13. 4. 2024

Vremenske napovedi za Sevno – januar 2019

NAPOVEDI ZA JANUAR 2019

Četrtek, 31. januar 2019

Obvestilo: Od petka do nedelje bo spet deževalo. Največ padavin bo v soboto, ko jih lahko pade med 20 in 30 mm, v noči na ponedeljek se bo meja sneženja spuščala in občasno lahko sneži ali naletavajo snežinke vse do srede dopoldne.

Danes bo večinoma oblačno. Dopoldne lahko občasno naletavajo snežinke ali rahlo sneži. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. V noči na petek lahko začne rahlo snežiti, kasneje pa deževati. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 0 in 3 °C. Jutri bo oblačno z občasnimi padavinami, sprva kot sneg. Prek dneva bo občasno rahlo deževalo, padavine se bodo proti večeru in ponoči okrepile. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 2, prek dneva pa med 4 in 8 °C.

V soboto bo oblačno z dežjem. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 6, prek dneva pa med 7 in 12 °C. V nedeljo bo oblačno z občasnim dežjem. Meja sneženja se bo spuščala in v noči na ponedeljek se lahko spusti do nižin. Pihal bo veter spremenljivih severnih smeri. Jutranje temperature bodo med 0 in 3, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V ponedeljek bo oblačno z občasnim rahlim sneženjem. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 2, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V torek bo oblačno. Občasno bo rahlo snežilo. Pihal bo veter seerovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 1, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V sredo bo večinoma oblačno. Predvsem v prvem delu še lahko naletavajo snežinke. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 1, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V četrtek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in 0, podnevi pa med 0 in 3 °C. V petek, na dan slovenskega kulturnega praznika, bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter vhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -6 in -2, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V soboto bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje tremperature bodo med -7 in -3 °C.

Sreda, 30. januar 2019

Obvestilo: Od petka do ponedeljka bo predvidoma spet deževalo. Največ padavin bo v soboto, ko jih lahko pade med 20 in 30 mm, v ponedeljek se bo meja sneženja spuščala. Se pa vremensko stanje spreminja iz ure v uro, zato spremljajte večkrat dnevno osvežene napovedi.

Danes bo oblačno, Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 0 in 3 °C. Jutri bo večinoma oblačno, ponekod v okoliških dolinah je zjutraj lahko megleno. Predvsem zjutraj in dopoldne bo rahlo snežilo ali bodo naletavale snežinke. Pihal bo veter vzhodnih smeri. V noči na petek lahko začne rahlo snežiti, kasneje pa deževati. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 0 in 3 °C.

V petek bo oblačno z občasnimi padavinami, sprva kot sneg. Prek dneva bo občasno rahlo deževalo, padavine se bodo proti večeru in ponoči okrepile. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 2, prek dneva pa med 3 in 8 °C. V soboto bo oblačno z dežjem. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 5, prek dneva pa med 7 in 12 °C. V nedeljo bo oblačno z občasnim dežjem. Pihal bo veter spremenljivih severnih smeri. Jutranje temperature bodo med 0 in 4, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V ponedeljek bo oblačno z občasnimi padavinami, verjetno kot sneg. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med 0 in 3, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V torek bo oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene, predvsem kot sneg. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med 0 in 3, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V sredo bo večinoma oblačno. Predvsem v prvem delu še lahko naletavajo snežinke. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 2, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V četrtek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, podnevi pa med 0 in 3 °C. V petek, na dan slovenskega kulturnega praznika, bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter vhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -5 in -2, prek dneva pa med 0 in 3 °C.

Torek, 29. januar 2019

Obvestilo: Od petka do ponedeljka bo predvidoma spet deževalo. Največ padavin bo v soboto, v nedeljo se bo meja sneženja spuščala. Se pa vremensko stanje spreminja iz ure v uro, zato spremljajte večkrat dnevno osvežene napovedi.

Danes bo večinoma oblačno, občasno zmerno oblačno. Zjutraj bo v okoliških dolinah nekaj malega megle. Kakšna snežinka ni izključena. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 1, prek dneva pa med 1 in 4 °C. Jutri bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 1 in 3 °C.

V četrtek bo večinoma oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med -1 in 4 °C. V petek bo oblačno z občasnim dežjem, ki se bo proti večeru in ponoči okrepil. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in -0, prek dneva pa med 4 in 9 °C. V soboto bo oblačno z dežjem. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 5, prek dneva pa med 6 in 11 °C. V nedeljo bo oblačno z občasnim dežjem, meja sneženja se bo spuščala. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med 0 in 3, prek dneva pa med 4 in 7 °C. V ponedeljek bo oblačno, z občasnimi padavinami, lahko tudi z rahlim sneženjem. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 2, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V torek bo oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 2, prek dneva pa med 1 in 5 °C. V sredo bo večinoma oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 3, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V četrtek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in 0, podnevi pa med 1 in 5 °C.

Ponedeljek, 28. januar 2019

Obvestilo: Danes bo po nižinah sprva deževalo. Meja sneženja se bo spuščala in se ponekod spustila do nižin. Od petka do ponedeljka bo predvidoma spet deževalo. Največ padavin bo v soboto. Se pa vremensko stanje spreminja iz ure v uro, zato spremljajte večkrat dnevno osvežene napovedi.

Danes bo oblačno z občasnimi padavinami. Zjutraj bo v okoliških dolinah megleno. Meja sneženja se bo spuščala. Padavine bodo ponoči prenehale. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med 0 in 3, prek dneva pa med 0 in 2 °C. Jutri bo večinoma oblačno. Zjutraj bo v okoliških dolinah megleno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 1 in 4 °C.

V sredo bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 1, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V četrtek bo oblačno, kakšna snežinka ni povsem izključena. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -6 in -2, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V petek bo oblačno z občasnim dežjem, ki se bo proti večeru in ponoči nekoliko okrepil. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 4 in 8 °C. V soboto bo oblačno z dežjem. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 5 in 10 °C. V nedeljo bo oblačno z občasnim dežjem. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 3, prek dneva pa med 3 in 6 °C. V ponedeljek bo oblačno, občasno bodo še manjše padavine. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 2, prek dneva pa med 1 in 5 °C. V torek bo oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 2, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V sredo bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 2, prek dneva pa med 2 in 5 °C.

Nedelja, 27. januar 2019

Obvestilo: Nove padavine bodo v noči na jutri in jutri. Ker bo po nižinah sprva deževalo, ponekod obstaja nevarnost poledice. Meja sneženja se bo v ponedeljek proti jutru spuščala in bo zjutraj nekje na okrog 600 mnv, prek dneva pa se lahko spusti tudi do nižin. Konec prihodnjega tedna se bo spet otoplilo, zato bo deževalo. Se pa vremensko stanje spreminja iz ure v uro, zato spremljajte večkrat dnevno osvežene napovedi.

Danes bo sprva zmerno oblačno, popoldne in zvečer pa oblačno. Zjutraj je lahko v okoliških dolinah nekaj megle. Predvsem v noči na ponedeljek se bo pojavljati dež, zato bo ponekod v nižinah nevarnost poledice. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med 3 in 5 °C. Jutri bo oblačno s padavinami. Meja sneženja se bo spuščala prek dneva ponekod segla vse do nižin. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med 0 in 3, prek dneva pa med 0 in 2 °C.

V torek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V sredo bo oblačno. Jutranje temperature bodo med -5 in -1, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V četrtek bo večinoma oblačno. Občasno lahko predvsem v prvi polovici dneva rahlo sneži. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temprature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med -1in 3 °C. V petek bo oblačno. Predvsem popoldne in zvečer bo občasno deževalo, ponoči pa se bodo padavine nekoliko okrepile. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -7 in -3 prek dneva pa med 2 in 5 °C. V soboto bo oblačno s padavinami. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 2, prek dneva pa med 4 in 8 °C. V nedeljo bo oblačno. Predvsem v prvi polovici dneva bodo še občasne padavine. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 2, prek dneva pa med 3 in 6 °C. V ponedeljek bo oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 2, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V torek bo oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 2, prek dneva pa med 1 in 5 °C.

Sobota, 26. januar 2019

Obvestilo: Danes in jutri bo suho. Nove padavine bodo v noči na ponedeljek in v ponedeljek. Ker bo po nižinah sprva deževalo, ponekod obstaja nevarnost poledice. Meja sneženja še ni povsem znana, se bo pa spuščala in zanesljivo dosegla tudi Sevno. Konec prihodnjega tedna se bo spet otoplilo, zato bo deževalo. Se pa vremensko stanje spreminja iz ure v uro, zato spremljajte večkrat dnevno osvežene napovedi.

Danes bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -10 in -6, podnevi pa med -2 in 1 °C. Jutri bo sprva zmerno oblačno, popoldne pa se bo pooblačilo. Zjutraj je lahko v okoliških dolinah megleno. Predvsem v noči na ponedeljek se bo v nižinah pričel pojavljati dež, zato bo nevarnost poledice. Meja sneženja se bo proti jutru spuščala. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -7 in -4, prek dneva pa med 2 in 5 °C.

V ponedeljek bo oblačno s padavinami. Dež ali sneg? Meja sneženja se bo spuščala, zato bo tudi v Sevnem pričelo snežiti. Koliko in kdaj bo snežilo v Sevnem, je še nemogoče napovedati. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 2, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V torek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V sredo bo oblačno. Predvsem popoldne bo občasno rahlo snežilo. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -6 in -3, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V četrtek bo večinoma oblačno. Občasno bo rahlo snežilo. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temprature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V petek bo večinoma oblačno. Predvsem popoldne in zvečer bodo občasne padavine, predvsem kot dež. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -6 in -2, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V soboto bo oblačno s padavinami, predvsem kot dež. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 2 in 6 °C. V nedeljo bo oblačno. Občasne padavine niso izključene, predvsem kot dež. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 3 in 6 °C. V ponedeljek bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 1, prek dneva pa med 2 in 5 °C.

Petek, 25. januar 2019

Obvestilo: Do nedelje bo suho. Nove padavine bodo od nedelje naprej. Sprva bo po nižinah deževalo, zato bo ponekod nevarnost poledice. Se pa vremensko stanje spreminja iz ure v uro, zato spremljajte večkrat dnevno osvežene napovedi.

Danes bo večinoma oblačno do delno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -7 in -4, prek dneva pa med -3 in -1 °C. Jutri bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -13 in -8, podnevi pa med -3 in 0 °C.

V nedeljo bo zmerno oblačno. Predvsem v noči na ponedeljek se bo v nižinah pričel pojavljati dež, zato bo nevarnost poledice. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -7 in -3, prek dneva pa med 0 in 4 °C. V ponedeljek bo oblačno s padavinami. Dež ali sneg? Meja sneženja se bo nekoliko spreminjala, koliko in kdaj bo morda snežilo v Sevnem, pa je še nemogoče napovedati.. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 3, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V torek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med 1 in 4ćć °C. V sredo bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temprature bodo med -6 in -3, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V četrtek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Jutranje temprature bodo med -7 in -3, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V petek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -9 in -5, prek dneva pa med 1 in 5 °C. V soboto bo oblačno. Poveča se možnost za padavine. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 3 in 7 °C. V nedeljo bo oblačno z občasnimi padavinami. Jutranje temperature bodo med -2 in 2, prek dneva pa med 3 in 6 °C.

Četrtek, 24. januar 2019

Zadnja osvežitev: 24.1.2019, ob 14. uri

Obvestilo: Do nedelje bo večinoma suho. Nove padavine bodo od nedelje naprej. Sprva bo po nižinah deževalo, zato bo ponekod nevarnost poledice. Prihodnjih teden bodo padavine precej pogoste, sprva torej tudi dež, med tednom sneg, proti koncu tedna pa se bo spet otoplilo. Se pa vremensko stanje spreminja iz ure v uro, zato spremljajte včkrat dnevno svežene napovedi.

Danes bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -7 in -3, prek dneva pa med -3 in 0 °C. Jutri bo zmerno oblačno do delno jasno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -7 in -3, prek dneva pa med -3 in 1 °C.

V soboto bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -11 in -7, podnevi pa med -3 in 2 °C. V nedeljo bo oblačno. Predvsem v noči na nedeljo se bodo pričele pojavljati padavine. Ponekod po nižinah kot dež, zato bo nevarnost poledice. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -7 in -3, prek dneva pa med 2 in 6 °C. V ponedeljek bo oblačno s padavinami. Dež ali sneg? Vse kaže, da bo precej deževno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 2, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V torek bo oblačno, občasno bo snežilo. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V sredo bo oblačno, občasno bo snežilo. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temprature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med -2 in 2 °C. V četrtek bo oblačno, občasno bo snežilo. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Jutranje temprature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V petek bo oblačno. Občasno so lahko manjše padavine. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -9 in -4, prek dneva pa med 1 in 5 °C. V soboto bo oblačno. Občasno bodo manjše manjše padavine. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 4 in 7 °C. V nedeljo bo oblačno z občasnimi padavinami. Jutranje tempeture bodo med -1 in 2, prek dneva pa med 3 in 6 °C.

Sreda, 23. januar 2019

Zadnja osvežitev: 23.1.2019, ob 14. uri

Obvestilo: Naslednjih 10 dni bodo noči mrzle, podnevi pa bodo temperature večinoma malo pod lediščem. Od danes do petka bo občasno snežilo, v tem času lahko pade med 5 in 10 cm snega. Nove padavine bodo predvidoma že od nedelje naprej, vendar je o količinah še prezgodaj govoriti.

Danes bo oblačno. Občasno bo rahlo snežilo. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -3, prek dneva pa med -5 in -2 °C. Jutri bo oblačno. Občasno bo lahko rahlo snežilo ali pa bodo naletavale snežinke. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -3, prek dneva pa med -4 in -1 °C.

V petek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med -7 in -3, prek dneva pa med -3 in 2 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -9 in -5, podnevi pa med -2 in 2 °C. V nedeljo bo oblačno. Občasno bo predvsem v drugem delu dneva rahlo snežilo. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med -8 in -5, prek dneva pa med -3 in 2 °C. V ponedeljek bo oblačno. Občasno bo snežilo. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -5 in -1, prek dneva pa med -3 in 1 °C. V torek bo oblačno. Občasno lahko rahlo sneži ali naletavajo snežinke. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -7 in -4, prek dneva pa med -4 in 0 °C. V sredo bo oblačno. Občasno lahko rahlo sneži ali naletavajo snežinke. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temprature bodo med -7 in -3, prek dneva pa med -4 in 0 °C. V četrtek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temprature bodo med -11 in -6, prek dneva pa med -4 in 1 °C. V petek bo bo oblačno. Spet se poveča možnost za padavine. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -11 in -6, prek dneva pa med -2 in 2 °C. V soboto bo oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 7 in -3 °C.

Torek, 22. januar 2019

Obvestilo: Naslednjih 10 dni bodo noči mrzle, podnevi pa bodo temperature tudi okrog ali malo pod lediščem. Od srede do petka bo občasno snežilo, v tem času lahko pade med 5 in 10 cm snega. Nove padavine bodo predvidoma že v začetku prihodnjega tedna, vendar je o količinah še prezgodaj govoriti.

Danes bo oblačno do zmerno oblačno. popoldne bo občasno rahlo snežilo ali pa bodo naletavale snežinke. V noči na jutri se bo sneženje nekoliko okrepilo. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med -2 in 0 °C. Jutri bo oblačno. Občasno bo rahlo snežilo. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -3, prek dneva pa med -3 in -1 °C.

V četrtek bo oblačno. Prek dneva bo lahko občasno rahlo snežilo ali pa bodo naletavale snežinke. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V petek bo oblačno. Občasno lahko naletavajo snežinke. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med -2 in 1 °C. V soboto bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -9 in -5, podnevi pa med -2 in 1 °C. V nedeljo bo oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med -9 in -5, prek dneva pa med -2 in 1 °C. V ponedeljek bo oblačno. Občasno bo rahlo snežilo ali pa bo naletaval sneg. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -6 in -3, prek dneva pa med -2 in 1 °C. V torek bo oblačno. Občasno lahko rahlo sneži ali naletavajo snežinke. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -3, prek dneva pa med -2 in 1 °C. V sredo bo oblačno.
Občasno lahko rahlo sneži ali naletavajo snežinke. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temprature bodo med -7 in -3, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V četrtek bo oblačno. Občasno lahko naletavajo snežinke. Jutranje temprature bodo med -9 in -5, prek dneva pa med -1 in 2 °C.

Ponedeljek, 21. januar 2019

Obvestilo: Naslednjih 10 dni bodo noči mrzle, podnevi pa bodo temperature tudi okrog 0 °C. Od srede do petka bo občasno snežilo, predvidoma lahko pade med 5 in 15 cm snega. Možnost za nove padavine se poveča v začetku prihodnjega tedna.

Danes bo sprva oblačno, prek dneva pa zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. V drugem delu dneva ni izključena rahlo sneženje ali naletavanje snežink. Zjutraj bo med -3 in -1, prek dneva pa med -2 in 0 °C. Jutri bo oblačno do zmerno oblačno. Prek dneva ni izključena kakšna snežinka. Pihal bo veter vzhodnih smeri. V noči na sredo bo pričelo snežiti. Zjutraj bo med -3 in -1, prek dneva pa med -2 in 0 °C.

V sredo bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Občasno bo snežilo. Zjutraj bo med -2 in 0, prek dneva pa med -2 in 0 °C. V četrtek bo oblačno. Kakšna snežinka ni izključena. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V petek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -7 in -3, podnevi pa med -1 in 2 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med -9 in -5, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V ponedeljek bo oblačno. Možne so manjše padavine, v nižinah lahko tudi kot dež. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -5 in -1, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V torek bo oblačno. Občasno bo snežilo. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V sredo bo oblačno. Možne so padavine. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temprature bodo med -4 in -1, prek dneva pa med 1 in 4 °C.

Nedelja, 20. januar 2019

Obvestilo: Naslednjih 10 dni bodo noči mrzle, podnevi pa bodo temperature (razen srede) okrog ali malo nad 0 °C. Od srede do petka bo občasno snežilo, vendar je količina še nepredvidljiva, največ ga bo v JV Sloveniji. Možnost za nove padavine se poveča v začetku prihodnjega tedna.

Danes bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter južnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med -1 in 3 °C. Jutri bo sprva oblačno, prek dneva pa zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med -1 in 2 °C.

V torek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. V noči na sredo bo pričelo snežiti. Zjutraj bo med -6 in -2, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V sredo bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Občasno bo snežilo. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med -3 in 0 °C. V četrtek bo oblačno. Občasno bo rahlo snežilo. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V petek bo oblačno. Občasno lahko naletavajo snežinke ali rahlo sneži. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -6 in -2, podnevi pa med 0 in 3 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med -9 in -6, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V ponedeljek bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Poveča se možnost za padavine. Jutranje temperature bodo med -8 in -5, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V torek bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -3, prek dneva pa med 0 in 4 °C.

Sobota, 19. januar 2019

Obvestilo: Naslednih 10 dni bo večinoma oblačno in mrzlo. Večinoma bodo dnevne temperature okrog 0 °C. Od srede naprej je možno občasno sneženje.

Danes bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, podnevi pa med -1 in 2 °C. Jutri bo sprva oblačno, prek dneva pa zmerno oblačno. Pihal bo veter severnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med -1 in 1 °C.

V ponedeljek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med -2 in 1 °C. V torek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -2, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V sredo bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Občasno bo rahlo snežilo. Zjutraj bo med -4 in -2, prek dneva pa med -2 in 0 °C. V četrtek bo oblačno. Občasno lahko rahlo sneži. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -2, prek dneva pa med -2 in 1 °C. V petek bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in -1, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V soboto bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -6 in -3, podnevi pa med 0 in 3 °C. V nedeljo bo oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -8 in -5, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V ponedeljek bo oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -7 in -4, prek dneva pa med -2 in 1 °C.

Petek, 18. januar 2019

Obvestilo: Dopoldne bo snežilo. Od jutri naprej bo večinoma oblačno in mrzlo, h bomo neprestano pod vplivom vzhodnih zračnih tokov. Večinom bodo dnevne temperature okrog 0 ali pod 0 °C. Od srede naprej je možno občasno sneženje.

Danes bo oblačno s padavinami. Pihal bo veter vzhodnih smeri. V Sevnem bo zjutraj začelo snežiti. Padavine bodo popoldne oslabele in do večera ponehale. Prehodno se bo zjasnilo. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 0 in 2 °C. Jutri bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, podnevi pa med -2 in 1 °C.

V nedeljo bo sprva oblačno, prek dneva pa zmerno oblačno. Pihal bo veter severnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med -2 in 2 °C. V ponedeljek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -7 in -3, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V torek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -8 in -4, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V sredo bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Obstaja možnost za manjše snežne padavine. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med -2 in 1 °C. V četrtek bo oblačno. Občasno bo rahlo snežilo. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V petek bo oblačno. Občasno bo snežilo. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V soboto bo oblačno. Obstaja možnost za manjše snežne padavine. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -6 in -3, podnevi pa med -3 in 0 °C. V nedeljo bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -10 in -6, prek dneva pa med -3 in 0 °C.

Četrtek, 17. januar 2019

Obvestilo: Danes bo pričelo rahlo deževati, v noči na jutri se bodo padavine okrepile. Meja sneženja se bo spuščala. Pade lahko tudi več kot 20 mm padavin. Od sobote naprej bo večinoma oblačno in mrzlo. Od torka naprej je možno občasno sneženje.

Danes bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri, ki se bo sredi dneva okrepil in se obrnil v jugozahodno smer. Prek dneva bo občasno rahlo deževalo, ponoči se bodo padavine okrepile. Veter se bo obrnil v vzhodno smer. Zjutraj bo med 5 in 8, prek dneva pa med 5 in 9 °C. Jutri bo oblačno s padavinami. Pihal bo veter vzhodnih smeri. V Sevnem bo začelo snežiti že ponoči. Zjutraj naj bi snežilo že do nižin. Padavine bodo popoldne oslabele in do večera ponehale. Prehodno se bo zjasnilo. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 0 in 2 °C.

V soboto bo zmerno oblačno. Kakšna snežinka ni izključena. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, podnevi pa med -2 in 1 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -3, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V ponedeljek bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -8 in -4, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V torek bo oblačno s sneženjem. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med -2 in 0 °C. V sredo bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Ni izključeno občasno naletavanje snega. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V četrtek bo oblačno. Občasno bo rahlo snežilo. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V petek bo oblačno. Lahko rahlo sneži ali naletava sneg. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V soboto bo večinoma oblačno in najverjetneje suho. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -10 in -6, podnevi pa med -3 in 0 °C.

Sreda, 16. januar 2019

Obvestilo: Danes se izteka obdobje suhega vremena. Jutri bo pričelo deževati, v noči na petek se bodo padavine okrepile. Meja sneženja se bo spuščala. Pade lahko do 20 mm padavin. Od sobote naprej bo večinoma oblačno in mrzlo. Sredi tedna se bo možnost za padavine ponovno povečala.

Danes bo večinoma delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih do zahodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 5 , prek dneva pa med 8 in 11 °C. Jutri bo oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Prek dneva lahko občasno rahlo dežuje (padavin bo zelo malo, če bodo), ponoči se bodo padavine okrepile in meja sneženja se bo spuščala. Zjutraj bo med 2 in 6, prek dneva pa med 7 in 10 °C.

V petek bo oblačno, predvsem v prvi polovici dneva s pogostimi padavinami. Meja sneženja se bo spuščala. Padavine bodo popoldne oslabele in zvečer ponehale. Prehodno se bo zjasnilo. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V soboto bo oblačno. Kakšna snežinka ni izključena. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -7 in -2, podnevi pa med -2 in 2 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -2, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V ponedeljek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -9 in -4, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V torek bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Kakšna snežinka ni izključena. Zjutraj bo med -8 in -3, prek dneva pa med -2 in 1 °C. V sredo bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Kakšna snežinka ni izključena. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -7 in -3, prek dneva pa med -2 in 1 °C. V četrtek bo oblačno. Kakšna snežinka ni izključena. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -2, prek dneva pa med -2 in 1 °C. V petek bo oblačno. Lahko rahlo naletavajo snežinke. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -7 in -3, prek dneva pa med -2 in 1 °C.

Torek, 15. januar 2019

Obvestilo: Do četrtka se bo suha zima nadaljevala. Noči in jutra bodo hladni, v četrtek popoldne in v noči na petek bo pričelo deževati, meja sneženja se bo spuščala, ni izključeno, da doseže tudi Sevno. Od sobote naprej bo nestabilno z občasnim sneženjem. O količinah padavin je še prezgodaj govoriti.

Danes bo večinoma sončno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 1, prek dneva pa med 7 in 10 °C. Jutri bo večinoma sončno, občasno tudi zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 9 in 12 °C.

četrtek bo oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Že popoldne bo oziroma zvečer bo začelo rahlo deževati. Zjutraj bo med 1 in 5, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V petek bo oblačno s pogostimi padavinami. Sprva bo deževalo. Meja sneženja se spuščala, verjetno bo dosegla tudi Sevno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V soboto bo oblačno. Občasno bo lahko rahlo snežilo. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, podnevi pa med 0 in 3 °C. V nedeljo bo oblačno. Občasno lahko rahlo sneži. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in 0, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V ponedeljek bo oblačno. Obstaja možnost za občasno rahlo sneženje. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med -2 in 2 °C. V torek bo zmerno oblačno do delno jasno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -2, prek dneva pa med -2 in 2 °C. V sredo bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Precej se poveča možnost za sneženje. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -8 in -3, prek dneva pa med -2 in 2 °C. V četrtek bo oblačno z občasnim sneženjem. Zjutraj bo med -4 in -1 °C.

PONEDELJEK, 14. JANUAR 2019

Obvestilo: Do četrtka se bo suha zima nadaljevala. Noči in jutra bodo hladni, v četrtek popoldne in v noči na petek bo pričelo deževati, meja sneženja se bo spuščala, ni izključeno, da kakšna snežinka vmes doseže tudi Sevno. Od sobote naprej bo nestabilno z občasnim sneženjem. O količinah padavin je še prezgodaj govoriti.

Danes bo sprva še zmerno oblačno, prek dneva pa precej sončno. Predvsem zvečer ni izključena kakšna kaplja dežja. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5 prek dneva pa med 9 in 13 °C. Jutri bo večinoma sončno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 4, prek dneva pa med 7 in 11 °C.

sredo bo večinoma sončno, občasno tudi zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V četrtek bo oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Že popoldne bo oziroma zvečer bo začelo rahlo deževati. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V petek bo oblačno s pogostimi padavinami. Deževalo bo. Meja sneženja se bo spuščala, vendar e po trenutnih podatkih ne bo spustila do Sevnega. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 5 in 8 °C. V soboto bo oblačno. Občasno bo lahko snežilo. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 2, podnevi pa med 1 in 4 °C. V nedeljo bo oblačno. Občasno lahko rahlo sneži. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V ponedeljek bo oblačno. Obstaja možnost za občasno sneženje. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V torek bo zmerno oblačno do delno jasno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -9 in -4, prek dneva pa med -2 in 1 °C. V sredo bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Obstaja možnost za občasno sneženje. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -9 in -4, prek dneva pa med -2 in 2 °C.

NEDELJA, 13. JANUAR 2019

Obvestilo: Do četrtka se bo suha zima nadaljevala. Noči in jutra bodo hladni, v noči na petek lahko prične rahlo deževati, meja sneženja se bo spuščala, ni izključeno, da kakšna snežinka vmes doseže tudi Sevno. Od sobote naprej bo nestabilno z občasnim sneženjem. O količinah padavin je še prezgodaj govoriti. 

Danes bo sprva delno jasno, prek dneva pa večinoma zmerno oblačno. Sprva bo še veter severnih, prek dneva pa bo zapihal veter zahodnih smeri. Predvsem v noči na jutri ni izključena kakšna ploha dežja. Zjutraj bo med -1 in 3, prek dneva pa med 7 in 11 °C. Jutri bo sprva še zmerno oblačno, prek dneva pa precej sončno. Predvsem zjutraj ni povsem izključena kakšna kaplja dežja ali ploha. Pihal bo veter severnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4 prek dneva pa med 8 in 12 °C.

torek bo večinoma sončno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V sredo bo večinoma sončno, občasno tudi zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 7 in 12 °C. V četrtek bo oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 6 in 11 °C. V petek bo oblačno. Občasno bodo padavine, ki se bodo popoldne in zvečer nekoliko okrepile, večinoma kot dež. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 4 in 8 °C. V soboto bo oblačno. Občasno bo snežilo. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 2, podnevi pa med 1 in 3 °C. V nedeljo bo oblačno. Obstaja možnost za občasno sneženje. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 1, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V ponedeljek bo oblačno. Obstaja možnost za občasno sneženje. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in 0, prek dneva pa med -1 in 3 °C. V torek bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Obstaja možnost za občasno sneženje. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -3, prek dneva pa med -2 in 2 °C.

SOBOTA, 12. JANUAR 2019

Obvestilo: Nadaljevala se bo suha zima s temperaturami, primernimi za ta čas. Noči in jutra bodo hladni, v četrtek pa bo deževalo, v noči na petek se bo meja sneženja spuščala, vendar še ni jasno, ali bo sneg dosegel tudi Sevno.  

Danes bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -5 in -2 prek dneva pa med 2 in 6 °C. Jutri bo delno jasno, občasno tudi zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 6 in 10 °C.

ponedeljek bo precej sončno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 3 prek dneva pa med 6 in 10 °C. V torek bo precej sončno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med 5 in 8 °C. V sredo bo delno jasno do zmerno oblačno.  bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -3, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V četrtek bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Sredi dneva, popoldne in ponoči bo občasno deževalo. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 4 in 8 °C. V petek bo zmerno oblačno. Občasno bodo padavine, meja sneženja se bo sicer spuščala, ali do Sevnega, pa še ni moč napovedati. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 3, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Obstaja možnost za manjše padavine. Zjutraj bo med -4 in 0, podnevi pa med 0 in 4 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih zahodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V ponedeljekbo zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2 °C.

PETEK, 11. JANUAR 2019

Obvestilo: Nadaljevala se bo suha zima s temperaturami, primernimi za ta čas. Noči in jutra bodo hladni, v četrtek pa bo deževalo, v noči na petek se bo meja sneženja spuščala. Poslabšanje bo samo prehodno. 

Danes bo delno jasno, v noči na soboto se bo prehodno pooblačilo. Pihal bo veter južnih smeri. Zjutraj bo med -3 in -1, prek dneva pa med 1 in 4 °C. Jutri bo sprva zmerno oblačno, pred dneva pa precej jasno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -5 in -2, prek dneva pa med 3 in 7 °C.

nedeljo bo delno jasno, občasno tudi zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 6 in 9 °C. V ponedeljek bo precej sončno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 2 prek dneva pa med 6 in 10 °C. V torek bo precej sončno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -3, prek dneva pa med 5 in 8 °C. V sredobo delno jasno do zmerno oblačno.  bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V četrtek bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Občasno bodo deževalo.  V noči na petek se bo meja sneženja spuščala. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 4 in 8 °C. V petek bo zmerno oblačno. Občasno bodo padavine, dež bo prešel v sneg. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih zahodnih smeri. Obstaja možnost za manjše padavine. Zjutraj bo med -5 in -2, podnevi pa med 1 in 4 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih zahodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -3 °C.

ČETRTEK, 10. JANUAR 2019

Obvestilo: Nadaljevala se bo suha zima s temperaturami, primernimi za ta čas. Noči in jutra bodo hladni, v zadnji tretjini januarja pa lahko tudi v Sloveniji pričakujemo padavine. Lahko tudi dež namesto snega. 

Danes bo večinoma zmerno oblačno. Občasno lahko naletavajo snežinke. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 2, prek dneva pa med 2 in 5 °C. Jutri bo sprva še oblačno, pel dneva pa delno jasno. Zjutraj je lahko predvsem v dolinah nekaj megle. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 1 in 4 °C.

soboto bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -5 in -2, prek dneva pa med 3 in 7 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -1, prek dneva pa med 6 in 9 °C. V ponedeljekbo precej sončno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2 prek dneva pa med 6 in 10 °C. V torek bo precej sončno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -2, prek dneva pa med 5 in 8 °C. V sredo bo delno jasno do zmerno oblačno.  bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -1, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V četrtek bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Občasno bodo padavine, najverjetneje kot dež. Zjutraj bo med -1 in 3, prek dneva pa med 4 in 8 °C. V petek bo zmerno oblačno. Obstaja možnost za manjše padavine, dež bo prešel v sneg. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 3 in 6 °C. V soboto bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Obstaja možnost za manjše padavine. Zjutraj bo med -5 in 2, podnevi pa med 2 in 6 °C.

SREDA, 9. JANUAR 2019

Obvestilo: Nadaljevala se bo suha zima s temperaturami, primernimi za ta čas. Noči in jutra bodo hladni, v zadnji tretjini januarja pa lahko tudi v Sloveniji pričakujemo padavine. Lahko tudi dež namesto snega. 

Danes bo večinoma zmerno oblačno, občasno tudi pretežno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo od -2 do 0, prek dneva pa med 3 in 6 °C. Jutri bo večinoma oblačno do zmerno oblačno. Občasno lahko naletavajo snežinke. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med 2 in 4 °C.

petek bo delno jasno do zmerno oblačno. Zjutraj je lahko predvsem v dolinah nekaj megle. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -6 in -3, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med 5 in 8 °C. V ponedeljek bo precej sončno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 1 prek dneva pa med 6 in 10 °C. V torek bo precej sončno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med 4 in 8 °C. V sredo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in 0, prek dneva pa med 6 in 11 °C. V četrtek bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Obstaja možnost za manjše padavine, najverjetneje kot dež. Zjutraj bo med -1 in 2, prek dneva pa med 3 in 7 °C. V petekbo oblačno. Obstaja možnost za padavine, predvsem kot dež. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med – 1 in 2, prek dneva pa med 3 in 6 °C.

TOREK, 8. JANUAR 2019

Obvestilo: Nadaljevala se bo suha zima s temperaturami, primernimi za ta čas. Noči in jutra bodo hladni, v drugi polovici januarja lahko tudi v Sloveniji pričakujemo sneženje.

Danes bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Občasno bo rahlo snežilo ali deževalo, padavin bo malo. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med 1 in 3 °C. Jutri bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Kakšna snežinka ni povsem izključena. Jutranje temperature bodo od -3 do 0, prek dneva pa med 3 in 6 °C.

četrtek bo večinoma zmerno oblačno. Možno je naletavanje posameznih snežink. Pihal bo veter severnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V petek bo deln jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -2, prek dneva pa med 0 in 4 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -6 in -3, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -1, prek dneva pa med 4 in 7 °C. V ponedeljek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1 prek dneva pa med 5 in 8 °C. V torekbo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V sredo bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Povečala se bo možnost za padavine. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 5 in 8 °C. V četrtek bo oblačno. Obstaja možnost za padavine. Zjutraj bo med -1 in 2 °C.

PONEDELJEK, 7. JANUAR 2019

Obvestilo: Nadaljevala se bo suha zima s temperaturami, primernimi za ta čas. Noči in jutra bodo hladna, v drugi polovici januarja lahko tudi v Sloveniji pričakujemo sneženje.

Danes bo oblačno. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Občasno bo rahlo snežilo. Zjutraj bo med -4 in -2, prek dneva pa med -2 in 0 °C. Jutri bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Občasno lahko rahlo sneži ali celo dežuje. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 1 in 4 °C.

sredo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo od -2 do 2, prek dneva pa med 3 in 6 °C. V četrtek bo večinoma oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V petek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -7 in -3, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in -1, prek dneva pa med 3 in 6 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in 0, prek dneva pa med 4 in 7 °C. V ponedeljek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in 0 prek dneva pa med 5 in 9 °C. V torekbo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in 0, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V sredo bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Povečala se bo možnost za padavine. Zjutraj bo med -3 in 1, prek dneva pa med 5 in 9 °C.

NEDELJA, 6. JANUAR 2019

Obvestilo: Nadaljevala se bo suha zima s temperaturami, primernimi za ta čas. Po 10. januarju bodo noči in jutra mrzla, v drugi polovici januarja lahko tudi v Sloveniji pričakujemo sneženje.

Danes bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih, popoldne pa južnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 1, prek dneva pa med 4 in 7 °C. Jutri bo oblačno. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Občasno lahko rahlo naletava sneg. Zjutraj bo med -5 in -1, prek dneva pa med -1 in 2 °C.

torek bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Občasno lahko rahlo sneži ali celo dežuje. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V sredo bo oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo od -4 do 0, prek dneva pa med 3 in 6 °C. V četrtek bo večinoma oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V petek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -7 in -3, prek dneva pa med 2 in 6 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -5 in -1, prek dneva pa med 3 in 6 °C. V nedeljo bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in 0, prek dneva pa med 3 in 7 °C. V ponedeljek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in 0 prek dneva pa med 5 in 9 °C. V torek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -1, prek dneva pa med 5 in 9 °C.

SOBOTA, 5. JANUAR 2019

Obvestilo: Nadaljevala se bo suha zima s temperaturami, primernimi za ta čas. Po 10. januarju se lahko še dodatno ohladi in v drugi polovici meseca lahko pričakujemo tudi sneženje.

Danes bo oblačno, popoldne tudi delno jasno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med 0 in 2 °C. Jutri bo večinoma oblačno. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 0 in 3 °C.

ponedeljek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Občasno lahko rahlo naletava sneg. Zjutraj bo med -2 in 0, prek dneva pa med -2 in 2 °C. V torek bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Občasno lahko rahlo sneži. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V sredo bo oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo od -4 do -1, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V četrtek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V petek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter predvsem zahodnih smeri. Zjutraj bo med -7 in -3, prek dneva pa med 0 in 3 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -5 in -2, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V ponedeljekbo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med 2 in 6 °C.

PETEK, 4. JANUAR 2019

Obvestilo: Po 10. januarju bo še hladneje, sredi januarja pa lahko dočakamo resnejše sneženje.

Danes bo sprva delno jasno, popoldne se bo pooblačilo. Še bo pihal veter jugovzhodnih smeri. V noči na jutri ni povsem izključena kakšna snežinka. Zjutraj bo med -6 in -4, prek dneva pa med 0 in 3 °C. Jutri bo oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med 1 in 4 °C.

nedeljo bo večinoma oblačno. Pihal bo veter jugovzhodnih, lahko tudi zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 1 in 5 °C. V ponedeljek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med -2 in 2 °C. V torek bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Občasno lahko rahlo sneži. Zjutraj bo med -6 in -3, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V sredo bo oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Niso povsem izključene manjše padavine.  Jutranje temperature bodo od -3 do 0, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V četrtek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med 1 in 5 °C. V petek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter predvsem zahodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -3, prek dneva pa med 0 in 4 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -6 in -3, prek dneva pa med 0 in 4 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med 2 in 6 °C.

ČETRTEK, 3. JANUAR 2019

Obvestilo: Po 10. januarju bo še hladneje, sredi januarja pa lahko dočakamo resnejše sneženje.

Danes bo sprva delno jasno, popoldne se bo pooblačilo. Pihal bo veter severnih smeri. V noči na jutri bo lahko občasno rahlo snežilo. Zjutraj bo med -4 in -2, prek dneva pa med 3 in 6 °C. Jutri bo zmerno oblačno do oblačno. V noči na jutri bo lahko občasno rahlo snežilo. Še bo pihal veter severnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -3, prek dneva pa med -1 in 2 °C.

soboto bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Kakšna snežinka ni povsem izključena. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno do oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Kakšna snežinka ni povsem izključena. Jutranje temperature bodo med -4 in -1, prek dneva pa med 3 in 7 °C. V ponedeljek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Občasno lahko rahlo sneži ali naletavajo snežinke. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med -2 in 2 °C. V torek bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -3, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V sredo bo oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Obstaja možnost za rahlo sneženje ali naletavanje snežink. Jutranje temperature bodo od -2 do 1, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V četrtek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med 1 in 5 °C. V petek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severnih in zahodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -3, prek dneva pa med -1 in 3 °C. V soboto bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -7 in -4, prek dneva pa med -1 in 3 °C.

SREDA, 2. JANUAR 2019

Danes dopoldne bo precej sončno, popoldne tudi zmerno oblačno. Pihati bo začel okrepljen veter severnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 0, prek dneva pa med 6 in 10 °C.

Jutri bo sprva delno jasno, popoldne se bo pooblačilo. Pihal bo okrepljen veter severnih smeri. V noči na jutri lahko občasno rahlo sneži ali pa bodo nastajale snežne plohe. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med -2 in 2 °C.

petek bo zmerno oblačno. Kakšna snežinka ni povsem izključena. Pihal bo veter severnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med -2 in 2 °C. V soboto bo večinoma oblačno. Pihal bo okrepljen veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med 0 in 4 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in -1, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V ponedeljek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med -2 in 2 °C. V torek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -3, prek dneva pa med 1 in 5 °C. V sredobo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo od -5 do -2, prek dneva pa med 2 in 6 °C. V četrtek bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med 2 in 6 °C. V petekbo zmerno oblačno. Podal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med 1 in 5 °C.

TOREK, 1. JANUAR 2018 

Danes na novoletni dan bo večinoma sončno, občasno tudi delno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 2, prek dneva pa med 6 in 11 °C. Jutri bo dopoldne sončno, popoldne tudi zmerno oblačno. Pihal bo okrepljen veter severozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 2, prek dneva pa med 5 in 8 °C.V četrtek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo okrepljen veter severnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -2, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V petek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med -6 in -3, prek dneva pa med -1 in 3 °C. V soboto bo večinoma oblačno. Kakšna manjša plohica snega ni povsem izključena. Pihal bo okrepljen veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -5 in -1, prek dneva pa med 2 in 6 °C. V ponedeljek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med -1 in 3 °C. V torekbo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo sprva veter zahodnih, popoldne pa vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -7 in -3, prek dneva pa med -1 in 2 °C. V sredo bo zmerno oblačno. Pihal bo sprva veter zahodnih smeri. Povečala se bo možnost za padavine. Jutranje temperature bodo od -6 do -3, prek dneva pa med 0 in 4 °C. V četrtek bo oblačno. Povečala se bo možnost za padavine. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med 1 in 4 °C.

ARHIVI:



Dodaj odgovor