17. 4. 2024

Zakaj me ne marajo, ker ne maram JJ?

Mene namreč nekateri non-stop napadajo, da pljuvam samo po JJ in njegovih. Ni res. Ne pljuvam, kritiziram pa vse, ki so takšni kot on. Sem pa ugotovil nekaj zanimivega. A imam samo jaz tak občutek. Vsi pristaši JJ so izgubili občutek za prijatelje, za čas in prostor. Malikujejo ga kot boga! Samo omeniš “Janša”, pa že lop po meni. In najhuje je, da so tako zaslepljeni, da sploh ne vedo, da večkrat pokritiziram tudi Pahorja, … So pa podaniki JJ tako zaslepljeni, da gonijo, da je državo spravila na tla udba, pa rdeči, pa … ne vem kdo še. Kot da JJ & Co. Ali niso bili na oblasti, ko sta se (ali naj bi se!) v zadnjih 20 letih najbolj cedila med in mleko?

Zadnje dni se je JJ spravil na predsednika države. Sploh se ne spuščam v to, ali je kriv ali ne. Gre za način. Ko berem ta pisma, ki jih JJ spravlja v javnost (žal, mediji, pa nasedajo!), mi gre dobesedno na smeh! Tudi JJ je bil v prejšnjem tisočletju član komunistične partije, ki je bila tesno povezana z UDBO. To drži kot pribito! Kaj lahko sklepamo iz tega? Zakaj ne pomete pred svojim pragom? Ali hoče prikriti svoje svinjarije?

Morda bom zapisal preveč, ampak spomnim se leta 1991, pa brata JJ, ki je do tistega leta prodajal avte v Cimosu na Dalmatinovi in ko so tisto štacuno zaprli. Ojoj, kak revež je bil, kot berač. Že nekaj mesecev kasneje, morda jeseni istega leta … je imel vsega dovolj. Tako so vedeli povedati na ulici. Menda ni dobil tako visoke odpravnine v Cimosu.  A me lahko zaradi tega pisanja že zaprejo? 

Dodaj odgovor