28. 3. 2024

Orban-Janševi mediji orgazmirajo

Orban-Janševi mediji orgazmirajo iz dneva v dan bolj. SDS je, če je verjeti vsem besedilom v Viktor-Janezovih “medijih”, prešla v zadnji stadij paranoje. A obstaja tudi naslednja faza? Samo poglejte njihov besednjak v Demokraciji!

Skrajno destruktivni fakenews mediji so te dni polni natolcevanj o bodočem večjem pomanjkanju opreme, toda premier Janez Janša zagotavlja, da ima Slovenija zagotovljene tudi rezervne poti za dobavo in pomoč v zaščitni opremi. “Nihče ne bo izsiljeval,” sporoča predsednik vlade. Janša se je s tem odzval na aktivacijo RTV Slovenija, še posebej pa 24ur, ki s pomočjo ‘specialca’ za medijske umore Uroša Slaka po naročilu tajkunov pritiska ter diskreditira Vlado RS in tako poskušala ustvariti vtis, kako ta naj ne bi bila sposobna nabaviti opreme, ki jo Sloveniji ponuja Alibaba. Janša je dal vedeti, da se zavedajo, da je in bo potrebno za vsako kupljeno masko polagati račune in da je javnost pogodb predpogoj za transparentno delo. “Račune pa bodo polagali tudi vsi odgovorni z Marjanom Šarcem na čelu, ki so opustili dolžno ravnanje pri nabavi opreme in drugih ukrepih,” je zapisal na Twitterju.

Vir: Demokracija

Če vam je do bruhanja, preberite celotno lepljeno skrpucalo: http://www.demokracija.si/slovenija/premier-odgovarja-nihce-ne-bo-izsiljeval-vlade-rs-tudi-slak-ne-s-pomocjo-tajkunov-racune-bodo-polagali-vsi-odgovorni-s-sarcem-na-celu.html

Dodaj odgovor