24. 4. 2024

Dost imam teh ukrepov!

Dost imam teh ukrepov! Mnogi so seveda učinkoviti, mnogi pa zelo butasti, nekateri celo nezakoniti in neustavni! Koliko jih je zbolelo in koliko umrlo zaradi Covid-19? Večina v domovih za starejše. Pa še to v pet do osmih domovih! Koliko domov je v Sloveniji in nimajo nobenih težav! Zakaj? Koliko je zbolelo ali umrlo prodajalk? Koliko je med mrtvimi medicinskega osebja? Koliko med policisti, varnostniki in vsemi drugimi v podjetjih, ki ves ta čas normalno delajo (delamo)?

Že januarja sem napisal, da je ta virus agresiven in da samo čaka, da starta na pljuča. To se je potrdilo! In vedno sem poudarjal, da je panika popolnoma odveč!

Naša vlada pa ravna huje kot v vojni! Vojaške novinarske konference in strašenje ljudi, da so že vsi prestrašeni! Je to potrebno? Ja, za SDS je, vsi drugi so le slabi statisti v tem filmu!

To kar je vlada slabega naredila za ljudi v dobrem mesecu, nobena druga vlada ne more v več letih. Ja, popraviti bo pa težje! Toda, zmogli bomo. Ko bodo ovčke začele uporabljati možgane in začele razmišljati. Da se razumemo, tu ne mislim samo na podpornike SDS, ki so itak poglavje zase.

Slika pa ni naključna.

Dodaj odgovor