Vremenske napovedi za Sevno

Dnevne vremenske napovedi za Sevno z okolico. Podatki o temperaturah, vetru in nekaterih drugih parametrih se lahko razlikujejo od okoliških kotlin. Če pa komu pomagajo tudi v širšem prostoru med Litijo in Trebnjim, pa sem toliko bolj vesel. Pri opisu vetra ni nujno, da to predstavlja dejanski veter, včasih je to lahko tudi zgolj smer gibanja zračnih mas, na podlagi katerega lahko vidimo, kakšen zrak prihaja.

POSEBNO OBVESTILO! Vsebine Vremenske postaje Sevno so bile do konca januarja 2019 na naslovu www.primskovo.eu/vreme, po 1. februarju pa se vse skupaj nahaja na naslovu www.vreme.club. Posledično morate spremeniti widget na svojem telefonu, če ste ga uporabljali. Če imate pri tem težave, pišite na info@levstik.si. Podrobno…

– Vreme v živo Osveženo: vsaki 2 minuti
– Zanimivosti in dolgoročnejše napovedi Osveženo: 9. 2. 2019
– Aktualne vremenske zanimivosti na Facebooku
– Snežna odeja Osveženo: 2. 2. 2019 
.
NAPOVEDI ZA FEBRUAR 2019

Zadnja osvežitev: 21.2.2019, ob 19. uri

Četrtek, 21. februar 2019

Obvestilo: Konec tedna se bo prehodno ohladilo. Pihal bo okrepljen veter. Sicer pa bo še naprej suho in toplo za ta čas. Prihodnji teden bodo sprva nekoliko nižje temperature kot v tem tednu, toda pomladansko vreme se bo nadaljevalo.

Danes bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Kakšna manjša popoldanska ploha ni povsem izključena. Jutranje temperature bodo med 2 in 6, prek dneva pa med 12 in 16 °C. Jutri bo sončno. Pihal bo veter okrepljen veter vzhodnih in severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 1 in 4 °C.

V nedeljo bo sončno. Pihal bo okrepljen veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 2 in 6 °C. V ponedeljek bo večinoma sončno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V torek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 2, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V sredo bo večinoma sončno. Pihal bo veter spremenljivih vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 2, prek dneva pa med 11 in 15 °C. V četrtek bo večinoma sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 3, prek dneva pa med 13 in 18 °C. V petek bo večinoma delno jasno. Pihal bo veter spremenljivih zahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V soboto bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Obstaja možnost za občasne padavine. Zjutraj bo med 1 in 5, prek dneva pa med 12 in 15 °C.

Četrtek, 21. februar 2019

Obvestilo: Konec tedna se bo prehodno ohladilo. Pihal bo okrepljen veter. Sicer pa bo še naprej suho in toplo za ta čas. Prihodnji teden bo sprva po nekoliko nižje temperature kot v tem tednu, toda pomladansko vreme se bo nadaljevalo. V drugi polovici tedna bodo temperature spet lahko presegle 15 °C.

Danes bo delno jasno, več oblakov bo popoldne. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 13 in 16 °C. Jutri bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med 2 in 6, prek dneva pa med 12 in 16 °C.

V soboto bo sončno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V nedeljo bo sončno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 1 in 5 °C. V ponedeljek bo večinoma sončno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 7 in 12 °C. V torek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih severnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 1, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V sredo bo večinoma sončno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 2, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V četrtek bo večinoma sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 13 in 16 °C. V petek bo večinoma sončno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 3, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V soboto bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 13 in 16 °C.

Sreda, 20. februar 2019

Obvestilo: Konec tedna se bo prehodno ohladilo. Sicer pa bo še naprej suho in toplo za ta čas. Prihodnji teden bodo sicer nekoliko nižje temperature kot v tem tednu, toda pomladansko vreme se bo nadaljevalo.

Danes bo večinoma sončno, popoldne bo tudi nekaj oblakov. V okoliških dolinah je lahko ponekod nekaj megle. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 11 in 15 °C. Jutri bo delno jasno, več oblakov bo popoldne. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 11 in 14 °C.

V petek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med 1 in 5, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V soboto bo sončno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med -1 in 3 °C. V nedeljo bo sončno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 1 in 5 °C. V ponedeljek bo večinoma sončno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 7 in 12 °C. V torek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih severnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 1, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V sredo bo večinoma sončno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 2, prek dneva pa med 9 in 14 °C. V četrtek bo večinoma sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 13 in 16 °C. V petek bo večinoma sončno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 12 in 16 °C.

Torek, 19. februar 2019

Obvestilo: Konec tedna se bo prehodno ohladilo. Sicer pa bo še naprej suho in toplo za ta čas.

Danes bo večinoma sončno, poldne tudi delno jasno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 13 in 16 °C. Jutri bo večinoma sončno, popoldne bo tudi nekaj oblakov. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 10 in 14 °C.

V četrtek bo delno jasno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 9 in 14 °C. V petek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih severnih smeri. Jutranje temperature bodo med 1 in 5, prek dneva pa med 9 in 14 °C. V soboto bo večinoma sončno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 1, prek dneva pa med 1 in 5 °C. V nedeljo bo večinoma sončno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 3 in 7 °C. V ponedeljek bo delno jasno, občasno zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 2, prek dneva pa med 8 in 13 °C. V torek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 3, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V sredo bo večinoma sončno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 3, prek dneva pa med 8 in 11°C. V četrtek bo delno jasno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 3, prek dneva pa med 10 in 14 °C.

Ponedeljek, 18. februar 2019

Obvestilo: Konec tedna se bo prehodno ohladilo. Še naprej bo suho in toplo za ta čas.

Danes bo večinoma sončno. Pihal bo veter južnih smeri. Jutranje temperature bodo med 2 in 5, prek dneva pa med 14 in 17 °C. Jutri bo večinoma sončno, poldne tudi delno jasno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 13 in 16 °C.

sredo bo zmerno oblačno, občasno delno jasno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V četrtek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V petek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med 1 in 4, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V soboto bo večinoma sončno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 2, prek dneva pa med 1 in 5 °C. V nedeljo bo večinoma sončno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V ponedeljek bo delno jasno, občasno zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 3, prek dneva pa med 10 in 15 °C. V torek bo delno jasno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 3, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V sredo bo večinoma sončno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 3, prek dneva pa med 10 in 14 °C.

Nedelja, 17. februar 2019

Danes bo sončno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med 0 in 3, prek dneva pa med 13 in 17 °C. Jutri bo večinoma sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 2, prek dneva pa med 13 in 17 °C.

torek bo večinoma sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 3, prek dneva pa med 8 in 13 °C. V sredo bo zmerno oblačno, občasno delno jasno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V četrtek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 3, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V petek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med 0 in 4, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V soboto bo delno jasno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 2, prek dneva pa med 4 in 8 °C. V nedeljo bo delno jasno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 2, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V ponedeljek bo delno jasno, občasno zmerno oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 2, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V torek bo delno jasno, občasno zmerno oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 3, prek dneva pa med 5 in 9 °C.

Sobota, 16. februar 2019

Danes na dan Valentinovega koncerta bo sprva še delno jasno, prek dneva pa sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med 0 in 3, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V nedeljo bo sončno.
Zjutraj je lahko v okoliških dolinah nekaj megle. Pihal bo veter južnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 3, prek dneva pa med 12 in 16 °C.

ponedeljek bo sončno. Zjutraj je lahko v okoliških dolinah nekaj megle. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 2, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V torek bo večinoma sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 3, prek dneva pa med 8 in 13 °C. V sredo bo zmerno oblačno, občasno delno jasno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V četrtek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 3, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V petek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med 0 in 4, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V soboto bo delno jasno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 2, prek dneva pa med 4 in 8 °C. V nedeljo bo delno jasno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 2, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V ponedeljek bo delno jasno, občasno zmerno oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 2, prek dneva pa med 5 in 9 °C.

Petek, 15. februar 2019

Danes bo večinoma sončno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med 0 in 3, prek dneva pa med 9 in 12 °C. Jutri na dan Valentinovega koncerta bo sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med 0 in 3, prek dneva pa med 10 in 14 °C.

nedeljo bo sončno. Pihal bo veter južnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 3, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V ponedeljek bo sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 1, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V torek bo večinoma sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 3, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V sredo bo zmerno oblačno, občasno zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V četrtek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 3, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V petek bo zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med 0 in 3, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V soboto bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 3, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V nedeljo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 2, prek dneva pa med 6 in 10 °C.

Četrtek, 14. februar 2019

Danes bo večinoma sončno, občasno bo nekaj oblakov. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 9 in 12 °C. Jutri bo večinoma sončno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 2, prek dneva pa med 9 in 13 °C.

soboto na dan Valentinovega koncerta bo sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 2, prek dneva pa med 11 in 15 °C. V nedeljo bo sončno. Pihal bo veter južnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 1, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V ponedeljek bo sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 1, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V torek bo večinoma sončno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 2, prek dneva pa med 9 in 13 °C. V sredo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V četrtek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V petek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med 0 in 3, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V soboto bo večinoma sončno, občasno zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 3, prek dneva pa med 7 in 11 °C.

Sreda, 13. februar 2019

Danes bo večinoma sončno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 1, prek dneva pa med 7 in 10 °C. Jutri bo večinoma sončno, občasno bo nekaj oblakov. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 9 in 13 °C.

petek bo večinoma sončno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 2, prek dneva pa med 7 in 12 °C. V soboto na dan Valentinovega koncerta bo sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V nedeljo bo sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V ponedeljek bo sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V torek bo večinoma sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V sredo bo delno jasno, občasno tudi zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V četrtek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V petek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 2, prek dneva pa med 7 in 11 °C.

Torek, 12. februar 2019

Danes bo večinoma sončno, popoldne lahko občasno tudi delno jasno. Sprva bo pihal veter južnih smeri, ki se bo kasneje obrnil v severnega. Zjutraj bo med 0 in 2, prek dneva pa med 6 in 10 °C. Jutri bo sprva še zmerno oblačno, prek dneva pa večinoma sončno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med 3 in 0, prek dneva pa med 6 in 10 °C.

četrtek bo večinoma delno jasno, občasno tudi zmerno oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 7 in 12 °C. V petek bo sončno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V soboto na dan Valentinovega koncerta bo sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 12 in 16 °C. V nedeljo bo sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 13 in 17 °C. V ponedeljek bo sončno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 2, prek dneva pa med 11 in 15 °C. V torek bo zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 8 in 13 °C. V sredo bo 
zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V četrtek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 8 in 12 °C

Ponedeljek, 11. februar 2019

Danes bo oblačno, že zjutraj bodo padavine prenehale. Prehodno bo zapihal veter severnih smeri, meja sneženja se bo spuščala in proti jutru verjetno dosegla tudi Sevno. Prek dneva bo spet zapihal veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 2, prek dneva pa med 4 in 7 °C. Jutri bo večinoma sončno, popoldne lahko občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter severnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 5 in 9 °C.

sredo bo sprva še zmerno oblačno, prek dneva pa večinoma sončno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 6 in 9 °C. V četrtek bo večinoma delno jasno, občasno tudi zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih severnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V petek bo večinoma sončno. Pihal bo veter severozahodnh smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V soboto na dan Valentinovega koncerta bo sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 10 in 15 °C. V nedeljo bo sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 10 in 15 °C. V ponedeljek bo sončno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 1, prek dneva pa med 10 in 14 °C. V torek bo zmerno oblačno do delno jasno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V sredo bo 
zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 8 in 12 °C.

Nedelja, 10. februar 2019

Obvestilo: Danes zvečer oziroma v noči na jutri bo občasno deževalo. Ponoči se bo meja sneženja spuščala, padavine pa bodo dopoldne že prenehale. Nato bo predvidoma naslednjih 10 dni suho zimsko vreme s povprečnimi temperaturami za ta čas.

Danes bo oblačno. Sredi dneva in popoldne se bo okrepil veter jugozahodnih smeri. Predvsem popoldne ali zvečer so lahko občasne manjše padavine, v noči na jutri pa se bodo nekoliko okrepile. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 7 in 10 °C. Jutri bo oblačno, že zgodaj dopoldne bodo padavine prenehale. Meja sneženja se bo spuščala in proti jutru dosegla tudi Sevno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 4 in 8 °C.

torek bo delno jasno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 4 in 8 °C. V sredo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 4 in 7 °C. V četrtek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V petek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnh smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 6 in 11 °C. V soboto na dan Valentinovega koncerta bo večinoma delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 6 in 11 °C. V nedeljo bo večinoma sončno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V ponedeljekbo sončno. Pihal bo spremenljiv veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 8 in 13 °C. V torek bo sončno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 9 in 13 °C.

Sobota, 9. februar 2019

Obvestilo: V nedeljo zvečer oziroma v noči na ponedeljek bo deževalo. V ponedeljek se bo meja sneženja spuščala, padavine pa bodo dopoldne že prenehale. Nato bo predvidoma naslednjih 10 dni suho zimsko vreme s povprečnimi temperaturami za ta čas.

Danes bo sprva oblačno z možno jutranjo meglo po okoliških dolinah. Prek dneva bo večinoma sončno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 1, prek dneva pa med 8 in 12 °C. Jutri bo oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Že popoldne ali zvečer so lahko občasne manjše padavine, v noči na ponedeljek pa se bodo nekoliko okrepile. Zjutraj bo med -1 in 2, prek dneva pa med 7 in 11 °C.

ponedeljek bo oblačno, zjutraj še s padavinami. Meja sneženja se bo spuščala in lahko seže vse do nižin. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 3 in 7 °C. V torek bo delno jasno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in 0, prek dneva pa med 4 in 8 °C. V sredo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 4 in 7 °C. V četrtek bo večinoma delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih severnih smeri. Zjutraj bo med -4 in 0, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V petek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V soboto na dan Valentinovega koncerta bo večinoma delno jasno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 2 in 7 °C. V nedeljo bo večinoma delno jasno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 4 in 8 °C. V ponedeljek bo sončno. Pihal bo spremenljiv veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 4 in 8 °C.

Petek, 8. februar 2019

Obvestilo: V nedeljo proti večeru oziroma v noči na ponedeljek bo pričelo deževati. V ponedeljek se bo meja sneženja spuščala, padavine pa bodo dopoldne ali najkasneje sredi dneva prenehale. Nato bo predvidoma naslednjih 10 dni suho zimsko vreme s povprečnimi temperaturami za ta čas.

Danes, na dan slovenskega kulturnega praznika, bo sprva oblačno, prek dneva pa delno jasno. Pihal bo veter spremenljivih jugovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 0, prek dneva pa med 4 in 8 °C. Jutri bo sprva oblačno z možno jutranjo meglo po okoliških dolinah. Prek dneva bo večinoma delno jasno do sončno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Jutranje tremperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 8 in 12 °C.

nedeljo bo oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Že prek dneva so lahko občasne manjše padavine, v noči na ponedeljek pa se bodo okrepile. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V ponedeljek bo oblačno, do poldneva s padavinami. Meja sneženja se bo spuščala in lahko seže proti koncu vse do nižin. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 3 in 6 °C. V torek bo večinoma delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severnih smeri. Zjutraj bo med -4 in 0, prek dneva pa med 3 in 7 °C. V sredo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severnih smeri. Jutranje temperature bodo med -5 in -1, prek dneva pa med 2 in 6 °C. V četrtek bo večinoma delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -1, prek dneva pa med 1 in 5 °C. V petek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severnih smeri. Jutranje temperature bodo med -5 in -1, prek dneva pa med 1 in 5 °C. V soboto na dan Valentinovega koncerta bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 1 in 5 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 1 in 5 °C.

Četrtek, 7. februar 2019

Obvestilo: V nedeljo proti večeru oziroma v noči na ponedeljek bo pričelo deževati. V ponedeljek se bo meja sneženja spuščala, padavine pa bodo sredi dneva ali nakasneje popoldne prenehale.

Danes bo večinoma sončno, popoldne občasno tudi delno jasno. Zjutraj je lahko v okoliških dolinah nekaj megle. Pihal bo veter južnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -2, podnevi pa med 4 in 8 °C. Jutri, na dan slovenskega kulturnega praznika, bo sprva oblačno, prek dneva pa delno jasno oziroma večinoma sončno. Pihal bo veter spremenljivih jugovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in -1, prek dneva pa med 6 in 10 °C.

soboto bo zmerno oblačno do delno jasno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Jutranje tremperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 7 in 12 °C. V nedeljo bo oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zvečer ali v noči na ponedeljek bo pričelo deževati. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V ponedeljek bo oblačno s padavinami, ki bodo sredi dneva oziroma najkasneje popoldne prenehale. Meja sneženja se bo spuščala. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 1 in 5 °C. V torek bo večinoma oblačno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in 0, prek dneva pa med 2 in 6 °C. V sredo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severnih smeri. Jutranje temperature bodo med -6 in -2, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V četrtek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -2, prek dneva pa med 1 in 5 °C. V petek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -5 in -1, prek dneva pa med 0 in 4 °C. V soboto na dan Valentinovega koncerta bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -5 in -1, prek dneva pa med 1 in 4 °C.

Sreda, 6. februar 2019

Danes bo večinoma sončno, občasno lahko tudi zmerno oblačno. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in -1, prek dneva pa med 5 in 8 °C. Jutri bo večinoma sončno, popoldne občasno tudi delno jasno. Zjutraj je lahko v okoliških dolinah megleno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, podnevi pa med 5 in 9 °C.

petek, na dan slovenskega kulturnega praznika, bo sprva zmerno oblačno, prek dneva pa delno jasno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 5 in 8 °C. V sobotobo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Jutranje tremperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 6 in 10 °C. V nedeljo bo večinoma oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. V noči na ponedeljek bo pričelo deževati. Zjutraj bo med -1 in 3, prek dneva pa med 7 in 12 °C. V ponedeljek bo oblačno s padavinami. Meja sneženja se bo spuščala. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V torek bo večinoma oblačno. Zjutraj so še možne rahle padavine. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 2 in 6 °C. V sredo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -5 in -1, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V četrtek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in 0, prek dneva pa med 1 in 4 °C. V petek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -5 in -1, prek dneva pa med 2 in 5 °C.

Torek, 5. februar 2019

Danes bo večinoma oblačno. Pihal bo veter jugovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 0, prek dneva pa med 0 in 4 °C. Jutri bo sončno, občasno tudi zmerno oblačno. Zjutraj je lahko v okoliških dolinah megleno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -5 in -1, prek dneva pa med 4 in 7 °C.

četrtek bo večinoma sončno, občasno tudi zmerno oblačno. Zjutraj je lahko v okoliških dolinah megleno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in 0, podnevi pa med 3 in 7 °C. V petek, na dan slovenskega kulturnega praznika, bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V soboto bo večinoma oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Jutranje tremperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 6 in 11 °C. V nedeljo bo večinoma oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 7 in 12 °C. V ponedeljek bo oblačno. Poveča se možnost za padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 8 in 13 °C. V torek bo večinoma oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V sredo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 3, prek dneva pa med 3 in 7 °C. V četrtek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in 0, prek dneva pa med 2 in 6 °C.

Ponedeljek, 4. februar 2019

Danes bo večinoma delno jasno do zmerno oblačno. Manjše občasne padavine bodo do jutra prenehale. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med 0 in 4, prek dneva pa med 4 in 7 °C. Jutri bo večinoma zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 3 in 6 °C.

sredo bo sončno, občasno tudi zmerno oblačno. Zjutraj je lahko v okoliških dolinah megleno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -6 in -2, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V četrtek bo sončno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -2, podnevi pa med 4 in 8 °C. V petek, na dan slovenskega kulturnega praznika, bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 5 in 9 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Jutranje tremperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 8 in 12 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 7 in 12 °C. V ponedeljek bo oblačno. Poveča se možnost za padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 5, prek dneva pa med 8 in 13 °C. V torek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih, popoldne pa vzhodnih smeri. Obstaja možnost za manjše padavine. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 7 in 11 °C. V sredo bo večinoma oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -1 in 3, prek dneva pa med 4 in 8 °C.

Nedelja, 3. februar 2019

Danes bo večinoma zmerno oblačno. Posamezne plohe niso izključene. V okoliških dolinah bo zjutraj megla. Pihal bo veter severozahodnih smeri. V noči na ponedeljek bodo občasne padavine. Jutranje temperature bodo med 4 in 7, prek dneva pa med 8 in 12 °C. Jutri bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med 0 in 4, prek dneva pa med 4 in 7 °C.

torek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -3 in 1, prek dneva pa med 2 in 6 °C. V sredo bo sončno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -5 in -1, prek dneva pa med 5 in 10 °C. V četrtek bo večinoma sončno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -2, podnevi pa med 4 in 8 °C. V petek, na dan slovenskega kulturnega praznika, bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih, popoldne pa zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 3 in 7 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje tremperature bodo med -3 in 1, prek dneva pa med 5 in 10 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno do delno jasno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 1, prek dneva pa med 7 in 12 °C. V ponedeljek bo oblačno. Možen je rahel dež. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 7 in 12 °C. V torek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih, popoldne pa vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 4, prek dneva pa med 5 in 10  °C.

Sobota, 2. februar 2019

Danes bo oblačno z dežjem, predvsem sredi dneva, popoldne in ponoči lahko nastane tudi kakšen močnejši naliv. Sprva bo pihal bo veter južnih smeri, popoldne pa severnih smeri. Zjutraj bo med 7 in 11, prek dneva pa med 6 in 11 °C. Jutri bo sprva oblačno, prek dneva pa zmerno oblačno. Posamezne plohe niso izključene. V okoliških dolinah bo zjutraj megla. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med 4 in 7, prek dneva pa med 8 in 11 °C.

ponedeljek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med 0 in 4, prek dneva pa med 3 in 6 °C. V torek bo oblačno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severozhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 1 in 5 °C. V sredo bo večinoma jasno, občasno tudi zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -5 in -1, prek dneva pa med 3 in 8 °C. V četrtek bo zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -1, podnevi pa med 2 in 5 °C. V petek, na dan slovenskega kulturnega praznika, bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in -1, prek dneva pa med 1 in 5 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih, popoldne pa zahodnih smeri. Jutranje tremperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 3 in 6 °C. V nedeljo bo zmerno oblačno do delno jasno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in 0, prek dneva pa med 4 in 8 °C. V ponedeljek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 6 in 10 °C.

Petek, 1. februar 2019

Obvestilo: Od danes do nedelje bo deževalo. Največ padavin bo jutriv drugi polovici dneva.

Danes bo oblačno z občasnimi padavinami, proti jutru kot rahel sneg. Prek dneva lahko občasno rahlo dežuje, padavine se bodo zvečer in ponoči krepile. Pihal bo veter južnih smeri. Jutranje temperature bodo med -2 in 0, prek dneva pa med 3 in 7 °C. Jutri bo oblačno z dežjem. Pihal bo veter južnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 7, prek dneva pa med 8 in 13 °C.

nedeljo bo oblačno do zmerno oblačno, predvsem zjutraj še lahko rahlo dežuje. Pihal bo veter spremenljivih severnih smeri. Jutranje temperature bodo med 0 in 3, prek dneva pa med 7 in 12 °C. V ponedeljek bo večinoma oblačno do zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med 0 in 3, prek dneva pa med 2 in 5 °C. V torek bo oblačno do zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 1 in 5 °C. V sredo bo večinoma sončno do zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -5 in -1, prek dneva pa med 3 in 7 °C. V četrtek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -1, podnevi pa med 3 in 7 °C. V petek, na dan slovenskega kulturnega praznika, bo večinoma zmerno oblačno do oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in 0, prek dneva pa med 2 in 6 °C. V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahdnih smeri. Jutranje tremperature bodo med -3 in 0, prek dneva pa med 3 in 7 °C. V nedeljo bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 1, prek dneva pa med 6 in 10 °C.

ARHIVI:

Comments are closed.