, še ne bo.

sobota, 25. marec 2017
Danes se bo prek dneva zjasnilo, pihati bo začel veter severnih smeri. NAjvišje dnevne temperature bodo okrog 18° C. Ponoči se bo pooblačilo, jutri bo oblačno prek dneva so možne manjše padavine, tudi plohe. Popoldne se bo začelo jasniti. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Prek dneva temperature ne bodo presegle 10° C. V ponedeljek in torek bo jasno, jutra bodo zelo hladna. Jutranje temperature bodo okrog 0° C, prek dneva v poendeljek okrog 15, v torek pa tudi prek 20° C. Tudi vnaprej bo suho, sončno, do srede bodo jutra zelo hladna, dnevne temperature pa od srede tudi prek 20° C. Na več dežja, ki bi lahko ublažil sušno zemljo, pa bo treba še nekaj časa počakati.

petek, 24. marec 2017
Danes bo večinoma sončno. Pihati bo začel zahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo prek 20° C. Jutri bo po jutranjih oblakih sončno. Najvišje dnevne temperature bodo za kakšno stopinjo nižje od današnjih, zapihal bo veter vzhodnih smeri. V nedeljo bo oblačno. Dopoldne in sredi dneva bodo posamezne plohe, popoldne in zvečer pa se bo začelo jasniti. Ohladilo se bo, najvišje temperature ne bodo presegle 10° C. Od ponedeljka bo več ali manj jasno in vsak dan nekoliko topleje. Jutra bodo hladna, zato je tudi možnost slane. Od srede naprej pa kaže, da bo spet nekoliko topleje. Suho bo vse do konca tedna oziroma nedelje, večjih padavin pa za enkrat še ni pričakovati.

Naj dodamo, da bo glavnina hladnega zraka, ki je bilo sprva predvideno, da bo prešel tudi Slovenijo šla vzhodneje od nas.

četrtek, 23. marec 2017
Danes bo večinoma oblačno, morda občasno delno sončno. Pihati bo začel zahodni veter. Najvišje dnevne tempeerature bodo do 20° C. Jutri bo več sonca. Najvišje dnevne temperature bodo presegle 20° C. V soboto bo dopoldne še nekaj oblačnosti, popoldne pa bo več sonca. Zelo toplo bo, krepko prek 20° C.  Prek dneva bo zapihal veter vzhodnih smeri. V nedeljo bo oblačno, sredi dneva bo začelo deževati. Precej se bo ohladilo. Najvišje temperature bodo okrog 5° C. Ob močnejših padavinah lahko sneži tudi v Sevnem. V ponedeljek bo jutro sveže, počasi se bo zjasnilo in dnevne temperature bodo okrog 10° C. Po dolinah se lahko pojavi megla. Prihodnji teden bodo jutra hladna in ponekod se lahko pojavi tudi slana. Do konca prihodnjega tedna bo predvidoma suho vreme in od srede dalje tudi postopoma topleje s temperaturami tudi nad 15° C.

sreda, 22. marec 2017
Danes bo oblačno z obdobji sončnega vremena. Pihal bo veter zahodnih smeri, ki se bo jutri še okrepil. Veter danes lahko prinese kakšno kapljo dežja. Najvišje temperature bodo danes med 15 in 20° C, jutri pa spet lahko presežejo 20° C. Jutri bo delno jasno, občasno pa bo tudi več oblakov. V petek in soboto bo več ali manj sončno z občasno oblačnostjo in temperaturami prek 20° C. V nedeljo bo oblačno s padavinami in vetrom. Precej se bo ohladilo, ali bo snežilo tudi v Sevnem, pa v tem trenutku ni moč napovedati. Meja se bo spustila precej nizko. Oblačen bo tudi ponedeljek. Predvidoma bo suho, temperature pa primerne za ta čas, nekje med 10 in 15° C. Od ponedeljka dalje bodo tudi jutra bolj sveža.

torek, 21. marec 2017
Danes bo dopoldne sončno, popoldne je lahko več oblakov. Pihal bo zahodni veter. Najvišje dnevne temperature lahko spet presežejo 20° C. Jutri bo oblačno, lahko občasno tudi zmerno oblačno do jasno, prek dneva lahko zahodni veter prinese kakšno kapljo dežja. Nekoliko hladneje bo. Tudi v četrtek bo delno jasno s povečano oblačnostjo in predvidoma suho. Pihal bo okrepljen veter. V petek bo sončno in zelo toplo. Podobno bo tudi v soboto, v nedeljo pa bo oblačno s padavinami. Oblačen bo tudi ponedeljek, občasno bo deževalo. Tudi prihodnji teden bo nestabilen, temperature pa primerne za ta čas, nekje med 10 in 15° C. Od ponedeljka dalje bodo tudi jutra bolj sveža.

ponedeljek, 20. marec 2017
Danes in jutri bo večinoma sončno, jutri morda nekoliko več oblakov, pihal bo veter, oba dneva bodo najvišje temperature presegle 20° C. V sredo bo bolj ali manj oblačno s kakšnim sončnim žarkom, veter lahko prinese celo kakšno kapljo dežja, v četrtek bo oblačnosti manj. Še bo pihal veter, ki se bo v četrtek okrepil. V sredo temperature ne bodo dosegle 20° C, v četrtek bo spet topleje. Toplo bo do sobote, v nedeljo pa se naj bi ohladilo in začelo deževati. Od nedelje naj bi bile dnevne temperature vsaj nekaj dni okrog ali do 15° C.

nedelja, 19. marec 2017
Danes bo zmerno do pretežno oblačno. Najvišje dnevne temperature bodo okrog 15° C. Jutri bo sončno, lahko zapiha veter, najvišje dnevne temperature pa bodo okrog 20° C. V torek in sredo bo sončno, občasno oblačno, več oblačnosti bo v sredo. Tudi v torek bodo temperature okrog 20° C, v sredo pa bo za kakšno stopinjo hladneje. V sredo ni pričakovati padavin. V četrtek bo spet sončno do zmerno oblačno in suho vreme. Suho in toplo vreme se bo nadaljevalo vsaj do konca tedna. Padavine lahko pričakujemo v nedeljo.

sobota, 18. marec 2017
Danes bo več ali manj oblačno. Pihal bo veter. Najvišje dnevne temperature bodo do 15° C. Tudi jutri bo zmerno oblačno, občasno sončno, z jutranjimi temperaturami nad 5° C, prek dneva pa med 15 in 20° C.  V ponedeljek bo sončno, v torek pa bo že več oblačnosti. Oba dneva bo zelo toplo, v ponedeljek prek 20° C. V sredo bodo padavine, pa tudi naslednji dni lahko občasno dežuje. Razvoj vremena pa je še nepredvidljiv. Razmeroma toplo bo.

petek, 17. marec 2017
Danes bo sončno, pihal bo rajhel jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo presegle 20° C. Ponoči se bo pooblačilo, oblačno bo tudi jutri zjutraj in dopoldne. Padavin najverjetneje ne bo. Popoldne se bo začelo jasniti in spet bo zapihal veter. Najvišje jutranje temperature bodo nad 5° C, dnevne pa do 15°C. V nedeljo bo delno jasno, občasno tudi oblačno. Dnevne temperature bodo med 15 in 20° C, v ponedeljek pa bo sončno in zelo toplo, temperature pa bodo presegle 20° C. V torek bo oblačno in suho, od srede naprej pa se bo verjetnost za padavine povečala. Še vedno bo toplo.

četrtek, 16. marec 2017
Popoldne se bo zjasnilo, najvišje temperature pa bodo med 15 in 17° C. Tudi jutri bo jasno, prek dneva bo začel pihati jugozadni veter. Jutranje temperature bodo okrog 3° C, dnevne pa se bodo približale 20° C. Zvečer oziroma ponoči se bo pooblačilo in zjutraj ter dopoldne lahko rahlo dežuje, padavin pa bo zelo malo. Popoldne bo oblačno, pihal bo veter. V soboto se bo ohladilo in najvišje temperature bodo okrog 10° C. V nedeljo bo nekoliko topleje, od ponedeljka pa bodo temperature spet presegle 15° C. Od torka naprej bo vreme nestabilno, občasno bo deževalo. Še bo razmeroma toplo.

sreda, 15. marec 2017
Danes bo delno jasno, popoldne je lahko tudi več oblakov. Jutri bo sončno. Tako danes in jutri bodo dnevne temperature med 15 in 20° C. Jutri zjutraj bo okrog 5° C. V petek bo večinoma jasno in še topleje. V soboto bo oblačno in občasno lahko rahlo dežuje, vendar ne gre pričakovati večje količine padavin. Hladneje bo. V petek, soboto in nedeljo bo občasno pihal veter zahodnih smeri. Nedelja bo bolj oblačna in spet toplejša.  Začetek tedna bo oblačen, od torka naprej pa je pričakovati nekoliko več padavin. Razmeroma toplo bo.  Do konca marca bo razmeroma toplo, vendar snega ne bo, pa tudi nevarnosti nizkih temperatur ne..

torek, 14. marec 2017
Danes in jutri bo sončno, popoldne lahko občasno tudi delno oblačno. Dnevne temperature bodo okrog ali malo nad 15° C. Zjutraj bodo temperature malo nad 0° C. Občasno lahko piha veter južnih smeri. Tudi v četrtek in petek bo jasno in še topleje. V petek lahko najvišje temperature dosežejo tudi 20° C. V soboto se bo pooblačilo in občasno bo deževalo. Prihodnji teden bolj bolj nestabilen in občasno deževen, vendar bo še vedno razmeroma toplo. Vse kaže, da v marcu ne bomo več pričakali snega, pa tudi kakšnih nizkih temperatur za nevarnost pozebe ni na vidiku do konca meseca..

ponedeljek, 13. marec 2017
Danes in jutri bo sončno, popoldne lahko občasno tudi delno oblačno. Dnevne temperature bodo okrog 15° C. Zjutraj bodo temperature okrog 0° C. Občasno lahko piha veter južnih smeri. Tudi v četrtek bo jasno in še topleje. Tudi v petek bo več ali manj sončno in toplo. Od sobote naprej pa bo verjetnost za padavine večja, vendar bo še vedno razmeroma toplo. Prihodnji teden bolj bolj nestabilen in deževen, vendar ne bo hladno. Vse kaže, da v marcu ne bomo več pričakali snega, pa tudi kakšnih nizkih temperatur za nevarnost pozebe ni na vidiku do konca meseca..

nedelja, 12. marec 2017
Danes bo zmerno oblačno, občasno tudi jasno, pihal bo veter vzhodnih smeri. Lahko(ni pa nujno) nas doseže kakšna kratkotrajna ploha. Najvišje dnevne temperature bodo okrog 10° C, lahko tudi kakšno stopinjo več. Jutri bo jasno, jutro bo zelo hladno, dnevne temperature pa lahko dosežejo največ 15° C. Tudi v torek in sredo bo več ali manj jasno, prek dneva pa bo še topleje.tudi do nedelje bo suho in več ali manj sončno, za konec tedna pa nas lahko doseže poslabšanje.

petek, 10. marec 2017
Danes bo dopoldne jasno, popoldne bo več oblačnosti in pojavi se lahko kakšna posamezna ploha. Pihal bo veter, kako močen bo, pa je odvisno od tega, kako nizko bo segel. Jutri bo sončno, veter bo ponehal. Danes in jutri lahko temperature dosežejo do 15° C, jutro pa bo precej hladno.Tudi v nedeljo bo dopoldne jasno, popoldne pa se lahko pojavijo posamezne plohe. Tudi v ponedeljek bo jasno, občasno tudi bolj oblačno. Dnevne temperature bodo sicer nad 10° C, v torek pa bodo verjetno spet presegle 15° C. Jutra bodo zelo sveža, lahko se pojavi tudi slana. Tudi do konca prihodnjega tedna kaže, da bo vreme suho.

četrtek, 9. marec 2017
Danes bo jasno, občasno delno oblačno, popoldne ali ponoči nas lahko doseže tudi kakšna manjša ploha. Najvišje dnevne temperature lahko presežejo 15° C. Jutri bo jasno, popoldne bo več oblačnosti in lahko nas doseže kakšna ploha dežja. Pihal bo veter vzhodnih do severovzhodnih smeri.  V soboto in nedeljo bo večinoma sončno. Dnevne temperature bodo večinoma med 10° in 15° C, jutra pa bodo sveža. Tudi prihodnji teden se bo nadaljevalo jasno do delno oblačno vreme, temperature pa bodo morda nekoliko nižje. Kako bo s padavinami, pa ni še jasno. Počakajmo še kakšen dan za točnejšo napoved.

sreda, 8. marec 2017
Od danes do petka bo jasno, jutri bo tudi nekaj več oblačnosti. Dnevne temperature do sobote bodo med 10 in 15 stopinj, najtoplejši pa bo petek. Jutra bodo sveža. Predvsem v petek bo pihal S do SV veter. Tudi nedelja bo predvidoma suha. Tako naj bi nadaljevalo tudi prihodnji teden, kakšen dan pa lahko pride kakšna popoldanska ploha. Še to: v kotlinah okrog Sevnega so jutranje temperature še zelo nizke in se lahko pojavlja slana.

torek, 7. marec 2017
Danes bo delno jasno do oblačno, vendar brez padavin. Danes in jutri bo pihal SV ali JV veter. Jutri zjutraj se bo zjasnilo in dan bo sončen. Današnje temperature bodo malo nad 10° C, jutri pa bo še topleje. Jutra bodo sveža. Četrtek bo delno jasen, v petek pa bo več sonca. Tudi sobota prek dneva bo še suha, potem pa je verjetnost za padavine spet večja. Od ponedeljak dalje naj bi bilo suho in hladneje.

ponedeljek, 6. marec 2017
Danes in jutri bo oblačno, občasno bodo posamezne plohe, jutri pa bo več padavin kot danes. Temperature danes skoraj ne bodo presegle 10° C, jutri pa bo nekoliko topleje. Danes bo še pihal veter, potem bo oslabel, jutri pa bo začel pihati SV veter, ki se bo v sredo umiril. V sredo se bo zjasnilo in vsak dan bo spet topleje. Četrtkovo jutro bo zelo sveže. V torek in sredo bo pihal vzhodni do severovzhodni veter. Do sobote bo suho, potem pa se bo verjetnost za padavine spet povečala.

nedelja, 5. marec 2017
Danes, jutri in v torek bo oblačno, vmes lahko sem in tja lahko pokukajo sonlni žarki. Občasno bo deževalo, vse kaže, da največ v torek. Temperature bodo danes presegle 10° C, naslednji dne pa bo za kašno stopinjo hladneje. Danes bo še pihal veter, jutri pa bo oslabel. V torek in sredo bo pihal vzhodni do severovzhodni veter. Jutri zjutraj bo okrog 5° C, nato pa bodo jutranje temperature vsako jutro nekoliko nižje. Od petka naprej se bo spet povečala verjenost za padavine. Pihal bo veter, bo pa vsak dan spet topleje.

sobota, 4. marec 2017
Danes bo delno jasno, popoldne se bodo oblaki gostili, pihati bo začel okrepljen veter. Najvišje dnevne temperature pa lahko presežejo 15° C. Ponoči bo rahlo deževalo. Tudi v nedeljo bo občasne padavine, najvišje temperature pa bodonekoliko presegle 10° C. Veter bo oslabel. V ponedeljek bodo spet padavine z dnevnimi temperaturami okrog 10° C, od torka naprej pa bo predvidoma suho. Jutra bodo sveža, prek dneva pa naj bi bilo okrog 10° C. Konec prihodnjega tedna nas spet lahko presenetijo padavine, vendar je to še prezgodaj napovedovati.

petek, 3. marec 2017
Danes bo delno jasno, prek dneva bo spet začel pihati veter. Najvišje dnevne temperature bodo okrog 13° C. Jutri bo sprva delno jasno, popoldne bo vedno več oblakov, ponoči lahko rahlo dežuje. Veter se bo okrepil.  Jutranje temperature bodo okrog 5° C, najvišje dnevne temperature pa lahko presežejo 15° C. V nedeljo bo lahko občasno rahlo deževalo, temperature pa bodo nekoliko nižje. Podobno pa bo tudi v ponedeljek, od torka naprej pa bo predvidoma suho. Jutra bodo sveža, prek dneva pa naj bi bilo okrog 10° C.

četrtek, 2. marec 2017
Danes bo delno jasno, pihal bo zahodni do jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo okrog 15° C. Jutri bo oblačno, večinoma bo suho. Najvišje dnevne temperature bodo okrog 10° C. V soboto bo delno jasno, temperature lahko presežejo 15° C. Pihal bo okrepljen zahodnik do jugozhodnik. Jutranje temperature bodo tako v petek kot soboto okrog 3° do 5° C .V nedeljo in ponedeljek bo oblačno z občasnim dežjem. V nedeljo bo jutro še toplejše, čez dan pa med 10° in 15° C. Od torka naprej bo vse do sobote predvidoma suho. Jutra bodo spet nekoliko hladnejša, dnevne temperature pa okrog 10° C.

sreda, 1. marec 2017
Padavine bodo sredi dneva ponehale, popoldne je lahko še kakšna ploha. Delno jasno bo. Najvišje dnevne temperature bodo okrog 10° C. Tudi zbudili se bomo v delno jasno jutro s tempraturami okrog ali malo pod 0° C. Najvišje dnevne temprature bodo med 10° in 15° C. Jutri bo bo delno jasno, v petek oblačno, temperature pa lahko dosežejo tudi 15° C. Petek bo večinoma oblačen, lahko pade tudi nekaj dežja.V soboto bo sprav delno jasno, kasneje bo vse bolj oblačno, vendar predvidoma še suho. Predvsem v soboto bodo temperature presegle 15° C. V noči na nedeljo so možne padavine, ki se bodo v nedeljo okrepile. Vse do torka bo vreme nestabilno s pogostimi padavinami. Razmeroma toplo bo. Torek bo bolj suh, suho pa naj bi bilo vsaj do prihodnjega četrtka.

torek, 28. februar 2017
Danes bo oblačno, prek dneva bodo oblaki vedno gostejši. Dnevne temperature bodo do 15° C. Pihal bo močan jugozahodni ali zahodni veter. Padavine nas bodo zajele šele zvečer. Ponoči bo deževalo, lahko pa tudi zagrmi z močnejšim nalivom in snegom. V drugem delu noči oziroma proti koncu padavin bo lahko snežilo. Jutri dopoldne bodo padavine ponehale. Prek dneva se bo delno zjasnilo, lahko pa nas doseže kakšna ploha. Jutranje temperature bodo malo nad 0° C, dnevne pa okrog 10° C. Četrtkovo jutro bo hladno in temperature malo nad 0° C. V četrtek bo delno jasno, v petek oblačno, temperature pa lahko dosežejo tudi 15° C. Vse dni bo vetrovno, v soboto pa se bo veter spet okrepil. V soboto so že možne padavine, deževno pa bo v nedeljo in ponedeljek. Vnaprej tudi kaže na nestabilno vreme z občasnimi padavinami, tudi vetrovno bo. Jutra bodo sveža, dnevne temperature pa okrog 10˘ C.

Dodaj odgovor