24. 4. 2024

Vremenske napovedi za Sevno – januar 2018

JANUAR 2018

Sreda, 31. januar 2018
Danes bo večinoma oblačno. Pihal bo zahodni veter. Proti večeru in ponoči ni izključena kakšna kaplja dežja ali manjša ploha. Zjutraj bo med 3 in 5 °C, prek dneva pa med 5 in 7 °C. Jutri bo oblačno, pihal bo okrepljen veter zahodnih smeri. Prek dneva so lahko občasne rahle padavine, predvsem kot dež. Zjutraj bo med 4 in 6 °C, prek dneva pa med 7 in 10 °C.
V četrtek zvečer se bodo padavine okrepile. Ohladilo se bo. Začel bo pihati veter vzhodnih smeri. V petek zjutraj se bodo padavine še okrepile, snežilo bo. Največ padavin bo sredi dneva in popoldne. Jutranje in dnevne temperature bodo okrog ledišča. Lahko pade med 20 in 30 cm snega (količina je še nepredvidljiva, odvisno od tega, kako hitro se bo ohladilo). V soboto bo zmerno oblačno, sprva bo še rahlo snežilo. Zjutraj bo okrog ledišča, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V nedeljo bo večinoma oblačno. Jutro bo zelo mrzlo, nekje med -5 in -10 °C, lahko tudi hladneje, prek dneva pa okrog 4 °C. Od ponedeljka do srede bo večinoma oblačno, predvsem v ponedeljek in torek bo rahlo snežilo. Zjutraj bo med -4 in – 8 °C, prek dneva pa okrog ledišča. Od četrtka naprej bo malo manj oblakov, se pa bodo jutranje temperature spustile tudi pod -10 °C, pa tudi dnevne bodo okrog ali pod lediščem.

V petek lahko pade več snega, v začetku bo moker in se bo oprijemal dreves, zato se lahko lomijo posamezna drevesa. Bodite pozorni in spremljajte naše napovedi.

Temperature v okoliških dolinah so nižje kot so napovedane za Sevno.

Torek, 30. januar 2018
Danes bo zmerno oblačno do jasno. Jutranje temperature bodo med 2 in 4 °C, dnevne pa med 13 in 15 °C. Občasno bo pihal veter zahodnih smeri.
Jutri bo sprva še delno jasno, prek dneva pa bo oblačnost naraščala. Pihal bo zahodni veter. Zjutraj bo nad lediščem, prek dneva pa okrog 10 °C. V četrtek bo oblačno, v drugem delu dneva se bodo pričele padavine, najverjetneje kot dež. Zjutraj bo okrog 4 °C, prek dneva pa okrog 10 °C, Pihal bo okrepljen zahodni veter, popoldne in zvečer se bo pričelo hladiti. Že v noči na petek bo pričelo snežiti, tudi v petek bo oblačno s padavinami. Lahko pade med 10 in 30 cm snega (količina je še nepredvidljiva). Jutranje temperature bodo okrog ledišča, prek dneva pa okrog 2 °C. V soboto bo zmerno oblačno, občasno bo snežilo. Zjutraj bo pod lediščem, prek dneva pa do 5 °C. V nedeljo bo brez padavin. Jutro bo zelo mrzlo, nekje med -5 in -8 °C, prek dneva pa okrog 4 °C. Od ponedeljka do srede bo večinoma oblačno do zmerno oblačno in večinoma brez padavin. Zjutraj bo med -5 in – 10 °C, prek dneva pa okrog ali malo nad lediščem. Od četrtka se temperature zjutraj lahko spustijo tudi pod -10 °C, pa tudi dnevne so lahko pod lediščem.

V petek lahko pade več snega, v začetku bo moker in se bo oprijemal dreves, zato se lahko lomijo posamezna drevesa.

Temperature v okoliških dolinah so nižje kot so napovedane za Sevno.

Ponedeljek, 29. januar 2018
Danes zjutraj bo vsaj v okoliških kotlinah megleno, za kratek čas se megla lahko dvigne tudi v Sevno, sicer pa bo jasno in sončno. Jutranje temperature bodo malo nad lediščem, dnevne pa med 14 in 16 °C. Tudi jutri bo podobno vreme. Jutro bo nekoliko toplejše kot danes. Občasno bo pihal veter zahodnih smeri.
V sredo bo sprva še delno jasno, prek dneva pa bo oblačnost naraščala. Pihal bo zahodni veter. Zjutraj bo nad lediščem, prek dneva pa okrog 10 °C. V četrtek bo oblačno, v drugem delu dneva se bodo pričele padavine, najverjetneje kot dež. Zjutraj bo okrog 4 °C, prek dneva pa okrog 10 °C, Pihal bo zahodni veter, popoldne in zvečer se bo pričelo hladiti. V petek bodo oblačno s padavinami. Lahko pade med 10 in 30 cm snega. Jutranje temperature bodo okrog ledišča, prek dneva pa do 3 °C. V soboto bo zmerno oblačno z jutranjimi temperaturami pod lediščem, prek dneva pa do 5 °C. Podobno vreme bo tudi v nedeljo. V ponedeljek pa se bo spet povečala možnost za manjše padavine, najverjetneje kot sneg. Zjutraj bo pod lediščem, prek dneva pa okrog 3 ali 4 °C. Tudi v nadaljevanju tedna bo večinoma oblačno z možnostjo manjših padavin. Jutra bodo zelo mrzla, prek dneva pa malo nad lediščem. Temperature v okoliških dolinah so nižje kot so napovedane za Sevno.

Nedelja, 28. januar 2018
Danes bo delno jasno do zmerno oblačno. Dopoldne bo megleno. Jutranje temperature bodo okrog 2 °C. Podnevi se bo zaradi megle ogrelo zgolj do 10 °C.
Jutri in v torek bo zjutraj megleno, prek dneva pa se bo zjasnilo. Jutranje temperature bodo malo nad lediščem, dnevne pa lahko dosežejo tudi do 15 °C, če se bo pravočasno umaknila megla. Že v torek, predvsem pa v sredo pa bo več oblakov. Ob jutrih bo pod 5 °C, prek dneva pa med 10 in 13 °C. Tudi od četrtka do nedelje bo precej oblakov, temperature bodo počasi padale. V četrtek in petek bodo padavine, predvsem v noči na petek in v petek kot sneg. Predvidoma lahko pade med 5 in 10 cm snega. V soboto in nedeljo bo delno jasno, zjutraj bo zelo mrzlo, prek dneva pa okrog 5 °C. Tudi v nadaljevanju bodo zelo mrzla jutra. V začetku prihodnjega tedna so spet možne padavine, v Sevnem predvidoma kot sneg. Vsaj nekaj časa bomo zlezli k pravim zimskim temperaturam. Temperature v okoliških dolinah so nižje kot so napovedane za Sevno.

Sobota, 27. januar 2018
Danes in jutri bo delno jasno do zmerno oblačno. Vetrovno bo. Jutranje temperature bodo okrog 5 °C. Podnevi se bo ogrelo na 12 do 14 °C.
V ponedeljek bo jasno, dnevne temperature lahko dosežejo tudi prek 15 °C. V torek in sredo pa bo več oblakov. Ob jutrih bo pod 5 °C, prek dneva pa med 10 in 13 °C. Tudi od četrtka do nedelje bo precej oblakov, temperature bodo počasi padale. Predvsem v četrtek proti večeru in v petek je večja možnost za padavine, v petek morda celo sneg. Predvidoma lahko pade med 5 in 10 cm snega. V soboto in nedeljo bo delno jasno, zjutraj bo pod lediščem, prek dneva pa okrog 5 °C. Vsaj nekaj časa bomo zlezli k pravim zimskim temperaturam. Bo pa suho vreme. Temperature v okoliških dolinah so nižje kot so napovedane za Sevno.

Petek, 26. januar 2018
Danes, jutri in v nedeljo bo delno jasno do zmerno oblačno. Izjemoma je možna kakšna kaplja dežja. Vetrovno bo. Jutranje temperature bodo okrog 5 °C, danes tudi več. Podnevi se bo ogrelo na 10 do 14 °C.
V ponedeljek bo jasno, dnevne temperature lahko dosežejo tudi 15 °C. V torek in sredo pa bo več oblakov. Ob jutrih bo pod 5 °C, prek dneva pa med 10 in 13 °C. Tudi od četrtka do nedelje bo precej oblakov, temperature bodo počasi padale. Predvsem v četrtek proti večeru in v petek je večja možnost za padavine, v petek morda celo sneg. V soboto in nedeljo bo delno jasno, zjutraj bo pod lediščem, prek dneva pa okrog 5 °C. Vsaj nekaj časa bomo zlezli k pravim zimskim temperaturam. Temperature v okoliških dolinah so nižje kot so napovedane za Sevno.

Četrtek, 25. januar 2018
Danes bo jasno, popoldne oziroma proti večeru pa se bo pooblačilo. Pihal bo zahodni veter. Zjutraj bo okrog 3 °C, prek dneva pa do 12 °C.
Jutri, v soboto in nedeljo bo oblačno, predvsem v soboto in nedeljo tudi zmerno oblačno. Izjemoma je možna kakšna kaplja dežja. V petek in nedeljo bo pihal zahodni veter. Jutranje temperature bodo okrog 5 °C, v petek tudi več. Podnevi se bo ogrelo na okrog 13 °C. V ponedeljek bo jasno, v torek in sredo pa bo več oblakov. Ob jutrih bo pod 5 °C, prek dneva pa med 10 in 13 °C. Tudi od četrtka do nedelje bo precej oblakov, temperature bodo počasi padale. Predvsem v četrtek in petek je večja možnost za padavine. Zima se očitno še ne bo vrnila. Temperature v okoliških dolinah so nižje kot so napovedane za Sevno.

Sreda, 24. januar 2018
Danes bo jasno, zjutraj bo okrog ledišča, prek dneva pa prek 10 °C. Jutri bo sprva še delno jasno, prek dneva se bo pooblačilo. Pihati bo začel zahodni veter. Zjutraj bo okrog ledišča, prek dneva pa okrog 10 °C.
V petek bo oblačno. Zjutraj bo krepko nad lediščem. Tudi sobota in nedelja bosta oblačni. V soboto ni izključena kakšpna kaplja dežja. Zjutraj bodo temperature nad lediščem, prek dneva pa okrog 10 °C. V ponedeljek bo jasno z jutranjimi temperaturami okrog ledišča, prek dneva pa okrog 10 °C. Podobno bo tudi v tortek, le da bo več oblačnosti. V sredo in četrtek bo večinoma oblačno. Že v sredo so možne manjše padavine, v četrtek pa bo nestabilno z občasnimi padavinami. Temperature bodo zjutraj nad lediščem, prek dneva pa med 5 in 10 °C. Tudi v petek bo še oblačno. Zima se očitno še ne bo vrnila. Temperature v okoliških dolinah so nižje kot so napovedane za Sevno.

Torek, 23. januar 2018
Danes in jutri bo jasno, zjutraj bo okrog ledišča, prek dneva pa danes do 10, jutri pa prek 10 °C. V četrtek bo sprva še delno jasno, prek dneva se bo pooblačilo. Pihati bo začel zahodni veter. Zjutraj bo nad lediščem, prek dneva pa okrog 10 °C. Podobno vreme bo tudi v petek. Ni sicer izključena kakšna kaplja dežja. Tudi sobota in nedelja bosta oblačni. Zjutraj bo nad lediščem, prek dneva pa okrog 10 °C. V ponedeljek in torek bo jasno z juztranjimi temperaturami okrog ledišča, prek dneva pa okrog 10 °C. V sredo in četrtek bo večinoma oblačno. Možne so občasne manjše padavine. Temperature bodo zjutraj nad lediščem, prek dneva pa okrog 10 °C. Zima se očitno še ne bo vrnila. Temperature v okoliških dolinah so nižje kot so napovedane za Sevno.

Ponedeljek, 22. januar 2018
Danes bo delno jasno, zjutraj bo do -2 °C, prek dneva pa okrog ali malo nad 5 °C.
Jutri in v sredo bo precej jasno, zjutraj bo pod lediščem, prek dneva pa med 8 in 10 °C. V četrtek bo več oblačnosti, temperature bodo zjutraj pod lediščem, prek dneva pa okrog 10 °C. Petek bo oblačen, zjutraj bo 3 do 5 °C, prek dneva pa do 10 °C. Ni izključena kakšna kaplja dežja. Tudi sobota bo oblačna z možnostjo manjših padavin. Zjutraj bo nad lediščem, prek dneva pa okrog 5 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno, zjutraj okrog ledišča, prek dneva pa med 5 in 8 °C. Od ponedeljka dalje bo jasno do zmerno oblačno z jutranjimi temperaturami okrog ledišča, podnevi pa lahko presežejo 10 °C.

Nedelja, 21. januar 2018
Danes bo delno jasno, občasno tudi zmerno oblačno. Dopoldne bo pihal rahel zahodnik, popoldne pa veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo okrog 3 °C, prek dneva pa okrog 10 °C. Jutri bo delno jasno, zjutraj bo pod lediščem, prek dneva pa okrog ali malo nad 5 °C.
V torek in sredo bo precej jasno, zjutraj bo pod lediščem, prek dneva pa med 8 in 10 °C. V četrtek bo več oblačnosti, temperature bodo zjutraj pod lediščem, prek dneva pa okrog 10 °C. Petek bo oblačen, zjutraj bo 3 do 5 °C, prek dneva pa do 10 °C. Ni izključena kakšna kaplja dežja. Tudi sobota bo oblačna z nekaj manjšimi padavinami. Zjutraj bo nad lediščem, prek dneva pa okrog 5 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno, zjutraj okrog ledišča, prek dneva pa med 5 in 8 °C. Od ponedeljka dalje bo jasno do zmerno oblačno z jutranjimi temperaturami okrog ledišča, podnevi pa lahko presežejo 10 °C. Je to sploh zima?

Sobota, 20. januar 2018
Danes bo delno jasno do zmerno oblačno. Zjutraj bo v okolici nekaj megle. Zjutraj bo okrog ledišča, podnevi pa okrog 5 °C. Proti večeru se bo pooblačilo, ponoči niso izključene rahle padavine. Juri bo delno jasno, občasno tudi zmerno oblačno. Zjutraj bo megleno. Lahko zapiha severni veter. Zjutraj bo malo nad lediščem, prek dneva pa okrog 8 °C.
Od ponedeljka do četrtka bo delno jasno z zmerno oblačnostjo. Jutra bodo precej pod lediščem, podnevi pa med 5 in 10 °C. V petek in soboto bo oblačno, jutranji mraz bo popustil, ni izključeno nekaj padavin. Od ponedeljka naj bi bilo spet bolj jasno, z jutranjimi temperaturami pod lediščem, prek dneva pa malo nad 5 °C. Snega in res tistih pravih zimskih temperatur še ni na vidiku.

Petek, 19. januar 2018
Danes bo oblačno. Dopoldne bo še pihal okrepljen zahodni veter, popoldne pa se bo obrnil v veter vzhodnih smeri. Že zjutraj ali dopoldne niso izključene kakšne rahle padavine. Prek dneva oziroma proti večeru bodo padavine, sprva kot dež, kasneje kot sneg. Jutranje temperature bodo prek 5 °C, dnevne pa do 8 ˚ C. Jutri se bo vsaj nekoliko razjasnilo. Zjutraj bo nekaj megle. Večinoma bo suho vreme, le v noči na nedeljo so lahko rahle padavine. Zjutraj bo okrog ledišča, podnevi pa do 6 °C.
V nedeljo bo delno jasno, občasno tudi zmerno oblačno. Lahko zapiha severni veter. Zjutraj bo okrog 0 °C, prek dneva pa okrog 7 ali 8 °C. Od ponedeljka do sobote bo delno jasno z zmerno oblačnostjo. Jutra bodo pod lediščem, podnevi pa do 10 °C (razen ponedeljka, ko bo pod 5 °C). Konec tedna bo več oblačnosti.

Četrtek, 18. januar 2018
Zgodil se je popoln vremenski preobrat, vreme je več kot aprilsko. Danes bo precej jasno, občasno bo pihal veter zahodnih smeri, ki se bo v soboto proti jutru še okrepil. Zjutraj bodo temperature malo pod lediščem, prek dneva pa lahko presežejo celo 10 °C. V drugem delu noči se bo pooblačilo. Jutri bo oblačno, sredi dneva oziroma popoldne se bodo pričele rahle padavine. Deževalo bo. Popoldne oziroma proti večeru se bodo padavine okrepile. Vetrovno bo. Jutranje in dnevne temperature bodo bodo okrog 5 °C.
V soboto se bo vsaj nekoliko razjasnilo. Večinoma bo suho vreme. Zjutraj bo okrog ledišča, podnevi pa okrog 3 °C. V nedeljo bo delno jasno, občasno tudi zmerno oblačno. Hladno bo, zjutraj bo precej pod 0 °C, prek dneva pa okrog 3 °C. Od ponedeljka do sobote bo delno jasno z zmerno oblačnostjo. Jutra bodo mrzla, lahko tudi pod -5 °C, podnevi pa večinoma okrog 5 °C. Konec tedna bo večo blačnosti.

Sreda, 17. januar 2018
Danes delno oblačno do delno jasno, občasno bodo lahko rahle padavine (količine bodo majhne), lahko tudi zagrmi. Zjutraj bo od 3 do 5 °C, prek dneva pa okrog 6 °C. Jutri bo precej jasno, zjutraj bodo temperature malo pod lediščem, prek dneva pa vse do 9 °C.
V petek se bo znova pooblačilo in prek dneva oziroma popoldne bodo padavine. V začetku bo deževalo. Zjutraj bo še okrog 3 ali 4 °C, prek dneva pa le malo nad lediščem. Popoldne, zvečer in v noči na soboto bo oblačno s padavinami, dež bo prešel v sneg. V soboto bo občasno snežilo, zjutraj bo okrog ledišča, podnevi pa okrog 3 °C. Koliko padavin bo konec tedna, pa je še težko natančneje napovedati. Lahko pade od 5 do 15 cm snega. Nedelja bo oblačna. Hladno bo, zjutraj bo precej pod 0 °C, prek dneva pa okrog 3 °C. Od ponedeljka do petka bo delno jasno z zelo mrzlimi jutri. Jutra bodo mrzla, lahko tudi pod -5 °C, podnevi pa večinoma okrog 5 °C. Konec tedna se bo povečala možnost za padavine.

Torek, 16. januar 2018
Danes bo večinoma oblačno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo malo nad lediščem, prek dneva pa se bodo temperature  povzpnele prek 5 C. Jutri bo delno oblačno do delno jasno, občasno so predvsem dopoldne lahko rahle padavine (količine bodo zelo majhne, saajj je verjetnost majhna), lahko tudi zagrmi. Zjutraj bo od 3 do 5 °C, prek dneva lahko tudi okrog 8 °C.
V četrtek bo precej jasno, zjutraj bodo temperature pod lediščem, prek dneva pa vse do 10 °C. V petek se bo znova pooblačilo in prek dneva oziroma popoldne bodo padavine. Deževalo bo. Zjutraj bo malo nad lediščem, prek dneva pa vse do 8 °C. večer in v noči na soboto bo oblačno s padavinami, dež bo proti večeru prešel v sneg. V soboto bo občasno snežilo, zjutraj bo okrog ledišča, podnevi pa med 2 in 4 °C. Koliko padavin bo konec tedna, pa je še težko natančneje napovedati. Nedelja bo oblačna. Hladno bo, zjutraj bo pod 0 °C, prek dneva pa okrog 3 °C. V ponedeljek, torek in sredo bo delno jasno z zelo mrzlimi jutri. Zjutraj bodo temperature pod -5 °C, podnevi pa malo nad lediščem. V četrtek bo mraz nekoliko popustil.

Ponedeljek, 15. januar 2018
Danes bo sprva oblačno, popoldne pa se bodo nekoliko oblaki zredčili. Pihal bo rahel veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo okrog -3 C, prek dneva pa okrog ledišča. Jutri bo oblačno, ponoči in dopoldne lahko naletavajo posamezne snežinke. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo malo pod lediščem, prek dneva pa se bodo temperature  povzpnele prek 5 C.
V sredo bodo občasne rahle padavine, lahko tudi zagrmi. Zjutraj bo okrog ledišča, prek dneva lahko tudi malo nad 5 °C. V četrtek bo precej jasno, zjutraj bodo temperature spet pod lediščem, prek dneva pa do 10 °C. V petek se bo znova pooblačilo in pričele se bodo rahle padavine, sprva kot rahel dež. Zjutraj bo malo nad lediščem, prek dneva pa od 7 do 9 °C. V soboto bo oblačno s padavinami. Kdaj bo snežilo do nižin, je v tem trenutku težko reči, vse pa kaže, da bomo v Sevnem dobili nekaj snežne odeje. Zjutraj bo malo nad lediščem, podnevi pa med 2 in 4 °C. V nedeljo bo sprva še snežilo. Hladno bo, zjutraj okrog 0 °C, prek dneva pa do 3 °C. V ponedeljek, torek in sredo bo delno jasno z mrzlimi jutri. Zjutraj bodo temperature pod -5 °C, podnevi pa malo nad lediščem.

Nedelja, 14. januar 2018
Danes bo oblačno, občasno bo rahlo naletaval sneg. Pihal bo rahel veter vzhodnih smeri. Zjutraj in prek dneva bodo temperature okrog ledišča. Jutri bo sprva oblačno, popoldne pa se bodo oblaki redčili. Zjutraj bo pod, prek dneva pa okrog ledišča.
V torek popoldne se bo spet pooblačilo. Lahko rahlo naletavajo snežinke. Zjutraj bo pod lediščem, podnevi pa vse do 5 °C. V sredo bodo občasne rahle padavine, zjutraj bo malo nad lediščem, prek dneva pa lahko tudi prek 5 °C. V četrtek bo precej jasno, zjutraj bodo temperature spet pod lediščem, prek dneva pa lahko tudi do 8 ali 9 °C. V petek se bo znova pooblačilo in pričele se bodo rahle padavine, sprva kot rahel dež. Zjutraj bo malo nad lediščem, prek dneva pa spet do 8 ali 9 °C. V soboto bo oblačno s padavinami. Snežilo bo. Zjutraj bo okrog ledišča, podnevi pa do 3 °C. V nedeljo bodo padavine ponehale. Hladno bo. V ponedeljek in torej bo delno jasno z mrzlimi jutri. Temperature se lahko spustijo pod -5 °C, podnevi pa bodo malo nad lediščem.

Sobota, 13. januar 2018
Danes bo oblačno, ni izključeno občasno rahlo rosenje. Zjutraj bo okrog 2 °C, prek dneva pa okrog 5 °C. Podobno bo tudi jutri, zjutraj bo okrog ledišča, prek dneva pa do 2 °C. Občasno bo rahlo naletaval sneg.
Od ponedeljka do petka bo večinoma oblačno in hladno. V ponedeljek in torek bo zjutraj okrog -1 °C, prek dneva pa v ponedeljek okrog ledišča, v torek pa do 4 °C. V torek je možno nekaj rahlih padavin, vsaj v začetku kot rahel sneg. V sredo bo tudi oblačno, verjetnost za padavine se bo povečala. Zjutraj bo okrog ledišča, prek dneva pa lahko tudi prek 5 °C.  V četrtek bo delno jasno s hladnim jutrom do -5 °C, prek dneva pa prek 5 °C. V petek proti koncu dneva sledi poslabšanje z nekaj padavinami. Jutro bo malo pod lediščem, prek dneva pa se bodo temperature povzpele proti 10 °C. V soboto bo več padavin. Zjutraj bo okrog ledišča, prek dneva pa okrog 3 ali 4 °C. Padavine bodo tudi v nedeljo, zjutraj bo okrog ledišča, prek dneva pa 3 ali 4 °C. Ponedeljek o sprva oblačen, prek dneva se bo delno zjasnilo, Jutro bo razmeroma hladno. Obilnejšega sneženja pa predvidoma v naslednjih dveh tednih še ne bo.

Petek, 12. januar 2018
Danes bo večinoma oblačno, popoldne in ponoči niso izključene občasne rahle padavine, meja sneženja bo ravno nekje na višini Sevnega. Količina bo zelo majhna. Zjutraj bo okrog 3 ali 4 °C, prek dneva pa okrog ali malo nad 5 °C.
Podobno bo tudi jutri, zjutraj bo okrog 2 °C, prek dneva pa do 5 °C. Občasno bo rahlo naletaval sneg. Tudi nedeljo bo oblačno, občasno lahko rahlo naletava sneg, zjutraj bo pod lediščem, prek dneva pa malo nad njim. Od ponedeljka do petka bo oblačno in hladno. V ponedeljek in torek bo zjutraj okrog do -5 °C, prek dneva pa v ponedeljek okrog ledišča (bo tudi nekaj jasnine), prek dneva pa do 5 °C. V sredo bo tudi oblačno, verjetnost za padavine se bo povečala (v Sevnem verjetno sneg). Zjutraj bo okrog ledišča, prek dneva pa lahko tudi prek 5 °C.  V četrtek bo delno jasno s hladnim jutrom, prek dneva pa prek 5 °C. V petek sledi poslabšanje z nekaj padavinami. Jutro bo hladno, prek dneva pa pod 5 °C. Podobno bo tudi v soboto. Nedelja naj bi bila suha in zimsko hladna. zjutraj bo okrog -4 °C, prek dneva pa tudi okrog 5 °C. Obilnejšega sneženja pa predvidoma v naslednjih dveh tednih še ne bo.

Četrtek, 11. januar 2018
Danes bo večinoma oblačno in večinoma megleno. Kakšna kaplja dežja ni povsem izključena. Zjutraj bo okrog 2 °C, prek dneva pa do 5 °C. Tudi v jutri bo oblačno, verjetnost za kakšne manjše padavine je večja, meja sneženja bo ravno nekje na višini Sevnega. Zjutraj bo okrog 3 ali 4 °C, prek dneva pa okrog 5 °C.
Podobno bo tudi v soboto, zjutraj bo okrog 2 °C, prek dneva pa do 5 °C. Občasno lahko rahlo dežuje ali sneži. Tudi nedeljo bo oblačno, občasno lahko rahlo sneži, zjutraj bo pod lediščem, prek dneva pa malo nad njim. Od ponedeljka do petka bo oblačno in hladno. V ponedeljek bo zjutraj okrog -2 ali -3 °C, prek dneva pa malo nad lediščem. V torek zjutraj bo še nekoliko hladneje, prek dneva pa do 5 °C. V sredo bo tudi oblačno, verjetnost za padavine se bo povečala (v Sevnem verjetno sneg). Zjutraj bo okrog ledišča, prek dneva pa lahko tudi prek 5 °C.  V četrtek, petek in soboto bo večinoma zmerno oblačno, zjutraj bo okrog -4 °C, prek dneva pa tudi okrog 5 °C. Prooti koncu prihodnje tedna je verjetnost za padavine spet večja. Resnega sneženja pa predvidoma v naslednjih dveh tednih še ne bo.

Sreda, 10. januar 2018
Danes bo oblačno z jutranjimi temperaturami do 5 °C, prek dneva pa okrog 8 °C. Vsaj jutranji in dopoldanski megli se ne bomo izognili. Večinoma oblačno bo tudi v jutri, vendar že nekoliko hladneje.  Kakšna kaplja dežja ni povsem izključena. Zjutraj bo okrog 2 °C, prek dneva pa malo nad 5 °C.
Tudi v petek bo oblačno, verjetnost za kakšne manjše padavine je večja. Zjutraj bo okrog 3 °C, prek dneva pa okrog 5 °C. Podobno bo tudi v soboto, bo pa morda še za kakšno stopinjo hladneje. V nedeljo bo oblačno, ni izključena kakšna snežinka, zjutraj okrog ledišča, prek dneva pa malo nad njim. Od ponedeljka do petka bo oblačno in hladno. Kakšen dan so vmes možne rahle kratkotrajne padavine. Jutranje temperature bodo večinoma pod lediščem, prek dneva pa razen ponedeljka in torka vse tja do okrog 5 °C.

Torek, 9. januar 2018
Dopoldne se bodo pričele pojavljati rahle padavine, ki se bodo prek dneva in popoldne okrepile. V Sevnem bodo najmočnejše popoldne in zvečer. Vmes so lahko tudi močnejši nalivi. Lahko zapiha tudi močnejši veter. Zjutraj bo okrog 5 °C, prek dneva pa okrog 8 °C.
Padavine bodo v noči na sredo oziroma v sredo proti jutru ponehale. V sredo bo oblačno z jutranjimi temperaturami do 5 °C, prek dneva pa do 8 °C. Večinoma oblačno bo tudi v četrtek, vendar že nekoliko hladneje.  Zjutraj bo okrog ledišča, prek dneva pa do 5 °C. Tako v četrtek kot petek bodo občasne manjše padavine. Tudi konec tedna bo oblačno, še nekoliko hladneje, bo pa večinoma suho. S ponedeljkom pa nas bo zajelo poslabšanje s padavinami, koliko jih bo in ali bo tudi snežilo, pa je še težko napovedati. Dnevne temperature bodo verjetno kar precej nad lediščem, vendar vse kaže, da se na nekaj snega spet lahko pripravimo.

Ponedeljek, 8. januar 2018
Danes bo večinoma jasno do zmerno oblačno, zjutraj in del dopoldneva predvsem v okolici tudi megleno. Jutranje temperature bodo okrog 8 °C, prek dneva pa še vedno nad 10 °C. Ponoči se bo pooblačilo, zjutraj in dopoldne se bodo pričele pojavljati rahle padavine, ki se bodo prek dneva in popoldne okrepile. Vmes so lahko tudi močnejši nalivi in tudi zagrmi lahko. Lahko piha tudi zelo močan veter. Zjutraj bo okrog 5 °C, prek dneva pa okrog 8 °C.
Padavine bodo v noči na sredo ponehale. V sredo bo oblačno z jutranjimi temperaturami do 5 °C, prek dneva pa do 8 °C. Večinoma oblačno bo tudi v četrtek, vendar že nekoliko hladneje. Zjutraj bo okrog ledišča, prek dneva pa do 5 °C. Niso izključene manjše padavine, večja verjetnost zanje pa je v petek. Podobno bo tudi konec tedna, vendar še nekoliko hladneje. S ponedeljkom pa se ob prihodu hladnega zraka poveča možnost za padavine in verjetno bo snežilo tudi v nižinah.

Nedelja, 7. januar 2018
Danes bo zmerno do pretežno oblačno. Jutranje temperature bodo okrog 10 °C, prek dneva pa med 10 in 14 °C. Podobno bo tudi jutri, le temperature bodo že malo nižje. pihal bo veter zahodnih smeri. naj vas ne preseneti vmes kakšen puščavski prah.
V torek proti jutru se bodo pričele padavine, ki bodo v torek do večera ponehale. V sredo bo večinoma oblačno, v nadaljevanju pa bo verjetno vsak dan nekoliko hladneje, pa tudi manjše padavine do petka niso izključene. Vikend bo oblačen z jutranjimi temperaturami okrog ledišča, dnevne pa do 5 °C. Podobno bo tudi v ponedeljek in torek, le možnost za padavine se bo povečala, lahko tudi sneg.

Sobota, 6. januar 2018
Danes in jutri bo delno oblačno do oblačno, občasno lahko rahlo rosi. Jutranje temperature bodo okrog 10 °C, prek dneva pa med 10 in 13 °C. Podobno bo tudi jutri, v ponedeljek bodo temperature že malo nižje.
V noči na torek se bodo pričele padavine, ki bodo v torek do večera ponehale. V sredo bo večinoma oblačno, v nadaljevanju pa bo verjetno vsak dan nekoliko hladneje, vendar brez bistvenih padavin. Takšno vreme bo vse do ponedeljka, ko bodo temperature že pod lediščem, dnevne pa okrog 5 °C. Na pravo zimo še nič ne kaže.

Petek, 5. januar 2018
Danes bo večinoma oblačno, zjutraj bo med 5 in 7 °C, prek dneva pa do 10 °C. Občasno lahko rahlo rosi. Pihal bo zahodnik.
Jutri in v nedeljo bo delno oblačno do oblačno, občasno lahko rahlo rosi. Jutranje temperature bodo nad 5 °C, prek dneva pa prek 10 °C. Od ponedeljka do srede bo večinoma oblačno z jutranjimi temperaturami okrog 5 °C, prek dneva pa med 5 in 10 °C, v sredo bo že hladneje. V torek bo deževno. Do petka bo večinoma oblačno z jutranjimi temperaturami okrog ledišča, prek dneva pa pod 5 °C. V soboto bo še hladneje.

Četrtek, 4. januar 2018
Danes bo delno oblačno, zjutraj bo malo malo nad lediščem, prek dneva pa se bodo povzpele nad 5 °C. Tudi jutri bo večinoma oblačno, zjutraj bo med 3 in 5 °C, prek dneva pa okrog 10 °C.
V soboto in nedeljo bo delno oblačno do oblačno, občasno lahko rahlo rosi. Jutranje temperature bodo nad 5 °C, prek dneva pa lahko tudi prek 10 °C. Od ponedeljka do srede bo večinoma oblačno z jutranjimi temperaturami okrog 5 °C, prek dneva pa med 5 in 10 °C, v sredo bo že hladneje. Do petka bo večinoma oblačno z jutranjimi temperaturami okrog ledišča, prek dneva pa pod 5 °C. V soboto bo še hladneje.

Sreda, 3. januar 2018
Danes bo oblačno do zmerno oblačno in suho vreme. Zjutraj bo lahko nekaj megle. Zjutraj bo okrog -1 do -2 °C, prek dneva pa se bodo temperature občasno dvignile prek 5 °C. Pihal bo veter zahodnih smeri.
Zvečer ali v noči na jutri lahko rahlo dežuje, vendar bo količina zelo majhna. Jutri bo delno oblačno, zjutraj bo malo pod lediščem, prek dneva pa tudi med 6 in 8 °C. Tudi petek bo oblačen, zjutraj malo nad lediščem, prek dneva pa tudi do 9 °C. V soboto in nedeljo bo delno oblačno do oblačno, občasno lahko tudi rahlo dežuje. Ob jutrih bo med 3 in 5 °C, prek dneva pa prek 10 °C, v soboto tudi do 13 ali 14 °C. Od ponedeljka do srede bo večinoma oblačno z jutranjimi temperaturami, v ponedeljek zjutraj še okrog 3 °C, naslednja jutra pa bodo okrog ledišča. Prek dneva bodo med 5 in 10 °C. Tudi v nadaljevanju kaže na oblačno in nestabilno vreme.

Torek, 2. januar 2018
Dopoldne bo oblačno, zjutraj tudi megleno. Zjutraj bo okrog ledišča, prek dneva pa okrog 5 °C. Tudi jutri bo oblačno do zmerno oblačno in suho vreme. Zjutraj bo lahko nekaj megle. Zjutraj bo okrog – 2 ali -3 °C, prek dneva pa se bodo temperature občasno vzdignile prek 5 °C. Pihal bo veter zahodnih smeri.
V noči iz srede na četrtek lahko rahlo dežuje, vendar bo količina zelo majhna. V četrtek bo delno oblačno, zjutraj bo malo pod lediščem, prek dneva pa tudi med 6 in 8 °C. Tudi petek bo oblačen, zjutraj malo nad lediščem, prek dneva pa tudi do 9 °C. V soboto in nedeljo bo delno oblačno do oblačno, občasno lahko tudi rahlo dežuje. Ob jutrih bo med 3 in 5 °C, prek dneva pa prek 10 °C, v soboto tudi do 13 ali 14 °C. Od ponedeljka do srede bo večinoma oblačno z jutranjimi temperaturami, v ponedeljek še okrog 3 °C zjutraj, naslednja jutra pa bodo okrog ledišča. Prek dneva bodo med 5 in 10 °C. Tudi v nadaljevanju kaže na oblačno in nestabilno vreme.

Ponedeljek, 1. januar 2018
Danes bo oblačno. Po jutranjem in dopoldanskem občasnem rosenju se bodo dopoldne oziroma sredi dneva  padavine krepile. Največ jih bo med 15. in 21. uro.  Zahodni veter se bo umiril in sredi dneva bo začel pihati veter severnih smeri. Hladilo se bo, popoldne se bo meja sneženja spuščala. Zjutraj bo okrog 5 °C, prek dneva pa med 6 in 9 °C.  Zvečer in ponoči bodo padavine  oslabele in do jutra večinoma ponehale. Jutri bo oblačno, občasno lahko še naletava sneg. Zjutraj bo okrog ledišča, prek dneva pa do 5 °C.
Sreda bo oblačna, zjutraj okrog -3 do -5 °C, prek dneva pa tudi prek 5 °C. V noči iz srede na četrtek lahko rahlo dežuje. V četrtek bo delno oblačno, zjutraj bo malo pod lediščem, prek dneva pa tudi med 6 in 8 °C. Tudi petek bo delno oblačen, zjutraj od -3 do -5 °C, prek dneva pa malo nad 5 °C. Od sobote do torka bo večinoma oblačno, niso izključene posamezne občasne padavine.

ARHIVI:

Dodaj odgovor