Vremenske napovedi za Sevno

Dnevne vremenske napovedi za Sevno z okolico. Podatki o temperaturah, vetru in nekaterih drugih parametrih se lahko razlikujejo od okoliških kotlin. Če pa komu pomagajo tudi v širšem prostoru med Litijo in Trebnjim, pa sem toliko bolj vesel. Pri opisu vetra ni nujno, da to predstavlja dejanski veter, včasih je to lahko tudi zgolj smer gibanja zračnih mas. 

– Vreme v živo Osveženo: vsaki 2 minuti
– Zanimivosti in dolgoročnejše napovedi Osveženo: 8. 12. 2018
– Aktualne vremenske zanimivosti na Facebooku
– Snežna odeja Osveženo: 22.11.2018

NAPOVEDI ZA DECEMBER 2018

Zadnja osvežitev: 12.12.2018, ob 14. uri

Sreda, 12. december 2018

Opozorilo: Naslednjih 10 dni bo nad našim obomočjem spet mrzel polarni zrak, noči bodo mrzle. Proti koncu tedna bodo temperature tudi prek dneva okrog ledišča. Občasno bo snežilo med četrtkom in soboto. Skupno lahko po trenutnih podatkih pade tudi prek 10 cm snega, vendar je razvoj še negotov. Lahko ga je tudi več. Sneg se bo nekaj časa obdržal. 

Danes bo večinoma zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Občasno lahko piha veter severozahodnih smeri  Zjutraj bo med -2 in 1, podnevi pa med 4 in 8 °C.

Jutri bo oblačno. Občasno bo pihal veter severovzhodnih smeri. Popoldne ali proti večeru bodo naletavale snežinke ali pa bo rahlo snežilo. Zjutraj bo med -3 in 0, podnevi pa med -1 in 1 °C.

V petek bo oblačno. Občasno bo pihal veter severovzhodnih smeri. Občasno bo snežilo, sneženje pa se bo popoldne in zvečer okrepilo. Zjutraj bo med -2 in 0, prek dneva pa med -2 in 0 °C.

V soboto bo oblačno, občasno zmerno oblačno. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Predvsem sprva bo še rahlo snežilo. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med -2 in 0 °C.

V nedeljo bo oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -12 in -7, prek dneva pa med -2 in 0 °C.

V ponedeljek bo oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Povečala se bo možnost za padavine. Zjutraj bo med -8 in -4, prek dneva pa med -2 in 0 °C.

V torek bo oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Občasno bodo padavine. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med -1 in 2 °C.

V sredo bo oblačno. Padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med -6 in -2, prek dneva pa med -1 in 2 °C.

V četrtek bo oblačno. Padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med 0 in 3 °C.

V petek bo oblačno. Padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -2, prek dneva pa med 0 in 3 °C.

Torek, 11. december 2018

Opozorilo: Naslednjih 10 dni bo nad našim obomočjem spet mrzel polarni zrak, noči bodo mrzle. Proti koncu tedna bodo temperature tudi prek dneva okrog ledišča. Občasno bo snežilo med četrtkom in soboto. Skupno lahko po trenutnih podatkih pade do 10 cm snega.

Danes bo sprva delno jasno, prek dneva tudi zmerno oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bodo temperature med -2 in 0, prek dneva pa med 6 in 9 °C.

Jutri bo sprva zmerno oblačno, prek dneva pa delno jasno. Občasno lahko piha veter zahodnih smeri  Zjutraj bo med -3 in 0, podnevi pa med 5 in 9 °C.

V četrtek bo zmerno oblačno. Občasno bo pihal veter severovzhodnih smeri. Popoldne ali proti večeru lahko naletavajo snežinke ali rahlo sneži. Zjutraj bo med -2 in 1, podnevi pa med -1 in 2 °C.

V petek bo oblačno. Občasno lahko bo pihal veter severovzhodnih smeri. Občasno bo snežilo. Po trenutnih podatkih lahko skupno pade do 10 cm snega. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med -2 in 1 °C.

V soboto bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Predvsem sprva bo še  rahlo snežilo. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med -2 in 1 °C.

V nedeljo bo oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Jutranje temperature bodo med -6 in -2, prek dneva pa med -1 in 2 °C.

V ponedeljek bo oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Povečala se bo možnost za padavine. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med 2 in 5 °C.

V torek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih smeri. Možne so manjše padavine. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med 2 in 5 °C.

V sredo bo oblačno. Podal bo veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 1 in 5 °C.

V četrtek bo oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 1 in 4 °C.

Ponedeljek, 10. december 2018

Opozorilo: Naslednjih 10 dni bo nad našim obomočjem spet mrzel polarni zrak, noči bodo mrzle. Proti koncu tedna bodo temperature tudi prek dneva okrog ledišča. 

Danes bo večinoma zmerno oblačno, občasno tudi delno jasno. Zjutraj je lahko po nekaterih okoliških dolinah nekaj malega megle. Obstaja možnost za manjše plohe. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 5 in 9 °C.

Jutri bo sprva delno jasno, prek dneva tudi zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bodo temperature med -4 in 0, prek dneva pa med 4 in 7 °C.

V sredo bo delno jasno. Občasno lahko piha veter spremenljivih severnih smeri  Zjutraj bo med -4 in -1, podnevi pa med 2 in 6 °C.

V četrtek bo zmerno oblačno. Občasno lahko piha veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -2, podnevi pa med -1 in 2 °C.

V petek bo oblačno. Občasno lahko piha veter vzhodnih smeri. Predvsem v prvem delu dneva so lahko manjše snežne padavine. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med -1 in 1 °C.

V soboto bo oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Manjše snežne padavine niso povsem izključene. Zjutraj bo med -2 in 1, prek dneva pa med -1 in 1 °C.

V nedeljo bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in -1, prek dneva pa med 0 in 3 °C.

V ponedeljek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Proti večeru se lahko začnejo pojavljati manjše padavine. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 2 in 6 °C.

V torek bo oblačno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Predvsem v prvem delu dneva so možne padavine. Zjutraj bo med -2 in 1, prek dneva pa med 3 in 7 °C.

V sredo bo oblačno. Možne so padavine. Podal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 3, prek dneva pa med 3 in 7 °C.

Nedelja, 9. december 2018

Opozorilo: Od danes naprej bo nad našim obomočjem spet mrzel polarni zrak, noči bodo mrzle.

Danes bo delno jasno, popoldne bo več oblačnosti. Niso povsem izključena kakšna osamljena ploha. Pihal bo veter severnih in zahodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, podnevi pa med 7 in 9 °C. Po okoliških dolinah bo precej hladneje.

V ponedeljek bo delno jasno do zmerno oblačno. Kakšna ploha ni povsem izključena. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 2, prek dneva pa med 6 in 9 °C.

V torek bo delno jasno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bodo temperature med -4 in 0, prek dneva pa med 3 in 7 °C.

V sredo bo jasno. Občasno lahko piha veter severozahodnih smeri  Zjutraj bo med -5 in -1, podnevi pa med 2 in 6 °C.

V četrtek bo zmerno oblačno. Občasno lahko piha veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, podnevi pa med -1in 2 °C.

V petek bo večinoma zmerno oblačno. Občasno lahko piha veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med -1 in 2 °C.

V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med -1 in 2 °C.

V nedeljo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -4 in -1, prek dneva pa med 2 in 5 °C.

V ponedeljek bo zmerno oblačno. Poveča se možnost za padavine. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med 2 in 6 °C.

V torek bo oblačno. Zjutraj bo med -2 in 0 °C.

Sobota, 8. december 2018

Danes dopoldne bo oblačno. Padavine se bodo pričele zgodaj zjutraj. Predvsem v prvi polovici dneva bo deževalo. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Sredi dneva oziroma popoldne se bo delno zjasnilo. Veter se bo spremenil iz severovzhodne v jugozahodno smer. Zjutraj bo med 4 in 4, prek dneva pa med 5 in 7 °C.

Jutri bo delno jasno. Zjutraj je lahko v okoliških dolinah nekaj megle. Niso povsem izključene manjše padavine, predvsem kot plohe. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 3, podnevi pa med 7 in 11 °C.

V ponedeljek bo delno jasno do zmerno oblačno. Kakšna ploha ni povsem izključena. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 6 in 10 °C.

V torek bo delno jasno. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bodo temperature med -6 in -3, prek dneva pa med 3 in 6 °C.

V sredo bo jasno. Občasno lahko piha veter severozahodnih smeri  Zjutraj bo med -6 in -3, podnevi pa med 2 in 6 °C.

V četrtek bo zmerno oblačno. Občasno lahko piha veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, podnevi pa med 0 in 3°C.

V petek bo večinoma oblačno. Občasno lahko piha veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med -1 in 3 °C.

V soboto bo zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med 0 in 4 °C.

V nedeljo bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Jutranje temperature bodo med -5 in -2, prek dneva pa med 2 in 6 °C.

V ponedeljek bo zmerno oblačno. Poveča se možnost za padavine. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med 2 in 6 °C

Petek, 7. december 2018

Danes bo sprva oblačno, prek dneva pa delno jasno do zmerno oblačno. Zjutraj bo megleno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. V drugem delu noči na soboto bo pričelo deževati. Zjutraj bo med 0 in 2, prek dneva pa med 8 in 13 °C.

Jutri bo oblačno. Predvsem v prvi polovici dneva bo deževalo. Popoldne se bo zjasnilo. Zjutraj bo med 1 in 5, prek dneva pa med 5 in 9 °C.

V nedeljo bo oblačno. Predvsem popoldne niso povsem izključene manjše padavine, predvsem kot plohe, lahko tudi snežne. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 0 in 2, podnevi pa med 4 in 8 °C.

V ponedeljek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 5 in 9 °C.

V torek bo delno jasno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bodo temperature med -5 in -2, prek dneva pa med 3 in 6 °C.

V sredo bo delno jasno. Občasno lahko piha veter severozahodnih smeri  Zjutraj bo med -6 in -3, podnevi pa med 2 in 5 °C.

V četrtek bo zmerno oblačno. Občasno lahko piha veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, podnevi pa med 0 in 3 °C.

V petek bo oblačno. Povečala se bo možnost za padavine, predvsem kot sneg. Občasno lahko piha veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med -4 in -2, prek dneva pa med -1 in 2 °C.

V soboto bo oblačno. Obstaja možnost za občasne padavine, predvsem kot sneg. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 1 in 4 °C.

V nedeljo bo večinoma oblačno. Jutranje temperature bodo med -4 in -1 °C.

Četrtek, 6. december 2018

Danes bo večinoma oblačno. Predvsem proti jutru in dopoldne bo občasno rahlo deževalo. Vmes bo tudi kakšna snežinka. Količina bo majhna. Pihal bo rahel veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med med 0 in 2, prek dneva pa med 4 in 6 °C.

Jutri bo sprva oblačno, prek dneva pa delno jasno do zmerno oblačno. Zjutraj bo megleno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -2 in 1, prek dneva pa med 8 in 13 °C.

V soboto bo večinoma oblačno do zmerno oblačno. Predvsem v prvi polovici dneva bo občasno deževalo. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 4 in 7 °C.

V nedeljo bo zmerno oblačno do delno jasno. Predvsem popoldne niso povsem izključene manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in -1, podnevi pa med 5 in 9 °C.

V ponedeljek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med 5 in 8 °C.

V torek bo zmerno oblačno do delno jasno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bodo temperature med -5 in -2, prek dneva pa med 1 in 5 °C.

V sredo bo delno jasno do zmerno oblačno. Občasno lahko piha veter severozahodnih smeri  Zjutraj bo med -6 in -3, podnevi pa med 0 in 4 °C.

V četrtek bo večinoma oblačno. Občasno lahko piha veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -6 in -3, podnevi pa med -1 in 2 °C.

V petek bo zmerno oblačno. Povečala se bo možnost za padavine. Občasno lahko piha veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med -1 in 2 °C.

V soboto bo oblačno. Zjutraj bo med -5 in -2 °C.

Sreda, 5. december 2018

Danes bo sprva pretežno oblačno, prek dneva pa zmerno oblačno. Občasno lahko piha veter jugovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 4, prek dneva pa med 5 in 7 °C.

Jutri bo večinoma oblačno. Predvsem proti jutru in dopoldne lahko občasno rahlo rosi ali naletavajo snežinke. Količina bo majhna. Pihal bo rahel veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med med 0 in 2, prek dneva pa med 3 in 5 °C.

V petek bo večinoma oblačno. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 1, prek dneva pa med 8 in 11 °C.

V soboto bo večinoma oblačno. Predvsem v prvi polovici dneva bo občasno deževalo. Ali se bo sneženje spustilo do Sevnega, še ni moč napovedati. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 4, prek dneva pa med 4 in 7 °C.

V nedeljo bo zmerno oblačno do delno jasno. Predvsem popoldne niso povsem izključene manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in -1, podnevi pa med 6 in 9 °C.

V ponedeljek bo zmerno oblačno do delno jasno. Pihal bo severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 5 in 8 °C.

V torek bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bodo temperature med -4 in -2, prek dneva pa med 2 in 4 °C.

V sredo bo večinoma oblačno. Občasno lahko piha veter spremenljivih smeri  Zjutraj bo med -5 in -2, podnevi pa med 1 in 4 °C.

V četrtek bo večinoma oblačno. Občasno lahko piha veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, podnevi pa med 0 in 3 °C.

V petek bo zmerno oblačno. Povečala se bo možnost za padavine. Občasno lahko piha veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med -4 in -1, prek dneva pa med -1 in 2 °C.

Torek, 4. december 2018

Danes bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo rahel veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med 6 in 9, prek dneva pa med 13 in 16 °C.

Jutri bo zmerno oblačno. Občasno lahko piha veter vzhodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 4 in 8 °C.

V četrtek bo večinoma oblačno. Predvsem v prvem delu dneva kakšna kaplja dežja ni povsem izključena. Pihal bo rahel veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med med 1 in 5, prek dneva pa med 3 in 7 °C.

V petek bo večinoma oblačno. Pihal veter zahodnih smeri. V noči na soboto bo pričelo deževati. Zjutraj bo med -1 in 3, prek dneva pa med 7 in 10 °C.

V soboto bo večinoma oblačno. Deževno bo. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med 3 in 6, prek dneva pa med 4 in 7 °C.

V nedeljo bo zmerno oblačno do delno jasno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in -1, podnevi pa med 4 in 7 °C.

V ponedeljek bo zmerno oblačno do delno jasno. Pihal bo severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, prek dneva pa med 4 in 7 °C.

V torek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter spremenljivih severnih smeri. Zjutraj bodo temperature med -4 in -1, prek dneva pa med 2 in 5 °C.

V sredo bo večinoma oblačno. Občasno lahko piha veter spremenljivih severovzhodnih smeri  Zjutraj bo med -4 in -2, podnevi pa med 1 in 3 °C.

V četrtek bovečinoma oblačno. Občasno lahko piha veter severovzhodnih smeri  Zjutraj bo med -5 in -2, podnevi pa med 1 in 3 °C.

Ponedeljek, 3. december 2018

Danes bo dopoldne oblačno, popoldne pa se bo delno zjasnilo. Predvsem zgodaj zjutraj in dopoldne bodo manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bodo temperature med 5 in 7, prek dneva pa med 9 in 12 °C.

Jutri bo delno jasno. Zjutraj lahko nastane nekaj megle. Pihal bo rahel veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4 (če bo megla, bo toplejše), prek dneva pa med 9 in 12 °C.

sredo bo zmerno oblačno. Zjutraj je lahko megleno. Zjutraj bo med 0 in 2, prek dneva pa med 4 in 7 °C.

V četrtek bo večinoma oblačno. Pihal bo rahel veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med med -3 in 0, prek dneva pa med 3 in 6 °C.

V petek bo večinoma oblačno. V noči na soboto bo pričelo deževati. Zjutraj bo med -1 in 2, prek dneva pa med 7 in 10 °C.

V soboto bo večinoma oblačno. Deževno bo. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 4 in 7 °C.

V nedeljo bo zmerno oblačno do delno jasno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, podnevi pa med 5 in 8 °C.

V ponedeljek bo zmerno oblačno do delno jasno. Pihal bo veter severnih smeri. Zjutraj bo med -3 in -0, prek dneva pa med 3 in 6 °C.

V torek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severnih smeri. Zjutraj bodo temperature med -4 in -1, prek dneva pa med 1 in 4 °C.

V sredo bo večinoma oblačno  Zjutraj bo med -4 in -1, podnevi pa med 0 in 3 °C.

Nedelja, 2. december 2018

Danes bo večinoma zmerno oblačno. Predvsem popoldne ni izključena kakšna kaplja dežja. Zapihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bodo temperature med -1 in 1, prek dneva pa med 5 in 8 °C.

Jutri bo dopoldne oblačno, popoldne pa se bo delno zjasnilo. Predvsem zgodaj zjutraj in dopoldne bodo manjše padavine. Pihal bo veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bodo temperature med 3 in 6, prek dneva pa med 8 in 13 °C.

torek bo delno jasno. Zjutraj lahko nastane nekaj megle. Pihal bo rahel veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 7 in 10 °C.

sredo bo zmerno oblačno. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 4 in 7 °C.

V četrtek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo rahel veter jugozahodnih smeri. Zjutraj bo med med 1 in 4, prek dneva pa med 9 in 12 °C.

V petek bo večinoma zmerno oblačno z jutranjimi temperaturami med 0 in 3, prek dneva pa med 6 in 9 °C.

V soboto bo večinoma oblačno. Deževalo bo. Pihal bo veter severovzhodnih smeri. Zjutraj bo med 2 in 5, prek dneva pa med 5 in 8 °C.

V nedeljo bo zmerno oblačno. Pihal bo veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med -3 in 0, podnevi pa med 4 in 8 °C.

V ponedeljek bo zmerno oblačno do delno jasno. Pihal bo veter severnih smeri. Zjutraj bo med -5 in -2, prek dneva pa med 3 in 6 °C.

V torek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo veter severnih smeri. Zjutraj bodo temperature med -6 in -2, prek dneva pa med 1 in 4 °C.

Sobota, 1. december 2018

Opozorilo: Mraz bo ta konec tedna prehodno popustil. 

Danes bo sprva oblačno, prek dneva bo več jasnine. Pihal bo rahel veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med -5 in -3, prek dneva pa med 2 in 5 °C.

Jutri bo zmerno oblačno do pretežno oblačno. Zapihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bodo temperature med -2 in 0, prek dneva pa med 4 in 7 °C.

ponedeljek bo zmerno oblačno. Obstaja zelo majhna možnost za manjše padavine. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bodo temperature med 1 in 4, prek dneva pa med 8 in 11 °C.

torek bo delno jasno. Pihal bo rahel veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 4, prek dneva pa med 9 in 12 °C.

sredo bo zmerno oblačno. Pihal bo rahel veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 2, prek dneva pa med 5 in 8 °C.

V četrtek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo rahel veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med med 1 in 4, prek dneva pa med 8 in 11 °C.

V petek bo večinoma zmerno oblačno z jutranjimi temperaturami med 0 in 2, prek dneva pa med 6 in 9 °C.

V soboto bo večinoma zmerno oblačno. Občasno bodo manjše padavine. Zjutraj bo med 0 in 3, prek dneva pa med 5 in 8 °C.

V nedeljo bo zmerno oblačno. Zjutraj bo med -3 in 1, podnevi pa med 4 in 7 °C.

V ponedeljek bo zmerno oblačno. Zjutraj bo med -5 in -1 °C.

Petek, 30. november 2018

Opozorilo: Do nedelje bo mrzlo, še posebej ponoči in zjutraj. 

Danes bo oblačno. Mrzlo bo. Pihal bo rahel veter vzhodnih smeri. Zjutraj bodo temperature med -5 in -2, prek dneva pa med -2 in 0 °C.

Jutri bo sprva oblačno, prek dneva bo več jasnine. Pihal bo rahel veter spremenljivih smeri. Zjutraj bo med -5 in -3, prek dneva pa med 0 in 3 °C.

nedeljo bo zmerno oblačno. Mrzlo bo. Zapihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bodo temperature med -2 in 1, prek dneva pa med 4 in 7 °C.

ponedeljek bo zmerno oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene. Pihal bo veter zahodnih smeri. Zjutraj bodo temperature med 1 in 4, prek dneva pa med 8 in 12 °C.

torek bo delno jasno do zmerno oblačno. Pihal bo rahel veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med 1 in 3, prek dneva pa med 9 in 12 °C.

sredo bo oblačno. Pihal bo rahel veter zahodnih smeri. Zjutraj bo med -1 in 2, prek dneva pa med 7 in 10 °C.

V četrtek bo večinoma zmerno oblačno. Pihal bo rahel veter severozahodnih smeri. Zjutraj bo med med 1 in 3, prek dneva pa med 7 in 10 °C.

V petek bo večinoma zmerno oblačno z jutranjimi temperaturami med -1 in 2, prek dneva pa med 6 in 8 °C.

V soboto bo večinoma zmerno oblačno. Manjše padavine niso povsem izključene. Zjutraj bo med -1 in 2, prek dneva pa med 5 in 8 °C.

V nedeljo bo zmerno oblačno. Zjutraj bo med -2 in 2, podnevi pa med 4 in 7 °C.

ARHIVI:

Comments are closed.