24. 4. 2024

Vremenske napovedi za Sevno – oktober 2017

OKTOBER 2017

Torek, 31. oktober 2017
Danes in jutri bo večinoma sončno. Zjutraj bo okrog ali malo nad 0 °C (v kotlinah tudi nižje), prek dneva pa okrog ali malo nad 10 °C.  Zjutraj bo slana.
V četrtek bo več oblačnosti, jutranje temperature bodo okrog 1 °C, v okoliških kotlinah celo pod 0 °C, prek dneva pa največ do 15 °C. V petek bo več jasnine, jutranje temperature bodo že nad 5 °C, prek dneva pa okrog ali celo malo nad 15 °C. V soboto bo več oblakov in tudi temperature bodo za kakšno stopinjo višje. V nedeljo bo večinoma oblačno, podobno v ponedeljek. Morda že v nedeljo, predvsem pa v ponedeljek bodo prehodno padavine. V nedeljo bodo temperature še lahko nad 15 °C, v ponedeljek pa se bo ohladilo.

Ponedeljek, 30. oktober 2017
Danes bo večinoma sončno. Najvišje dnevne temperature bodo okrog 15 °C. Tudi jutri in v sredo bo večinoma sončno. Zjutraj bo okrog ali malo nad 0 °C (v kotlinah tudi nižje), prek dneva pa okrog ali malo nad 10 °C.  Zjutraj bo slana.
V četrtek bo več oblačnosti, jutranje temperature bodo pod 5 °C, prek dneva pa največ do 15 °C. V petek bo več jasnine, jutranje temperature bodo že nad 5 °C, prek dneva pa okrog ali celo malo nad 15 °C. V soboto bo več oblakov in tudi temperature bodo za kakšno stopinjo višje. V nedeljo bo večinoma oblačno, podobno v ponedeljek. Morda že v nedeljo, predvsem pa v ponedeljek bodo prehodno padavine. V nedeljo bodo temperature še lahko nad 15 °C, v ponedeljek pa se bo ohladilo. Preostanek tedna pa bo bo suh z menjavanjem oblakov in sonca. Padavine je moč pričakovati šele od nedelje naprej.

Nedelja, 29. oktober 2017
Danes bo večinoma zmerno oblačno, popoldne ni izključena kakšna kaplja dežja. Pihal bo okrepljen veter zahodnih smeri. Zjutraj bo okrog 8 °C. Prek dneva se bo ogrelo na okrog 15 °C. Jutri bo večinoma sončno. Zjutraj bo¸pod 5 °C (v kotlinah tudi nižje), prek dneva pa okrog 13 °C. Zjutraj bo slana. Tudi v torek in sredo bo večinoma jasno, zjutraj bo še hladneje, prek dneva pa se bo ogrelo do 13 °C. Ob jutrih bo slana.
V četrtek bo več oblačnosti, jutranje temperature bodo pod 5 °C, prek dneva pa največ do 15 °C. V petek bo več jasnine, jutranje temperature bodo nad 5 °C, prek dneva pa okrog 15 °C. V soboto bo več oblakov in tudi temperature bodo za kakšno stopinjo višje. V nedeljo bo večinoma oblačno in še suho vreme, v ponedeljek pa so prehodno predvidene manjše padavine, temperature pa bodo okrog 10 °C. Preostanek tedna pa bo suh in vedno več sonca bo.

Sobota, 28. oktober 2017
Danes bo večinoma zmerno oblačno, več sonca bo popoldne. Zjutraj bo okrog 5 °C, v okoliških kotlinah pa okrog 0 °C z jutranjo slano. Prek dneva se bo ogrelo na okrog 15 °C. Jutri bo delno jasno z občasno oblačnostjo, popoldne ni izključena kakšna kaplja dežja. Sprva bo pihal kar močan veter zahodnih smeri, ki se bo popoldne obrnil v veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo okrog 7, dnevne pa za kakšno stopinjo višje od današnjih.
V ponedeljek in torek bo večinoma sončno. Jutri bosta zelo hladni, v ponedeljek do 5 °C, v torek pa blizu 0 °C, v okoliških kotlinah pa še nižje. Obe jutri bo vsaj po kotlinah slana. Najvišje dnevne bodo v ponedeljek še okrog 13 °C, v torek pa okrog 10 °C. Podobno bo tudi v sredo, le dnevne temperature bodo za kakšno stopinjo višje. S četrtkom pa bo več oblakov, mraz bo popustil. V nadaljevanju se bodo izmenjavali sonce in oblaki, jutranje temperature bodo okrog ali nad 5 °C, prek dneva pa okrog 16 °C. V soboto in v naslednjih dneh pa bo več oblakov in verjetnost za padavine se bo povečala.

Petek, 27. oktober 2017
Danes bo pa zmerno do pretežno oblačno, popoldne ni izključena kakšna kaplja dežja. Sprva bo pihal veter zahodnih smeri, popoldne pa se bo prehodno obrnil v veter SV smeri. Najvišje temperature bodo okrog 20 °C. Jutri bo sončno, občasno oblačno. Dopoldne bo pihal zahodni, popoldne pa veter vzhodnih smeri. Jutro bo sveže, prek dneva pa okrog 15 °C.
V nedeljo bo zmerno do pretežno oblačno, pihal bo JZ veter. Temperature bodo za kakšno stopijo višje. Ponedeljkovo jutro bo spet sveže. Čez dan bo večinoma sončno s temperaturami okrog 13 °C. Tudi v torek bo večinoma jasno, občasno zmerno oblačno. Zjutraj bodo temperature pod 5 °C, v okoliških kotlinah lahko celo pod 0 °C, najvišje dnevne pa do 10 °C. Podobno bo tudi v sredo. Jutranje temperature so lahko še nekoliko nižje, prek dneva pa do 13 °C. V četrtek bo več oblakov, mraz bo nekoliko popustil. Tudi v nadaljevanju bo večinoma oblačno, občasno tudi sončno in hladno. Tako bo večinoma do konca prihodnjega tedna. Ali bo kaj padavin, pa je še težko napovedati.

Četrtek, 26. oktober 2017
Danes bo večinoma sončno, jutranje temperature bodo okrog 6 °C, v okoliških kotlinah nekoliko nižje. Prek dneva se bodo temperature približale ali celo presegle 20 °C. Podobno bo tudi jutri, jutro ne bo več tako hladno, bo pa zmerno do pretežno oblačno. Občasno lahko piha veter SV smeri. Najvišje temperature bodo pod 20 °C. V noči na soboto lahko pade kakšna dežja, čeprav je verjetnost majhna.

V soboto bo zmerno oblačno in spet nekoliko hladneje, zapihal bo veter zahodnih smeri, najvišje dnevne temperature pa bodo okrog 15 °C. V nedeljo bo zmerno do pretežno oblačno, pihal bo JZ veter. Temperature se ne bodo bistveno spremenile. Zvečer ali ponoči bo lahko padlo nekaj dežja, vendar ni zanesljivo. Od ponedeljka do srede bo suho in hladno. Predvsem v torek in sredo zjutraj lahko nastane slana, saj lahko temperature v okoliških kotlinah padejo tudi pod 0 °C. Dnevne temperature bodo med 10 in 13 °C. V četrtek in petek pa bo verjetno bolj oblačno in občasno bodo manjše padavine. Mraz bo popustil. Snega za enkrat še ni pričakovati, nestabilno vreme pa naj bi se nadaljevalo vse do torka, 7. novembra, ko naj bi se počasi vreme stabiliziralo.

Sreda, 25. oktober 2017
Danes bo jasno do zmerno oblačno. Zjutraj bo okrog 7 °C, prek dneva pa okrog ali malo nad 15 °C.  Jutri bo večinoma sončno, jutranje temperature bodo okrog 6 °C, v okoliških kotlinah nekoliko nižje. Prek dneva se bodo temperature približale ali celo presegle 20 °C.
Podobno bo tudi v petek, jutro ne bo več tako hladno, bo pa zmerno do pretežno oblačno. Občasno lahko piha veter SV smeri. Najvišje temperature bodo pod 20 °C. V noči na soboto lahko pade kakšna dežja, čeprav je verjetnost majhna. V soboto bo zmerno oblačno in nekoliko hladneje, zapihal bo veter zahodnih smeri, najvišje dnevne temperature bodo okrog 15 °C. V nedeljo bo zmerno do pretežno oblačno, pihal bo JZ veter. Temperature se ne bodo bistveno spremenile. Zvečer ali ponoči bo verjetno padlo nekaj dežja. Od ponedeljka do srede bo suho in hladno. Predvsem v torek in sredo zjutraj lahko nastane slana, saj lahko temperature v okoliških kotlinah padejo tudi pod 0 °C. Dnevne temperature bodo med 10 in 13 °C. V četrtek in petek pa bo verjetno bolj oblačno in občasno bodo manjše padavine. Mraz bo popustil. Snega za enkrat še ni pričakovati, nestabilno vreme pa naj bi se nadaljevalo vse do torka, 7. novembra, ko naj bi se počasi vreme stabiliziralo.

Ponedeljek, 23. oktober 2017
Danes bo zmerno oblačno z jutranjo meglo po kotlinah. Občasno lahko zapiha veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo okrog 5 °C, dnevne pa verjetno ne bodo presegle 10 °C. Jutri bo večinoma jasno z jutranjimi temperaturami do 5 °C, prek dneva pa se bodo temperature povzpele do 15 °C, morda celo kakšno stopinjo več.
V sredo in četrtek bo verjetno po kotlinah nekaj megle, jutranje temperature bodo verjetno pod 5 °C, v okoliških kotlinah pa celo nižje. Prek dneva se bo v sredo ogrelo na okrog 15 °C, v četrtek pa bo topleje, ko se bodo temperature približale 20 °C. Podobno bo tudi v petek, jutro pa ne bo več tako mrzlo, bo pa več oblakov. Lahko zapiha veter zahodnih smeri. V noči na soboto je lahko nekaj padavin, sobota bo zmerno oblačna. Spet bo hladneje. V nadaljevanju je vreme težko napovedati, vse pa kaže, da se bo spet precej ohladilo.

Nedelja, 22. oktober 2017
Danes bo oblačno, že dopoldne bodo rahle padavine, ki se bodo sredi dneva in popoldne okrepile, lahko tudi zagrmi. Pihati bo začel veter SV smeri. Zjutraj bo temperature še okrog 12 °C, potem pa se bo ohladilo in popoldne bo hladneje kot zjutraj. Do jutra bodo padavine ponehale, ponedeljek pa bo oblačen. Zjutraj bodo temperature okrog 5 °C, prek dneva pa okrog 13 °C.
Od torka bodo jutra zelo hladna, po kotlinah je občasno lahko celo slana, najvišje dnevne temperature pa bodo do 15 °C, v sredo in četrtek bo tudi topleje. Večinoma bo zmerno oblačno. Do prihodnje nedelje ni predvidenih padavin.

Sobota, 21. oktober 2017
Danes bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo okrog 10 °C, prek dneva pa se bo ogrelo do okrog 20 °C (+/-). Jutri bo oblačno, že dopoldne bodo rahle padavine, ki se bodo sredi dneva in popoldne okrepile, lahko tudi zagrmi. Pihati bo začel veter SV smeri. Zjutraj bo temperature še okrog 10 °C, potem pa se bo ohladilo in najvišje temperature ne bodo presegle 15 °C.

V noči na ponedeljek ali zgodaj zjutraj bodo padavine prenehale, prek dneva bo še večinoma oblačno. Še bo pihal veter SV smeri. Zjutraj bo okrog 7 °C, najvišje dnevne temperature pa do 15 °C. Od torka bodo jutra zelo hladna, po kotlinah je občasno lahko celo slana, najvišje dnevne temperature pa bodo do 15 °C. Večinoma bo zmerno oblačno. Do prihodnje nedelje ni predvidenih padavin.

Petek, 20. oktober 2017
Danes bo večinoma jasno, prek dneva občasno tudi zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo okrog 12 °C, popoldne pa se bo ogrelo do okrog 22 °C (+/-). Podobno vreme bo tudi jutri, pihal bo veter zahodnih smeri, temperature pa bodo podobne današnjim.
V noči na nedeljo se bopooblačilo, prek dneva nas bodo zajele padavine, ki se bodo popoldne okrepile in sredi noči oslabele. Pihati bo začel veter SV smeri. Zjutraj bo temperature še nad 10 °C, potem pa se bo ohladilo in najvišje temperature bodo okrog 15 °C. V noči na ponedeljek ali zgodaj zjutraj bodo padavine prenehale in prek dneva se bo delno zjasnilo. Še bo pihal veter SV smeri. Zjutraj bo okrog 8 °C, najvišje dnevne temperature pa okrog15 °C. Od torka bodo jutra zelo hladna, najvišje dnevne temperature pa bodo okrog 15 °C. Večinoma bo jasno ali zmerno oblačno. Do prihodnje nedelje ni predvidenih padavin.

Četrtek, 19. oktober 2017
Danes bo večinoma jasno, prek dneva občasno tudi nekaj oblakov. Prek dneva bo začel pihati veter zahodnih smeri. Zjutraj bo okrog 11 °C, popoldne pa se bo ogrelo do okrog 24 °C (+/-). Jutri bo že več oblakovv, prek dneva bo spet začel pihati veter zahodnih smeri. Najvišje temperature bodo okrog 23 °C (+/-).
V soboto bo večinoma sončno, občasno zmerno oblačno in večinoma brez padavin. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo okrog 10 °C, prek dneva pa malo nad 20 °C. V nedeljo bo oblačno, zajele nas bodo padavine in ohladilo se bo. Zjutraj bo še okrog 10 °C, najvišje temperature bodo okrog 15 °C. Vponedeljek zjutraj ali dopoldne bodo padavine prenehale. Zjutraj bo okrog 8 °C, najvišje dnevne temperature pa pod 15 °C. Od torka bodo jutra zelo sveža, Sprva bodo dnevne temperature okrog 15 °C, v drugi polovici tedna pa se bodo počasi dvigovale. Večinoma bo jasno ali zmerno oblačno, še posebej v drugi polovici tedna bo oblakov več. Do prihodnje sobote ni predvidenih padavin.

Sreda, 18. oktober 2017
Danes in jutri zjutraj in del dopoldneva bo v okoliških kotlinah še nekaj megle. Danes bo jasno, prek dneva občasno tudi nekaj oblakov. Prek dneva bo začel pihati veter zahodnih smeri. Zjutraj bo okrog 12 °C, popoldne pa se bo ogrelo do okrog 24 °C (+/-). Podobno vreme bo tudi jutri, verjetno občasno več oblakov, prek dneva bo spet začel pihati veter zahodnih smeri. Najvišje temperature bodo za kakšno stopinjo nižje.
V petek bo že več oblakov, pihal bo zahodni veter, temperature bodo malo nad 20 °C. Sobota bo bolj oblačna in večinoma brez padavin s temperaturami okrog 20 °C. V nedeljo pa nas bodo zajele padavine. Nekoliko so bo ohladilo, najvišje temperature bodo okrog 18 °C. Tudi v ponedeljek bo še oblačno, padavine bodo že dopoldne ponehale. Najvišje temperature okrog oziroma do 15 °C. V nadaljevanju pa bo zmerno oblačno in verjetno brez padavin z jutranjimi temperaturami okrog ali malo nad 6 ° C ter dnevnimi okrog 15 °C.

Torek, 17. oktober 2017
Zjutraj in del dopoldneva bo v okoliških kotlinah nekaj megle, prek dneva bo jasno in sončno. Zjutraj bo okrog 11 °C, popoldne pa se bo ogrelo do okrog 25 °C (+/-). Podobno vreme bo tudi jutri, popoldne bo začel pihati veter zahodnih smeri.
Tudi v četrtek bo večinoma sončno, prek dneva bo nekaj več oblakov. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo okrog 10 °C, najvišje dnevne pa bodo okrog 22 °C. V petek bo že več oblakov, pihal bo zahodni veter, temperature bodo okrog 20 °C. Sobota bo zmerno oblačna in večinoma brez padavin s temperaturami okrog 20 °C. V nedeljo pa nas bodo zajele padavine. Nekoliko so bo ohladilo, najvišje temperature bodo okrog 18 °C. Tudi v ponedeljek bo še oblačno z občasnimi padavinami in temperaturami okrog oziroma do 15 °C. V nadaljevanju pa bo zmerno oblačno in verjetno brez padavin z jutranjimi temperaturami okrog ali malo nad 6 ° C ter dnevnimi okrog 15 °C.

Ponedeljek, 16. oktober 2017
Zjutraj in del dopoldneva bo v okoliških kotlinah megleno, prek dneva bo jasno in sončno. Zjutraj bo okrog 11 °C, popoldne pa se bo ogrelo do okrog 25 °C (+/-). Podobno vreme bo tudi jutri, le pa do prek dneva za kakšno stopinjo hladneje.
Tudi sreda bo večinoma sončna z jutranjo meglo po kotlinah. V sredo zjutraj še lahko pričakujemo nekaj megle po okoliških kotlinah, popoldne pa bgo začel pihati veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo okrog 10 °C, najvišje dnevne pa bodo okrog 23 °C. V četrtek bo brez megle, pihal bo veter zahodnih smeri. Prek dneva se bo pooblačilo, najvišje temperature pa bodo okrog 22 ali 23 °C. V petek ni izključena manjša količina dežja, temperature bodo okrog 20 °C. Sobota bo zmerno oblačna in večinoma brez padavin. V nedeljo pa nas bodo zajele padavine. Nekoliko so bo ohladilo, najvišje temperature bodo okrog 18 °C. Tudi v ponedeljek bo še oblačno z občasnimi padavinami in temperaturami okrog 15 °C. V nadaljevanju pa bo zmerno oblačno z jutranjimi temperaturami okrog ali malo nad 6 ° C ter dnevnimi okrog 15 °C.

Nedelja, 15. oktober 2017
Zjutraj in del dopoldneva bo megleno, prek dneva bo večinoma jasno in sončno. Zjutraj bo okrog 10 °C, popoldne pa se bo ogrelo do okrog 24 °C (+/-).
Vse do srede bo precej jasno. Ob jutrih in del dopoldnevov bo zelo verjetna megla v okoliških kotlinah. Jutranje temperature bodo okrog 10 °C, najvišje dnevne pa bodo do srede krepko presegale 20 °C, tudi okrog 25 °C. Od srede naprej bo torej več oblakov in za kakšno stopinjo hladneje. V petek in soboto ni izključena manjša količina dežja. V nedeljo pa se bodo padavine okrepile. Začetek prihodnjega tedna bo delno jasen in nekoliko hladneje bo.

Sobota, 14. oktober 2017
Zjutraj in del dopoldneva bo megleno, prek dneva bo večinoma jasno in sončno. Zjutraj bo okrog 10 °C, popoldne pa se bo ogrelo do okrog 23 °C (+/-).
Vse do srede bo precej jasno. Ob jutrih in del dopoldnevov bo zelo verjetna megla v okoliških kotlinah. Jutranje temperature bodo okrog 10 °C, najvišje dnevne pa bodo do srede krepko presegale 20 °C, tudi okrog 25 °C. Od srede naprej bo torej več oblakov in za kakšno stopinjo hladneje. Tako naj bi bilo vse do prihodnje nedelje, ko se lahko poveča verjetnost za nekaj padavin.

Petek, 13. oktober 2017
Zjutraj bo v okoliških kotlinah megleno, prek dneva bo večinoma jasno, lahko se pojavi nekaj koprenastih oblakov. Zjutraj bo okrog 10 °C, popoldne pa se bo ogrelo do okrog 23 °C (+/-).
Vse do torka bo precej jasno, od srede pa bo več oblakov. Ob jutrih bo zelo verjetna megla v okoliških kotlinah. Jutranje temperature bodo med 8 in 12 °C, najvišje dnevne pa bodo do srede krepko presegale 20 °C. Od srede naprej bo torej več oblakov in za kakšno stopinjo hladneje. Tako naj bi bilo vse do prihodnje nedelje.

Četrtek, 12. oktober 2017
Zjutraj v okoliških kotlinah ni izključeno nekaj megle. Cel dan bo jasno, zapihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo okrog 10 °C, popoldne pa se bo ogrelo do okrog 23 °C.
Vse do srede bo sončno, v soboto tudi občasno več oblakov. Ob jutrih bo  možna megla v okoliških kotlinah. Jutranje temperature bodo med 8 in 12 °C, najvišje dnevne pa bodo presegale 20 °C. Vse do srede bo večinoma sončno,  jutranja megla po kotlinah ni izključena, temperature pa bodo večinoma okrog ali nad 20 °C. Temperature bodo podobne tudi proti koncu naslednjega tedna, bo pa več oblakov.

Sreda, 11. oktober 2017
Zjutraj bo v okoliških kotlinah megla, ki bo v naslednjih jutrih kar stalnica. Prek dneva bo večinoma jasno. Zjutraj bo okrog 8 ali 9 °C, popoldne pa se bo ogrelo prek 20 °C.
Jutri, v petek in soboto bo jasno do zmerno oblačno in vsak dan bo več sonca. V četrtek bo občasno še pihal veter zahodnih smeri. Ob jutrih bo jutranja megla vsaj v okoliških kotlinah. Jutranje temperature bodo med 8 in 10 °C, najvišje dnevne pa bodo presegale 20 °C. Vse do srede bo večinoma sončno, jutranja megla po okoliških kotlinah ni izključena, temperature pa bodo večinoma okrog ali nad 20 °C.

Torek, 10. oktober 2017
Danes bo sprva zmerno do pretežno oblačno z občasnimi manjšimi padavinami. Popoldne se bo zjasnilo. Zjutraj bo okrog 9 °C, prek dneva pa med 18 in 20 °C. Jutri zjutraj bo v okolici jutranja megla, sicer pa bo večinoma jasno. Zjutraj bo okrog 8 ali 9 °C, popoldne pa se bo ogrelo vse do 20 ali celo prek 20 °C.
V četrtek, petek in soboto bo jasno do zmerno oblačno in vsak dan bo več sonca. V četrtek bo občasno še pihal veter zahodnih smeri. Ob jutrih bo jutranja megla vsaj v okoliških kotlinah. Jutranje temperature bodo med 8 in 10 °C, najvišje dnevne pa bodo presegale 20 °C. Vse do srede bo večinoma sončno, jutranja megla po okoliških kotlinah ni izključena, temperature pa bodo večinoma okrog ali nad 20 °C.

Ponedeljek, 9. oktober 2017
Dopoldne bo še večinoma jasno, popoldne in ponoči pa bo spremenljivo oblačno in ni izključena kakšna kratkotrajna ploha, čeprav je verjetnost majhna. Ogrelo se bo vse do 19 °C. Jutri bo zmerno do pretežno oblačno in najverjetneje brez padavin. Zjutraj bo okrog 9 °C, prek dneva pa kakšno stopinjo manj kot danes.
V sredo in četrtek bo jasno do zmerno oblačno. Občasno bo pihal veter zahodnih smeri. V Sredo zjutraj lahko nastane nekaj megle v okoliških kotlinah. Jutranje temperature bodo okrog 9 ali 10 °C, najvišje dnevne pa bodo presegle 20 °C. Od petka naprej pa bo vsaj do torka večinoma sončno, jutranja megla po okoliških kotlinah ni izključena, temperature pa bodo večinoma okrog ali nad 20 °C.

Nedelja, 8. oktober 2017
Dopoldne bo še zmerno oblačno in ni povsem izključena kakšna kaplja dežja, popoldne pa se bo zjasnilo. Občasno bo pihal veter zahodnih smeri. Danes se bo ogrelo vse do 20 °C. Jutri dopoldne bo sončno, po okoliških kotlinah je lahko megla. Popoldne pa se bo zmerno pooblačilo. Zjutraj bo okrog 8 °C, prek dneva pa kakšno stopinjo manj kot danes.
V torek bo več oblačnosti bo in ni izključena kakšna kaplja dežja. Zjutraj bo okrog 10, prek dneva pa okrog 18 °C. V sredo bo večinoma jasno, zjutraj je lahko v kotlinah nekaj megle, temperature pa bodo okrog 10 °C, prek dneva pa se bo segrelo prek 20 °C. V nadaljevanju tedna pa vse do nedelje kaže na večinoma jasno vreme s temperaturami okrog ali celo nad 20 °C. Tudi ponedeljek bo še večinoma jasen in kakšno stopinjo hladneje. Pred nami je torej prijetno jesensko vreme.

Sobota, 7. oktober 2017
Dopoldne se bo po okolici še zadrževala megla. Bo večinoma jasno, popoldne so bo zmerno pooblačilo. Najvišje temperature bodo okrog 18 °C. Jutri dopoldne bo še zmerno oblačno, popoldne pa se bo zjasnilo. Zjutraj bo okrog 5 °C, prek dneva pa se lahko ogreje vse do 20 °C.
V ponedeljek bo jasno, zjutraj je lahko v okoliških kotlinah nekaj megle. Popoldne bo spremenljivo oblačno. Jutro ne bo več tako hladno, najvišje dnevne pa bodo do 18 °C. Podobno bo tudi v torek, le več oblačnosti bo. V sredo ni izključena kakšna ploha dežja. Ob jutrih je predvsem v okoliških kotlinah možna megla, ob jutrih bodo temperature med 5 in 9 °C, najvišje dnevne pa med 15 in 18 °C, predvsem v petek lahko tudi okrog 20 °C. Tudi prihodnji vikend bo suh, suho vreme naj bi se predvidoma nadaljevalo.

Petek, 6. oktober 2017
Dopoldne bo oblačno. Padavine bodo dopoldne ali sredi dneva ponehale in popoldne so bo delno zjasnilo. Ni povsem izključena kakšna manjša ploha. Občasno bo pihal veter vzhodnih smeri. Najvišje temperature bodo okrog 13 ali 14 °C. Jutri zjutraj je lahko nekaj megle, sprva bo še jasno, prek dneva pa bo oblačnost narasla. Zjutraj bo okrog 5 °C, prek dneva pa se lahko ogreje vse do 17 °C.
V nedeljo bo jasno do zmerno oblačno in verjetno brez padavin. Jutro bo sveže, najvišje dnevne pa se lahko približajo blizu 20 °C. V drugi polovici tedna bodo dnevne temperature za nekaj stopinj višje. Vse pa kaže, da se bo konec prihodnjega tedna verjetnost za padavine povečala. V ponedeljek bo spremenljivo, izmenjavali se bodo sonce in oblaki. Jutro ne bo več tako sveže, podnevi pa bodo temperature do 17 °C. V nadaljevanju tedna bo zmerno oblačno in suho vreme s temperaturami okrog 15°C v začetku, kasneje pa se bodo temperature dvigale in lahko dosežejo celo 20 °C. V petek in soboto kaže na možnost manjših padavin.

Četrtek, 5. oktober 2017
Danes večinoma oblačno. Že prek dneva in popoldne ni izključena kakšna kaplja dežja, ponoči oziroma v drugem delu noči pa se bodo padavine okrepile. Pihal bo zahodni veter. Najvišje temperature ne bodo dosegle 20 °C. Jutri bo oblačno, dopoldne ali sredi dneva bodo padavine ponehale. Delno se bo zjasnilo, popoldne pa ni izključena kakšna manjša ploha. Najvišje dnevne temperature bodo med 12 in 13 °C.
V soboto zjutraj bo megleno, temperature pa bodo okrog 5 °C. Prek dneva bo delno jasno z najvišjimi temperaturami okrog ali malo nad 15 °C.  V nedeljo bo zmerno oblačno in verjetno brez padavin. Jutranje temperature bodo do srede okrog ali malo nad 5 °C, po okoliških kotlinah celo nižje, najvišje dnevne pa okrog ali malo nad 15 °C. V drugi polovici tedna bodo dnevne temperature za nekaj stopinj višje. Vse pa kaže, da se bo konec prihodnjega tedna verjetnost za padavine povečala.

Sreda, 4. oktober 2017
Danes bo sprva oblačno, prek dneva pa se bo počasi zjasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo do 20 °C.  Jutri bo sprva še delno jasno, prek dneva pa se bo počasi pooblačilo. Popoldne ni izključena kakšna kaplja dežja. Pihati bo začel veter JZ smeri. Jutranje temperature bodo okrog 10 ali malo nad 10 °C, najvišje dnevne pa bodo presegle 20 °C.
V noči na petek se bo dež okrepil, padavine pa bodo v petek dopoldne padavine ponehale in delno se bo zjasnilo. Popoldne ni izključena kakšna osamljena ploha. Občasno bo pihal veter JV smeri. Zjutraj bo malo nad 10 °C, prek dneva pa nekje med 10 in 12 °C. V soboto zjutraj bo nekaj megle, temperature pa bodo okrog ali celo pod 5 °C. Prek dneva bo delno jasno z najvišjimi temperaturami okrog ali malo nad 15 °C.  V nedeljo bo zmerno oblačno in ni izključena možnost nekaj dežja. Jutranje temperature bodo do srede okrog ali malo nad 5 °C, po okoliških kotlinah celo nižje, najvišje dnevne pa okrog 15 °C. V drugi polovici tedna bodo dnevne temperature za nekaj stopinj višje. Vse pa kaže, da bo do konca prihodnjega tedna suho jesensko vreme s svežimi jutri.

Torek, 3. oktober 2017
Danes bo oblačno in pihal bo veter JZ smeri. Že kmalu popoldne (lahko tudi pred 12. uro) se bodo pričele pojavljati občasne rahle padavine, ki se bodo prehodno okrepile in zvečer že ponehale. Najvišje dnevne temperature bodo do 17 °C.  Jutri zjutraj bo prehodno megleno, čez dan pa bo delno jasno, občasno tudi več oblakov. Jutranje temperature bodo okrog 8 °C, najvišje dnevne pa okrog 17 °C.
V četrtek bo sprva še delno jasno, prek dneva se bo pooblačilo. Že popoldne niso izključene posamezne rahle padavine, ki se bodo zvečer in v noči na petek okrepile. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Najvišje temperature bodo okrog 18 ali 19 °C. V petek bo oblačno in deževno. Ohladilo se bo. Najvišje temperature bodo samo okrog 15 °C. V naslednjih dneh pa bodo jutranje temperature spet precej nizke, med 5 in 8 °C. Do prihodnje srede bo zmerno oblačno, vsaj trenutno kaže, da bo večinoma suho in s temperaturami okrog 15 °C. Torej sveže jesensko vreme.

Ponedeljek, 2. oktober 2017
Danes bo sončno z najvišjimi temperaturami bodo okrog 19 ali 20 °C. Popoldne bo začel pihati veter JZ smeri. Sredi noči ali proti jutru se bo pooblačilo. Pihal bo veter JZ smeri. Zjutraj bo okrog 9 ° C, najvišje dnevne temperature pa okrog 15 ali 16 °C. Popoldne ali zvečer bo nekaj padavin, ki bodo do sredi noči že ponehale.
V naslednjih dneh bodo jutranje temperature med 8 in 10 °C. V sredo bo delno jasno, občasno bo tudi več oblakov. Zjutraj bo nekaj megle v okoliških kotlinah. Najvišje temperature bodo okrog 17 °C.  V četrtek bo zapihal veter zahodnih smeri, predvsem popoldne in zvečer se bo pooblačilo in niso izključene že manjše padavine. Najvišje temperature bodo okrog 19 °C. V petek bo oblačno in deževno. Ohladilo se bo. Najvišje temperature bodo samo okrog 15 °C. V naslednjih dneh pa bodo jutranje temperature spet precej nizke, med 5 in 8 °C. Do prihodnje srede bo zmerno oblačno, vsaj trenutno kaže, da bo večinoma suho in s temperaturami okrog 15 °C.

Nedelja, 1. oktober 2017
Zjutraj je lahko po okoliških kotlinah nekaj megle, sicer pa bo večinoma jasno, občasno bo tudi zmerno oblačno. Najvišje temperature bodo okrog 18 ali 19 °C. Jutra bodo sveža. Podobno vreme bo tudi jutri. Zjutraj bo okrog 5 ° C, najvišje dnevne temperature pa bodo  okrog 19 °C. Predvsem popoldne bo zapihal veter zahodnih smeri.
V torek bo večinoma oblačno, pihal bo veter zahodnih smeri. Padavin bo malo, verjetnost zanje je predvsem popoldne in zvečer. Najvišje temperature bodo okrog  ali malo nad 15 °C. V Sredo in četrtek bo večinoma sončno z jutranjo meglo v okoliških kotlinah. Od petka naprej pa se bo verjetnost za padavine spet povečala. Temperature bodo okrog ali malo nad 15 °C.

ARHIVI:

Dodaj odgovor