20. 4. 2024

Gasilska veselica z Ansamblom Ceglar in gostjo Špelo Grošelj

Gasilsko veselico na Primskovem PGD Primskovo organizira tudi letos, v nedeljo, 11. avgusta, in pričakujejo veliko število obiskovalcev.

Zato vas ob tej priložnosti prosijo za pomoč v obliki izdelkov ali storitev za dobitke na srečelovu ali denarna sredstva, ki jih lahko nakažete na njihov bančni račun številka 5156 6000 0000 0504 568. V tem primeru vam bodo izdali tudi račun.

PROGRAM: 
– 14:00 Pričetek zabavnega dela, za glasbo bo poskrbel Ansambel Ceglar, za hrano in pijačo bodo poskrbeli domači gasilci in gasilke. 
– Med 17:00 in 20:00 – Nastop gostje Špele Grošelj. 
– 24:00 – Zaključek srečanja.

Prostovoljno gasilsko društvo Primskovo kot drugo najmlajše gasilsko društvo v Sloveniji letos praznuje deseto obletnico ustanovitve. V teh letih so med drugim uspeli zgraditi nov gasilski dom in kupiti gasilski vozili GVV-1 in GVM-1, ki ju uporabljajo na intervencijah, čeprav si želijo, da bi bilo teh čim manj. Finančna sredstva dobijo od krajanov in podjetij, iz občinskega proračuna prek Gasilske zveze Šmartno pri Litiji, del pa tudi od izkupička vsakoletne gasilske veselice v avgustu, ko je tudi priložnost za srečanje s krajani in krajani, ki so se v preteklosti odselili s Primskovega.

Letošnje leto bodo ves zbrani denar namenili za nakup novega gasilskega vozila GVV-1 in motorne črpalke.

Dodaj odgovor