To objavljam z vso odgovornostjo, da so to moja stališča. Imam jasna stališča in od tega ne odstopam! In zato ne bodite žaljivi do mene. V tem primeru raje pojdite v naravo na sprehod. Koristilo vam bo!

Spomnim se pred leti, ko je žena imela gripo. Očitno je tako močna, da jo je prebolela stoje. Napaka! Imunski sistem ji je tako oslabel, da se je nadaljevalo z bakterijsko pljučnico. Preživela je! 🤪😉

Jaz sem pred leti fasal gripo. Pri osebni zdravnici sem v bistvu izsilil, da mi je zaključila bolniško. Rekla mi je, da delam napako. Res sem jo! Prej kot v enem tednu sem spet ostal doma. Tokrat je bilo veliko huje. Fasal sem dodatno drug tip virusa gripe.

Z virusi imam osebne izkušnje. Niso nedolžna zadeva. Ta novi virus pa je še bolj neznan kot gripa. Zato bi se morali zavedati, da še bolj pazimo nase in na druge. Samo to opozarjajo zdravstveniki. V njihovi želji je, da bi umrlo čim manj ljudi! Pa jih ljudje ne razumejo. Verjemite, zdravnikom in drugemu medicinskemu osebju je hudo za vsako smrt. In zdaj opozarjajo, da bodimo previdni, da ne pride do situacije, ko se bodo morali odločati, komu dati prednost. Postelj in osebja bi bilo premalo.

In največ lahko naredimo sami z upoštevanjem osnovnih ukrepov. In tu ni nič kriva politika, krivi smo ljudje! Pozabimo na politike in pomislimo nase, na najbližje in prijatelje s katerimi se največ družino. Meni je čisto enostavno. 😉

Slika: zdravje.si