Janševa oblast je zavozila, Pahorjeva pa še dodatno povozila. :)

Za naslov sem si sposodil misel nekega našega ekonomista … ne spomnim se imena. Torej ni zraslo na mojem dnevniku. In to misel sem zelo naivno objavil na socialnem omrežju Facebook. In voda je prevrela. :) Bom tule ponatisnil z jasno navedbo vira.

Franc Anđelka Vugrinec: Počas boste tud ostali spoznali, da so nas že dolga leta teptali in krali ravno tel ljubi demo-liberali …
18. januar ob 14:58
***********************

Franc Anđelka Vugrinec:: Počas boste tud ostali spoznali, da so nas že dolga leta teptali in krali ravno tel ljubi demo-liberali …
18. januar ob 15:02
***********************

Boris Doblekar Janševa oblast ni nič zavozila…zavozil so tisti v kateri stranki si, LDS itd. od Drnovška in Ropa naprej…
18. januar ob 16:21
***********************

Maja Cupples: Kaj bi dala da bi bil na oblasti Janša da bi končno ljudje odprli oči in ugotovili da proklet Janša ni noben Bog in da bi bila Slovenija v enakem sranju kot je sedaj pod Pahorjevo vlado.

AMEN!
18. januar ob 17:42
***********************

Franc Anđelka Vugrinec:: To je teorija LDS!
18. januar ob 17:46
***********************

Franc Anđelka Vugrinec: Praksa je pa nekej druzga tu je pa pr LDS&CO: bol mraz.
18. januar ob 17:48
***********************

Franc Anđelka Vugrinec: Da jo loh tok zafura se mora met že Pahor tud za “BOGA””!
18. januar ob 17:49
***********************

Maja Cupples: Daj tiho boti s tvojo teorijo LDS. Isto bi bilo, Slovenija ne bi imela čisto nič večji kapital. Zavozile so Združene države Amerike in kriza je povsod in bo še kar nekaj časa. Igra z denarjem je na Wall Streetu če ti pa kaj ni jasno si pa kdaj kakšno dobro oddajo poglej – priporočam Conspiracy Theory with Jessy Ventura Sezona 2 WALL STREET, in mogoče boš vedu zakaj je Slovenija v riti skupaj s celotnim svetom.
18. januar ob 17:52
***********************

Franc Anđelka Vugrinec: Zarad konjev, ki jo vodijo in ki podpirajo krajo “DRUŽBENEGA PREMOŽENJA” pa zato ne odgovarjajo, Vi nekateri jih pa pr tem še podpirate, mogoče so kake drobtince tud pr vas ostale…
18. januar ob 17:54
***********************

Rudi Bregar: Zdaj pa poglejte. Objavim izjavo, ki sem si jo sposodil od enega izmed znanih ekonomistov in že je vojna med Slovenceljni! Hudo, toda resnično.

Boris mislil sem, da si ti drugačen in da vidiš kaj dalj od svojega nosu. Pa žal ne. Jaz že od osamosvojitve naprej nisem član nobene stranke, zato ne LAŽI! In očitno ti obtoževanje in sestavljanje konstruktov gre zelo dobro od rok. Za ta leta bi bil lahko malce bolj resen in nehal javno lagati o mojem članstvu v kateri koli stranki! Če pa imaš drugačne informacije, pa pokaži dokaze! Takšne laži in konstrukte pa še komunisti v Jugi niso širilo o meni!

Kar se tiče pa izvirne izjave, pa se podpišem zraven. Oba sta zafurala Slovenijo! In kaj mi zdaj kdo more, če imam takšno mnenje? Me boste poslali na goli otok? Ja, tik pred tem smo očitno. :) )
18. januar ob 18:05
***********************

Rudi Bregar: Maja, ti imaš srečo, da vse to opazuješ iz Kanade. :)
18. januar ob 18:09
***********************

Rudi Bregar: Frenk, ne razumem te. A ne vidiš, da vsi kradejo, ki so pri koritu. Eni štiri leta, drugi naslednja štiri leta, največ pa so pokradli v zadnjih petih letih. Me ne briga kdo je bil na oblasti … kradejo pač! Nihče ni nič boljši.
18. januar ob 18:10
***********************

Franc Anđelka Vugrinec: Mene najbolj skrbi to, da “VSI” kradejo, – a karavana gre dalje…
18. januar ob 18:12
***********************

Matjaz Bregar: Se bomo pogresali TITA! Tako nebo nikdar vec!To kar je zdej ni podobno nobeni stvari!!!!!!!!
18. januar ob 18:13
***********************

Franc Anđelka Vugrinec: To kar je zdej ni podobno nobeni stvari!!!!!!!!

To kar je zdej ni podobno nobeni stvari!!!!!!!!
18. januar ob 18:14
***********************

Matjaz Bregar: ‎”NASA POLITIKA”Sej sam narod je…. v glavo!Kradejo VSI pred ocmi naroda!Z nasim denarjem delajo,kot svinja z mahom!
18. januar ob 18:36
***********************

Franc Anđelka Vugrinec: Si mislu z “MEHOM”
18. januar ob 18:40
***********************

Franc Anđelka Vugrinec: ITAK
18. januar ob 18:40
***********************

Matjaz Bregar: A res ni nobenga da bi to” BARABIJO” ustavil??? (JA g.FRANC tako sem mislil sam sem se razjeziv,ko pa z nami tako delajo!)
18. januar ob 18:49
***********************

Franc Anđelka Vugrinec: Je je, KRALJ MATJAŽ čaka pod Peco, da mu brada zrase…
če bo še kaj za reševat?
18. januar ob 18:57
***********************

Franc Anđelka Vugrinec: Ali pa drugač
Matija Korvin.
18. januar ob 18:58
***********************

Matjaz Bregar: Ma sej ga bo minil ko bo zvedu kdo je to zajebal!!!….no ravno gledam POPTV da gre spet vse gor(cene)….MA U PI….NEJ GREJO…
18. januar ob 19:02
***********************

Rudi Bregar: Frenk, ne računaj na kralja Matjaža. Prepočasi mu raste brada, pri nas pa je potrebna akcija takoj! :) )))
18. januar ob 19:04
***********************

Linda Bregar: Love you pictures!
18. januar ob 20:33
***********************

Gregor Zavrl: Rudi, pa si spet neki novga poštudiru:) Se boš lažje odločil na naslednjih volitvah:)
18. januar ob 20:48
***********************

Rudi Bregar: In kaj sem jest poštudiral? Zakaj pa bi študiral, če mi lahko morda ti svetuješ? ;)
18. januar ob 20:55
***********************

Boris Doblekar: Rudi…Od kje naprej,pa do kam vidim,je moj problem.Mnogo pluvaš po Janši, po SDS,to me moti in protestiram, imam pravico. Neutemeljeno in nepremišljeno je tvoje izvajanje o zadevah,ki se očitno ne spoznaš ali pa si pristranski.Vse do sedaj… si vse… oblatil,le LDS še ne.To še čakam… Drugač si pa čist u redu dec,še posebej,kar se tiče družbe po zidancah in tud tako in te ne bom osebno žalil,kot imaš navado ti. Si bil morda na predstavitvi kandidatov SD na Asu 2008? Samo ta odgovor mi daj. Si bil simpatizer, si podpiral opcijo po kateri danes udrihaš? Torej bil si eden tistih,ki si pomagal zrušiti oblast,ki je, ne dobro, temveč odlično delala,zato sedaj ne objokuj tega kar si sam pomagal ustvariti… daj za provokacijo,kot praviš,še kakšno temo na fb,npr. o kateri ste govoril na Asu v Litiji,ko ste tulil proti Janši,bo mogoče še bolj zanimivo…
18. januar ob 23:54
***********************

Liljana Kogovšek: Ne vem ali naj se smejem ali jokam… eni so zagreti…al pa neumni, kakor se vzame..mi smo za Titeja…:)
19. januar ob 11:32
***********************

Rudi Bregar: Boris, a ti kdo plačuje za laži in klevetanje? Obsojaš in obtožuješ, pa niti enega argumenta ne pokažeš. Povej, kje sem v konkretni debati pljuval po komer koli! Kritiziram Janšo in Pahorja, in ti nisi poklican, da boš govoril, kaj lahko povem!

O kakem Asu govoriš? Kaj je sploh As 2008? A si čisto nor? Pa tebi se je menda popolnoma utrgalo! Bog pomagaj lažnivcem! Jaz v zadnjih 15 ali 20 letih nisem bil niti na eni predstavitvi strank niti nisem javno podprl nobene politične stranke! Če pa sem letos poskusil kandidirati na občinskih volitvah (in to je tudi edini poskus v 20 letih), pa sem samo zato (in to brez kakršne koli udeležbe na kakršni koli predstavitvi ali požrtiji – kar zate menda ne bi mogel trditi), da sem si utrdil prepričanje, ki sem ga zapisal pred kratkim: če ne veš kam bi sam s seboj, pojdi v politiko.

In ponavljam: takšnih laži in insinuacij si vsaj v mojem primeru (čeprav so mi kot oporečniku sledili) niti udba ni privoščila. Upam le, da tvoj način dela ni uradna politika SDS, sicer zbežimo čim prej iz totalitarne Slovenije! Če pa je, sem v skrbeh za Slovenijo!

Bom pa zelo hvaležen za kakšen konkreten dokaz, kaj sem tulil na Asu proti Janši (še vedno ne vem, kaj je to As 2008) in v čigavi družbi? Ah, ne, brez zveze. Kaj boš iskal in izgubljal čas, ker si itak napisal čisto laž!

P.s.: Ne vem, kaj imajo pri tem zidanice, saj si se nenazadnje sam ponudil, očitno z vohunskimi nameni. Kdo koga žali, pa se lahko preveri samo tako, da končno javno pokažeš dokaze za tvoje laži o meni v tej debati! Čakam.
19. januar ob 13:45
***********************

Boris Doblekar: To je bil moj odziv na stalno kritiziranje Janše in vlade od 2004 do 2008.Po zidancah smo šli skupaj in prav lepo smo se imel. Sem jih pa pol poslušal,ćeš kaj hodiš s tistimi lds-ovci po zidancah,pa se še zmenil nisem zato.Zdaj pa vidim sam po teh pisarijah o nerganju in kritikah,da mogoče res ni bilo dobro kar sem naredil. Imam svoja načela in ne bom nasedel nobenim provokacijam več. Vidim,da imaš dosti drugih,ki se bodo ukvarjali s tvojimi ala floskulami po fb. Imam več drugega pametnega dela,kot brati in komentirati ne brezvezne in neplodne stvari,ki nam ne bodo prinesle nič dobrega. Treba je delat in izpolnjevati cilje,ki smo si jih zastavili, jih obljubili volivcem. Ne bom več nasedal na tako nizke in po krivem izrečene stavke, s tem jaz zaključujem vse razprave na tvoje teme,ki jih vidim iamajo že počasi vsi dovolj. Obilo užitkov še naprej.
19. januar ob 14:44
***********************

Rudi Bregar: Boris, sam si začel. In postavil sem ti jasno vprašanje: predloži dokaze na svoje obtožbe ali pa nehaj. In zdaj demagogija o spravi in obtožbah. Če pač nasedaš vsem, kar ti govorijo, je pač tvoj problem. Jaz vztrajam pri tem, da imam pravico do svojega mnenja, ne bom pa dovolil, da javno lažeš o meni! Zdaj si vse skupaj skoncentriral na zidanice (bedasto, daverjameš v zgodbe o ldsovcih, če jaz že od osamosvojitve nisem član nobene stranke in so mi vse približno enako odvratne), ključno o nekem Asu 2008 pa si lažnivo navrgel in se zdaj spretno izognil. In nenazadnje, Janšo po tvoje ne bil smel kritizirat, ker je bog, Pahorja ali Drnovška in Ropa pa lahko (še naprej bom odločen kritik politikov po spisku, bom pa tudi pohvalil in te pravice do mojega mnenja ne bom pustil nikomur kratiti). Res? Sam si se zapletel, ko pa bi moral predložiti argumente, pa rep med noge. Ja, res je bolje. Drži se svojih načel, le poštena in resnicoljubna naj bodo.

In še enkrat pojdi v tej temi od začetka do konca ter povej pošteno, kdo je začel osebno provocirat. Sem te kje kar koli osebno omenjal? Ti si mi začel deliti očitke in laži. Preberi.
19. januar ob 16:11
***********************

Rudi Bregar: Lili, za zjokat se je, za zjokat. A ni bilo lepše v socializmu? Vsi so nam dali mir, mi smo pa s plesno skupino jadrali po Sloveniji in se imeli lepo. In orali ledine tovrstne plesne dejavnosti. Bi bilo za ponovit. :)
19. januar ob 16:13
***********************

Janez Vidgaj: Nek ugleden možakar – zgodovinar je rekel, da bi nas lahko rešil iz te velike svetovne krize. Pravi da ni še vse izgubljeno :-) . O zadevi sem razmišljal in prišel do spoznanja, da bi moral vsem poslancem kupiti orgljice. Mogoče bi v parlamentu piskali bolj sinhronizirano.
19. januar ob 19:15

+++++++++++++++++++++++++

In potem se je počasi zgodba zaključila. Še do danes nisem prejel nobenih dokazov obtožb na moj račun. Dobil sem dve ali tri zasebna sporočila, kjer je bil ton pisanja povsem drugačen. In pri tem je ostalo.

TAKO DELAJO POLITIKI! Lažejo in obtožijo, potem pa spizdijo, ko je treba dokaze. Sovražim politiko!

 

Izvirna objava: januar 2011

Bookmark the permalink.

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.