23. 4. 2024

Vremenske napovedi za Sevno – september 2017

SEPTEMBER 2017

Sobota, 30. september 2017
Danes bo večinoma jasno, občasno bo tudi zmerno oblačno. Najvišje temperature bodo do 20 °C. Jutra bodo sveža. Jutri zjutraj bodo temperature okrog 5 °C. Prek dneva bo večinoma jasno, najvišje temperature bodo pod 20 °C.
Tudi v ponedeljek bo še večinoma sončno z občasno zmerno oblačnostjo. Predvsem popoldne lahko piha veter jugozahodnih smeri.Temperature naj bi bile do 20 °C. V torek bo večinoma oblačno. Padavin, če že bodo, bo zelo malo, verjetnost zanje je v noči iz torka na sredo. Najvišje temperature bodo okrog 18 °C. Prihodnji teden bodo najvišje temperature med 17 in 20 °C. Od srede naprej naj bi bilo zmerno oblačno, možnost za padavine pa majhna vse do konca tedna.

Petek, 29. september 2017
Danes in jutri bo večinoma sončno, občasno bo tudi zmerno oblačno. Najvišje temperature bodo okrog 20 °C. Jutra bodo vsak dan bolj sveža, v okoliških kotlinah je lahko zjutraj kratkotrajna megla. Jutranja temperatura se do nedelje lahko približa zgolj 5 °C. Občasno bo danes in jutri še lahko pihal rahel veter vzhodnih smeri.
Tudi v nedeljo in ponedeljek bo še večinoma sončno z občasno zmerno oblačnostjo. Temperature naj bi bile do 20 °C. V ponedeljek bo sprva še jasno, zvečer ali ponoči so predvidene prve padavine, ki se bodo v torek nekoliko okrepile. Padavin bo manj ,kot je še kazalo včeraj. Prihodnji teden bodo najvišje temperature med 17 in 20 °C. Od srede naprej naj bi bilo zmerno oblačno, možnost za padavine pa majhna.

Četrtek, 28. september 2017
Danes in jutri bo večinoma sončno, občasno bo nekaj oblakov, še posebej jutri sredi dneva ali popoldne. Najvišje temperature bodo okrog 20 °C. Jutra bodo vsak dan bolj sveža, v okoliških kotlinah je lahko zjutraj kratkotrajna megla. Jutranja temperatura se do nedelje lahko približa zgolj 5 °C. Občasno bo naslednje dneve pihal rahel veter vzhodnih smeri.
Tudi v soboto in nedeljo bo večinoma sončno z občasno zmerno oblačnostjo. Temperature naj bi bile do 20 °C. V ponedeljek bo sprva še jasno, prek dneva pa se bo pooblačilo. Zvečer ali ponoči so predvidene prve padavine, ki se bodo v torek okrepile. V času padavin bodo najvišje temperature okrog 15 °C. Od srede naprej naj bi bilo zmerno oblačno, možnost za padavine pa majhna. Temperature bodo okrog ali malo nad 15 °C.

Sreda, 27. september 2017
Danes bo še večinoma oblačno, občasno niso izključene rahle padavine. Proti večeru in ponoči se bo jasnilo. Najvišje temperature bodo med 16 in 18 °C. Jutri bo zmerno oblačno, popoldne in zvečer bo oblakov manj. Najverjetneje bo brez padavin. Jutra bodo v naslednjih dneh za nekaj stopinj bolj sveža. Občasno lahko jutri in v naslednjih dneh zapiha rahel veter vzhodnih smeri. Najvišje temperature bodo okrog 19 °C. V petek in soboto bo večinoma sončno, občasno zmerno oblačno. Zjutraj je lahko nekaj malega megle v kotlinah. Najvišje temperature bodo pod 20 °C. V nedeljo bo že več oblakov, v ponedeljek pa nas bo zajelo poslabšanje. V ponedeljek še ne bo veliko padavin, večja količina pa se pričakuje v torek. Od sredine tedna pa je spet pričakovati suho vreme.

Torek, 26. september 2017
Danes in jutri bo oblačno z občasnimi rahlimi padavinami. Količine bodo majhne.  Najvišje temperature bodo danes okrog 15 °C, jutri pa okrog 17 °C.  V četrtek in petek bo zmerno oblačno, manj oblakov bo v petek, temperature pa se lahko približajo 20 °C. V soboto bo delno jasno s temperaturami okrog 17 °C, v nedeljo pa bo več oblakov s temperaturami okrog 16 °C. V ponedeljek se bo vreme poslabšalo, v torek pa bo več padavin. Padavine bodo tudi v sredo, v nadaljevanju tedna pa naj bi bilo večinoma oblačno in suho vreme. Najvišje temperature prihodnji teden bodo okrog 15 °C.

Ponedeljek, 25. september 2017
Danes bo oblačno z občasnimi padavinami. Količine bodo majhne.  Najvišje temperature bodo do 15 °C.  Tudi jutri in v sredo bo še večinoma oblačno z možnimi občasnimi rahlimi padavinami in temperaturami jutri okrog 15 °C, v sredo pa se lahko približajo 20 °C.  V četrtek bo zmerno oblačno in večinoma suho vreme s temperaturami okrog 20 °C. Več sonca bo v petek, vendar za kakšno stopinjo hladneje. V soboto bo zmerno oblačno, v nedeljo bo oblakov še več, vendar bo predvidoma suho vreme. Temperature bodo med 16 in 18 °C. V ponedeljek pa sledi poslabšanje s padavinami in temperaturami okrog ali malo nad 15 °C. Še več padavin naj bi bilo v torek. Tudi v sredo bo še občasno deževno.

Nedelja, 24. september 2017
Danes in jutri bo oblačno. Že prek dneva so možne rahle padavine, več pa jih bo popoldne, zvečer in ponoči. Nasploh pa padavin ne bo veliko. Najvišje temperature bodo do 15° C. Tudi jutri bodo še občasne rahle padavine. Zjutraj bo okrog 11° C, prek dneva pa okrog 15 ali 16° C.  V torek in sredo bo še večinoma oblačno z možnimi občasnimi rahlimi padavinami (večja verjetnost je v sredo) in temperaturami med 17 in 20° C. V nadaljevanju tedna bo večinoma zmerno oblačno in ni izključena kakšna kaplja dežja. Temperature bodo temperature najverjetneje pod 20° C. V začetku prihodnjega tedna pa kaže, da se bo verjetnost za padavine povečala.

Sobota, 23. september 2017
Na prvi zares jesenski dan bo zjutraj po kotlinah nekaj megle, prek dneva pa bo večinoma jasno, občasno zmerno oblačno. Jutranje temperature bodo med 9. in 10° C, najvišje dnevne pa do 23° C.  Jutri in v ponedeljek bo večinoma oblačno. Jutra ne bodo več tako sveža, dnevne temperature pa bodo jutri do 18° C, v ponedeljek pa okrog 15° C. V torek in sredo bodo še občasne padavine, v nadaljevanju pa bo predvidoma suho. Temperature bodo pod 20° C, v drugi polovici tedna pa lahko spet presežejo 20° C. Do nedelje bo verjetnost za padavine majhna, v nedeljo pa lahko sledi novo poslabšanje vremena.

Petek, 22. september 2017
Danes ob 22:02. uri nastopi astronomska jesen (enakonočje). Po jutranjih oblakih bo dan večinoma sončen s temperaturami okrog 22° C. Tudi jutri bo večinoma jasno, občasno zmerno oblačno. Jutranje temperature bodo med 9. in 10° C, najvišje dnevne pa okrog 23° C.  V nedeljo in ponedeljek bo večinoma oblačno. Jutra ne bodo več tako sveža, dnevne temperature pa bodo v nedeljo še okrog 20° C, v ponedeljek pa okrog 18° C. V torek in sredo še lahko pade kakšna kaplja dežja, v nadaljevanju pa bo predvidoma suho. Temperature bodo malo pod 20° C, v drugi polovici tedna pa lahko presežejo 20° C. Prihodnji konec tedna bo brez padavin.

Četrtek, 21. september 2017
Danes in jutri zjutraj bo nekaj malega megle predvsem v okolici v kotlinah. Oba dneva bo sončno, le občasno zmerno oblačno. Najvišje dnevne temperature bodo danes okrog 21° C, jutri pa še za kakšno stopinjo topleje. Jutranje temperature bodo v naslednjih dneh okrog 7 ali 8° C. Tudi sobota bo sončna in temperature lahko celo presežejo 20° C. V nedeljo se bo počasi zmerno pooblačilo in popoldne niso izključene manjše padavine. Temperature bodo okrog 18° C. Podobno bo tudi v ponedeljek, v nadaljevanju tedna pa bo zmerno oblačno in večinoma suho, čeprav kakšna kaplja dežja ni izključena. Najvišje temperature bodo nekje med 17° in 20° C.

Sreda, 20. september 2017
Danes zjutraj bo nekaj malega megle, predvsem v okolici v kotlinah. Za kakšno kapljo dežja je možnost majhna. Večidel dneva bo še oblačno. Najvišje dnevne temperature bodo okrog 13° C. Jutri in v petek bo večinoma sončno, občasno zmerno oblačno, več oblakov lahko pričakujemo v petek popoldne. Najvišje jutranje temperature bodo okrog 6 ali 7° C.  Najvišje dnevne pa jutri okrog 18° C, v petek in soboto pa lahko celo presežejo 20° C. V nedeljo bo več oblakov, pričakovati je celo nekaj padavin. Količine bodo majhne. V nadaljevanju tedna pa je možnost za padavine majhna, bo pa spremenljivo sončno do oblačno vreme s temperaturami malo pod 20° C. Vendar je natančno vreme za prihodnji teden še težko predvideti.

Torek, 19. september 2017
Danes bo z manjšimi presledki zelo deževno, najvišje temperature pa bodo največ do 10 stopinj. Deževalo bo tudi ponoči, jutri dopoldne bodo padavine oslabele in prek dneva večinoma ponehale. Najvišje dnevne temperature bodo okrog 12 ali 13° C. V četrtek in petek bo sončno, občasno zmerno oblačno. V četrtek je velika verjetnost jutranje oziroma dopoldanske megle. V četrtek bodo temperature do 18, v petek pa lahko dosežejo 20° C. Jutra bodo od srede naprej razmeroma sveža. V nadaljevanju bo večinoma suho vreme, sončno, tudi oblačno vmes, temperature pa bodo okrog 20° C. Predvsem od torka naprej ni izključena kakšna ploha ali kaplja dežja.
OPOZORILO: V okolici Sevnega oziroma Primskovega se bodo potoki danes in jutri dopoldne spet razlivali.

Ponedeljak, 18. september 2017
Zjutraj in del dopoldneva bo megleno, sredi dneva in popoldne pa nas bodo zajele nove padavine, ki bodo ponehale šele v noči na sredo oziroma v sredo zjutraj. Najvišje temperature bodo v primeru sonca presegle 16° C. Jutri bo deževno, najvišje temperature pa bodo največ okrog 10 stopinj. Od srede naprej pa se bo vreme prehodno stabiliziralo, temperature pa kljub temu ne bodo presegle 20 stopinj. Možnost za nove padavine pa je že konec prihodnjega tedna, vse pa kaže, da dnevne temperature do konca septembra ne bodo presegle 20° C.
OPOZORILO: V okolici Sevnega oziroma Primskovega se bodo potoki jutri in v sredo dopoldne spet razlivali.

Nedelja, 17. september 2017
Dopoldne bodo še oblasne padavine, sredi dneva in popoldne pa bodo prehodno prenehale. Najvišje temperature bodo okrog 16 stopinj. Ponedeljkovo jutro je lahko megleno, sredi dneva in popoldne pa nas bodo zajele nove padavine, ki bodo ponehale šele v torek popoldne. Najvišje temperature bodo okrog 12° C. Torek bo deževen, najvišje temperature pa bodo največ okrog 10 stopinj. Padavine bodo oslabele šele v noči na sredo. V sredo zjutraj in dopoldne bo megleno. Od srede naprej pa se bo vreme prehodno stabiliziralo, temperature pa kljub temu ne bodo presegle 20 stopinj. Možnost za nove padavine pa je že konec prihodnjega tedna, vse pa kaže, da dnevne temperature do konca septembra ne bodo presegle 20° C.
OPOZORILO: V okolici Sevnega oziroma Primskovega se bodo potoki še razlivali. Še posebej, ker se bodo padavine v ponedeljek zvečer spet okrepile. 

Sobota, 16. september 2017
Danes bodo pogoste padavine, ki se bodo popoldne in v noči na nedeljo nekoliko okrepile. Najvišje temperature bodo do 14 stopinj. Jutri sredi dneva in popoldne bodo padavine prehodno prenehale. Najvišje temperature bodo okrog 16 stopinj. V ponedeljek popoldne nas bodo zajele nove padavine, ki bodo ponehale šele v torek popoldne. Najvišje temperature bodo okrog 13° C. Od srede naprej pa se bo vreme stabiliziralo, vse pa kaže, da dnevne temperature do konca septembra ne bodo presegle 20° C.
OPOZORILO: V okolici Sevnega oziroma Primskovega se že razlivajo potoki. Padavin pa še ni konec.

Petek, 15. september 2017
Danes dopoldne bodo padavine prehodno oslabele in se pozno popoldne ali zvečer ponovno pojavile. Ohladilo se bo, najvišje temperature bodo med 10 in 12° C. Ponoči se bodo padavine okrepile, dopoldne je lahko tudi kakšen močnejši naliv. Popoldne bodo občasne padavine, ki se lahko v noči na nedeljo nekoliko okrepijo. Najvišje temperature jutri bodo do 15,v nedeljo pa za kakšno stopinjo topleje. V nedeljo popoldne bodo padavine prehodno prenehale. V ponedeljek popoldne nas bodo zajele nove padavine, ki bodo ponehale šele v torek popoldne. Najvišje temperature bodo okrog 15° C. Od srede naprej pa se bo vreme stabiliziralo, vse pa kaže, da dnevne temperature do konca septembra ne bodo presegle 20° C.

Četrtek, 14. september 2017
Danes bo sprva večinoma sončno, popoldne pa se bo pričelo oblačiti, vendar bo do večera predvidoma suho. Temperature bodo med 23 in 25° C. ZZvečer bo pričelo deževati. V drugem delu noči se bodo padavine okrepile in ni izključen tudi kakšen močnejši naliv. Jutri dopoldne bodo padavine prehodno oslabele in se pozno popoldne ponovno okrepile. Cel dan bo oblačno, ohladilo se bo, najvišje temperature pa ne bodo dosegle 15° C. V soboto dopoldne bodo padavine prehodno oslabele in se sredi popoldneva spet okrepile ter zvečer oziroma sredi noči ponehale. Najvišje temperature bodo malo nad 15° C. V nedeljo in ponedeljek bo oblačno z občasnim dežjem, temperature pa bodo okrog 17° C. Tudi torek bo še oblačen z občasnimi padavinami, od srede naprej pa se bo vreme stabiliziralo, vse pa kaže, da dnevne temperature do konca septembra ne bodo presegle 20° C.

Sreda, 13. september 2017
Zjutraj in del dopoldneva bo meglena, suha in prek dneva zmerno oblačna s temperaturami malo nad 20° C. V četrtek bo sprva večinoma sončno, popoldne pa se bo pričelo oblačiti. Temperature bodo med 22 in 24° C. V noči na petek bo pričelo deževati. V petek, soboto in nedeljo bo večinoma deževno in razmeroma hladno. V petek s temperaturami pod 15° C, v soboto okrog 15° C in v nedeljo še kakšno stopinjo topleje. V ponedeljek  in torek so še možne manjše padavine, večja možnost je v torek, temperature pa bodo še vedno pod 20° C. Potem se bo po predvidevanjih vreme vsaj nekoliko umirilo, vendar je v tem trenutku še zelo nepredvidljiva napoved.

Torek, 12. september 2017
Rahle padavine, ki so se proti jutru pričele pojavljati, se bodo sredi dneva okrepile in zvečer večinoma ponehale. Še dodatno se bo ohladilo. Najvišje temperature bodo pod 15° C. Sreda bo zjutraj meglena, suha in prek dneva zmerno oblačna s temperaturami malo nad 20° C. V četrtek bo sprva večinoma sončno, popoldne pa se bo pričelo oblačiti. Temperature bodo med 22 in 24° C. V noči na petek bo pričelo deževati.  V petek, soboto in nedeljo bo večinoma deževno in razmeroma hladno. V petek s temperaturami pod 15° C, v soboto okrog 15° C in v nedeljo še kakšno stopinjo topleje. V ponedeljek so še možne manjše padavine, temperature pa bodo še vedno pod 20° C. Potem se bo po predvidevanjih vreme vsaj nekoliko umirilo, vendar je v tem trenutku še zelo nepredvidljiva napoved.

Ponedeljek, 11. september 2017
Že proti jutru se bodo pričele padavine, ki se bodo dopoldne oziroma čez dan prehodno nekoliko okrepile, popoldne pa oslabele. Najvišje temperature bodo do 17° C. V drugi polovici noči se bodo spet začele pojavljati padavine, ki se bodo jutri sredi dneva okrepile in v prvem delu noči ponehale. Precej se bo ohladilo. Najvišje temperature bodo okrog ali malo nad 15° C. Sreda bo zjutraj meglena, suha in prek dneva zmerno oblačna s temperaturami malo nad 20° C. V četrtek bo sprva večinoma sončno, popoldne pa se bo pričelo oblačiti. Temperature bodo med 22 in 24° C. V noči na petek bo pričelo deževati.  V petek, soboto in nedeljo bo večinoma deževno. V petek s temperaturami pod 15° C, v soboto okrog 15° C in v nedeljo še kakšno stopinjo topleje. V ponedeljek so še možne manjše padavine, temperature pa bodo še vedno pod 20° C.

Nedelja, 10. september 2017
Že zgodaj zjutraj se bodo pričele manjše padavine, ki se bodo s presledki prek dneva nekoliko okrepile. Najvišje temperature bodo okrog 20° C. Zvečer in ponoči se bodo padavine okrepile. Jutri bo predvsem dopoldne več padavin, popoldne pa bodi oskabele. Najvišje temperature bodo okrog 20° C. V torek bo oblačno z občasnimi padavinami. Precej se bo ohladilo. Najvišje temperature bodo okrog ali malo nad 15° C. Sreda bo zjutraj meglena, suha in prek dneva zmerno oblačna s temperaturami malo nad 20° C. V četrtek bo sprva sončno, popoldne pa se bo pričelo oblačiti. Temperature bodo med 22 in 24° C. V noči na petek bo pričelo deževati.  V petek, soboto in nedeljo bo večinoma deževno. V petek s temperaturami pod 15° C, v soboto okrog 15° C in v nedeljo še kakšno stopinjo topleje. V ponedeljek so še možne manjše padavine, temperature pa bodo še vedno pod 20° C. Pred nami je vsekakor tipično jesensko vreme s padavinami in občasno dokaj nizkimi temperaturami.

Petek, 8. september 2017
Danes prek dneva bo večinoma oblačno s temperaturami okrog 17 stopinj. V soboto bo zmerno oblačno, občasen rahel dež ni izključen. Pihal bo veter zahodnih smeri. Temperature bodo največ do 25 stopinj. V nedeljo dopoldne bo še večinoma suho, popoldne pa bo začelo deževati. Temperature bodo največ do 25 stopinj. Ponoči bo dež ponehal, v ponedeljek bo sprva suho, popoldne ali zvečer pa bo spet deževalo. Najvišje  temperature bodo do malo nad 20 stopinj. V torek bo dopoldne dež ponehal. Najvišje temperature bodo okrog 20 stopinj. Potem bo do petka večinoma suho, temperature pa bodo med 20 in 25 stopinj. Prihodnji konec tedna pa verjetno spet pride poslabšanje.

Četrtek, 7. september 2017
Že zjutraj se bo pooblačilo in pojavljati se bodo pričele rahle padavine, prek dneva pa se bodo okrepile ter zvečer in ponoči večinoma ponehale. Najvišje temperature bodo okrog 17 stopinj. Jutri zjutraj lahko pade še kakšna kaplja dežja, čez dan pa bo večinoma oblačno s temperaturami okrog 20 stopinj. V soboto bo zmerno oblačno, občasen rahel dež ni izključen. Temperature bodo največ do 25 stopinj. V nedeljo dopoldne bo še večinoma suho, popoldne pa bo začelo deževati. Temperature bodo največ do 25 stopinj. Ponoči bo dež ponehal, v ponedeljek bo sprva suho, popoldne ali zvečer pa bo spet deževalo. Najvišje  temperature bodo do malo nad 20 stopinj. V torek bo dopoldne dež ponehal. Najvišje temperature bodo okrog 20 stopinj. Potem bo do petka večinoma suho, temperature pa bodo med 20 in 25 stopinj. Prihodnji konec tedna pa verjetno spet pride poslabšanje.

Sreda, 6. september 2017
Danes bo večinoma zmerno oblačno do jasno, pihati bo začel veter zahodnih smeri. Zjutraj bo okrog okrog 14° C, prek dneva pa okrog 27° C. Ponoči se bo pooblačilo. Že dopoldne bo začelo deževati, padavine pa bodo zvečer in ponoči oslabele. Vmes ni izključena tudi kakšna nevihta. Pihati bo začel veter SV smeri. Najvišje temperature bodo okrog 17° C. V petek bo večinoma oblačno, kakšna kaplja dežja zjutraj ali dopoldne ni izključena. Najvišje temperature bodo okrog 20° C. V soboto bo večinoma zmerno oblačno, popoldne lahko občasno rahlo dežuje, temperature bodo okrog 25° C. V nedeljo, ponedeljek in torek bo spremenljivo in spet deževno. Temperature bodo med 20 in 25° C. Sredi tedna se bo vreme nekoliko ustalilo.

Torek, 5. september 2017
Danes bo večinoma jasno s temperaturami malo nad 25° C. Jutri bo večinoma delno jasna, pihati bo začel veter zahodnih smeri. Zjutraj bo okrog okrog 11° C, prek dneva pa okrog 27° C. Četrtek bo spet bolj deževen in spet bo hladneje, okrog 17° C bo. V petek bo za nekaj stopinj topleje. V soboto bo občasno deževalo, temperature bodo do 25° C. V nedeljo, ponedeljek in torek bo spremenljivo in spet bolj deževno. Temperature bodo med 20 in 25° C. Sredi tedna se bo vreme ustalilo.

Ponedeljek, 4. september 2017
Danes bo spremenljivo z možnostjo kakšne plohe in najvišjimi temperaturami do 25° C. Jutri zjutraj zjutraj bodo temperature okrog 10° C. Če dan bo večinoma jasno s temperaturami do 25° C. Kakšna osamljena ploha ni izključena.  Sreda bo večinoma delno jasna, pihati bo začel veter zahodnih smeri. Zjutraj bo okrog okrog 11° C, prek dneva pa lahko tudi več kot 25° C. Četrtek bo spet bolj deževen in spet bo hladneje, pod 20° C bo. V petek bo za nekaj stopinj topleje in topleje. Sobota bo večinoma suha s temperaturami do 25° C. V nedeljo, ponedeljek in torek bo spremenljivo in ni izključena kakšna ploha.

Nedelja , 3. september 2017
Dopoldne še lahko pade kakšna kaplja dežja. Popoldne bo spremenljivo, kakšna ploha ni izključena. Najvišje temperature bodo okrog 20 stopinj. Jutri bo sprva megleno s temperaturami do 10 stopinj. Popoldne bo spremenljivo z možnostjo kakšne plohe in najvišjimi temperaturami do 25 stopinj. V torek je zjutraj še lahko nekaj megle, temperatura bo okrog 10 stopinj. Če dan bo večinoma jasno s temperaturami do 25 stopinj. Sreda bo večinoma delno jasna, pihati bo začel veter zahodnih smeri. Zjutraj bo okrog okrog 11, prek dneva pa lahko tudi več kot 25 stopinj. Četrtek bo spet bolj deževen in spet bo hladneje, okrog 17 stopinj bo. V petek bo za nekaj stopinj topleje. Sobota bo večinoma suha s temperaturami do 25 stopinj. V nedeljo sledi novo poslabšanje s padavinami. Podobno bo tudi v ponedeljek. Temperature bodo blizu 25 stopinj.

Sobota, 2. september 2017
Danes bo v Sevnem oblačno s pogostimi padavinami, predvsem plohami in nevihtami. Popoldne se bo za nekaj časa umirilo, zvečer in v prvem delu noči pa bo spet več padavin. Najvišje temperature bodo do 20 stopinj. V drugem delu noči bodo padavine slabele in zjutraj počasi prenehale. Popoldne bo spremenljivo z možnostjo kakšne plohe. Temperature bodo okrog 15° C. Ponedeljek bo sprva po dolinah meglen, če dan bo jasno do zmerno oblačno, popoldne ni izključena kakšna ploha. Tudi v nadaljevanju tedna bo vreme nestabilno, popoldne je verjetnost ploh, temperature pa bodo med 20 in 25° C. Proti koncu tedna se bo verjetnost za padavine povečala.

Dodaj odgovor