19. 4. 2024

Boris Doblekar naj bi zamenjal ploščo glede ZD Litija

Litijske branjevke so mi prek varne povezave sporočile (zaradi poškodbe mišice jih tokrat nisem mogel osebno obiskat), da še vedno preverjajo, kakšno moč in vlogo bi lahko neizvoljeni poslanec in nesojeni litijski župan Boris Doblekar imel pri novem vodstvu Zdravstvenega doma Litija.

Menijo, da podpore novega direktorja vsekakor ne bo v takšni meri kot pri prejšnji direktorici, čeprav je menda že v času imenovanja (ali volitev, saj veste, da so za branjevke imenovanja ali volitve isto sranje) obrnil ploščo. Niso pa prepričane, če ne bo iskal vpliva pri namestniku (ali pomočniku, ali pomočnici ali namestnici direktojaa – pravijo, da to sploh ni bistveno) direktorja zdravstvenega doma. Pravijo, da so slišale, da je novi direktor dokaj sposoben in da se ne bo kar tako pustil speljati na led.

Mimogrede, namignile so mi, da naj bi nekdanja direktorica zapustila zdravstveni dom in da zdaj v ustanovi pričakujejo več reda. Še posebej v vodstvu. Ampak so mi zagotovile, da bodo to še podrobno preverile.

Te branjevke so pa od vraga. 🤣 Iščejo tudi informacije o tem, kakšen bo odnos obeh občin, ustanoviteljev, do novega vodstva in kdo je bil tisti, ki je sploh sprožil aktivnosti, da je prišlo do menjave vodstva.

Če ima kdo kakšne javne informacije, pa naj jih le doda. Tudi o tem, ali obstaja možnost, da bodo iz omar leteli kakšni okostnjaki. Nič se bat. Če nimate osebnega zdravnika, ga boste zaradi tega prav gotovo dobili. 🤣🤣🤣 Saj glede tega v tem trenutku v Litiji še ni kakšen resen problem.

Dodaj odgovor